Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Bugün sabah 11 den iftara kadar hiç oturmadım.Evi temizledim ,çamaşır yıkayıp astım sık sık,oğlumun odasında tam bir detox yaptım.Oyuncak,kitap ayıkladım.Evdekilere kurabiye,sütlü tatlı yaptım.Ev bayağı derlendi toplandı :) sporumu yapamadım ama evle uğraşarak bayağı hareket ettim şükür.Sizler neler yaptınız bugün ?

Dun bugun bende ayni islerle ugrasiyorum gercekten yorucu oluyor:)

Leylacım maşallah aldığını geri vermişsin.Tez gelen tez gider :)
Aynen oyle oldu ama sahurda ictigim sebze suyu ve yumurta farkettirdi bakalim. Dun dun davetteydim iftari cok yemiyerek gecirdim bugun yarin yine davette olucam artik sahur az diyeyerek dengwliyorum kilo verdigim surece boyle surucek sanirim

canım ben ortalama 1buçuk ay hiç ara vermeden 1000 er ip atladım. dolayısıylabiraz sıkıldım. sonra yürüyüşe döndüm. şimdi tekrar ip. ama ipin çok faydasını gördüm ben
Sen benim için çok somut bir sonuç olduğun için zaten umutla devam ediyorum....

5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
6/09/2016 3 Haftam 80.9kg. - 2.9kg
Ohhhh ohhhh maşallah maşallah inşallah daha da gidecek o kilolar...

Kizlar kucukken cok ip atlamis biri olarak bu kiloyla hiç gözüm kesmiyor 80 kiloya inince baslayim diyorum gecmi sizce .
Canım aman dikkat ett..
Şimdi dizinde belinde sıkıntı olmasın...
Bi dene ama yavaş yavaş atla bir iki tane falan...
İnşallah istediğin kiloya inersin...

Ip atlamak çok terletiyor ben geçenlerde 10 dk kadar atladım 20 dk lık yürüyüş kadar terlemiştim.Sende bayağı atliyordun canım.
Benn 1 saat tempolu yürüyüş yaparken bile o kadar terlemedim hiç...
İp atladigim zaman sırılsıklam oluyorum öyle kii havluyla saçlarımı kurulamak zorunda bile kalıyorum....

Kizlar bugunku menum:) meyveyi biraz abarttim ama gece teraviden sonra ailem dondurma yerken ben baktim insallah dengelenmistir
22/200
11 Haziran, 2016 Carsamba

500 ml su

Sahur: sebze suyu ( 2 minik pancar, 1 yesil elma, 1 kucuk salatalik, taze zencefil), 3 yumurta, toz ot karisimi, balli yesil cay

Iftar: 500 ml su, kofteli corba, 2 hurma, ekmek, karpuz, kiraz, pekmezli asure, sicak cikolata

Ara: meyve, 2 findik, 2 ceviz, yesil cay

Canlar birsey soracagim su migdeyi kuculmesi oldumu sizlerde yada acayim demek istedigimi deniliyorki az yenilirse zamanla kuculuyor ve cok yiyemiyorsun onu denesemmi acaba diye dusunuyomda ne dersiniz?
Mesela zayilayan kilosu ideal yakin olanlar kilo vermeden onceki yemek miktariyla aynisiyla tam doyuyorsunuz yoksa yine doymasaniz bile az yemek icin dikkat mi ediyorsunuz?
Ben cok yerim ama 95 kilolu halimle kiyasladigimda simdi 25/100 daha azla doyuyorum

Birde mesela bu ramazani firsat bilip iki ogune gecmek istiyorum bayramda bile dikkat etmek istiyorum diyer turlu migde alisicak yine gunduz yemeye.

Onceki ramazanlardan sonra gunduz yemek aklima gelmezdi ama zorlardim ogle vakti yemem lazim diye bu sefer zorlamayacagim:)

Maaşallah me
Nun çok güzelmiş. Bende misafirlik olmasa dikkat ediyorum ama misafirlik olunca hiç dikkat edemiyorum

Canım ben uzun zamandır diyet yapıyorum. Hasimotio rahatsızlığın olduğu için fazla kilo veremiyorum ama önceki yedigime göre yarısıyla duyuyorum. Çünkü midem iyice alisti. Ve sürekli yemek ihtiyacım olmuyor. Gorumcem çok yiyen ve çok kilolu bi kızdı .dikkat etti zayıfladı ve şimdi çok az yiyor ve doguyo onunla.

Dünkü menum; sahurda azıcık yumurta peynir. Ikidilim kadar ekmek. Bir iki reçeli bandim.
Iftarda; bir kepçe çorba . Bir kepçe köfte yemegi. Biraz pilav. Üç tane baklava tatlısı.
Bugün sahurda; domates salatalık biraz peynir bir iki recele bandim. Yarım gozleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…