• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Canım hemen yelkenleri indirme
olabilir arada çok fazla diyette uyamayabiliriz bende bu ara öyleyim
önemli olan yediklerimizi abartmayalım bu ramazanda azından kilo almayalım.
Ne kadar emek verdiğimizi unutmaz hergün tartıda kendimizi takipte tutarsak bence sorun çıkmaz sende kendini çok kasma ramazandan sonra daha iyi adapte oluruz verdiklerimizi almayalımda bu bize yeter.
Aysecim kesinlikle haklisin bende sporu yapamiyorum ondan dolayi strese girmek yerine bu mubarek ayi daha dolu yasamaya calisiyorum ibadetlerimi elimden geldikce artirdim daha cok misafir almaya calisiyorum zaten iftar hazirligi cok hareketli olmama sebeb oluyor bu ramazada kilo almama hedefi beni cok motive ediyor kesinlikle tavsiye ederim. Her sabah tartılıyorum oda dikkat etmeme yardimci oluyor. Bayramdan sonra devam ederim kizlar hep beraber skmayin caninizi:KK68:

yoğunluktan uzun zamandır giremiyordum bayanlar süpersiniz :nazar::nazar::nazar:
ben de 1-1,5 aydır diyet yapmıyorum sadece dengeliyorum kilom bazen 66 oluyor o zaman 1-2 gün atak uyguluyorum gidiyor 2 kilo :KK200: böyle sıkı bir diyetin ardından kilo daha zor verilir sanıyordum daha kolay veriliyor. aç kaldığım yemeye fırsat bulamadığım günler kilo otomatikmen azalıyor. şu an güncel 64.5

bu güne kadar ramazanda hiç kilo vermezdim aksine kilo alırdım . şimdiyse gram gram azalıyor her gün yemekten kısmadığım halde :hamarat:

ramazanda yürüyüş yapamıyorum hatta yatyorum genellikle ama sadece sahurda hurma süt ve peynir tüketiyorum kilo almayayım diye.

herkeslere hayırlı ramazanlar diliyorum :halay::KK36:

Betulllllll nerelerdesin canim ya
Bende senin durumundayim dukana ara verdim 2 ay kadar cok sukur kilo almadim,dunden beri tekrar basladim bu sefer ideal kiloma kadar devam insallah.sende almayip tekrar inise gecmissin masallah diyim :)

Fatmacimm vallahi bende diyetten 2 aydir sogumustum cok sukut kilo almadim dikkat ettim ama 2 gundur tekrar motive oldum ve yola devam dedim.ozellikle bi spor yapmiyorum ama minigimi alip parka yuruyerek gidip geliyorum o bile spor benim icin.bazi donemler hepimiz sıkıliyoruz diyetten ama birakmak yok ,kısır donguden kurtulmaya calismak dahada zor .hatirlasana 88 kg ken yasadigin umutsuzlugu bi basla birak derken hep tökezledigini ama sonra azimle suanki kilona nasil geldin ve aynada kendine baktiginse ne kadar iyi hissettigini :)

Leylacimmm canimmm harikasin kuzum verdigin kiloyu gorunce gurur duydum vallahi seninle ,isteyince basarilamiyacak birsey yok.burdan kopsaydin emin ol daha fazla almis olarak geri donucektin.hem senin gazina hemde bilgi daarcigina cok ihtiyacimi var ,bizi sensiz birakmaaa :)

Aysecim ramazan seni olumlu yonde etkiledigine cok sevindim :) vermen gereken az kilon kaldi eski hizda gitmemesine karsin her hafta eksileri gormen cok guzel,eski yeni diye fotograf ekleseb harika olur acikcasi ben cok merak ediyorum

Bende senin durumundayim dukana ara verdim 2 ay kadar cok sukur kilo almadim,dunden beri tekrar basladim bu sefer ideal kiloma kadar devam insallah.sende almayip tekrar inise gecmissin masallah diyim :)

Fatmacimm vallahi bende diyetten 2 aydir sogumustum cok sukut kilo almadim dikkat ettim ama 2 gundur tekrar motive oldum ve yola devam dedim.ozellikle bi spor yapmiyorum ama minigimi alip parka yuruyerek gidip geliyorum o bile spor benim icin.bazi donemler hepimiz sıkıliyoruz diyetten ama birakmak yok ,kısır donguden kurtulmaya calismak dahada zor .hatirlasana 88 kg ken yasadigin umutsuzlugu bi basla birak derken hep tökezledigini ama sonra azimle suanki kilona nasil geldin ve aynada kendine baktiginse ne kadar iyi hissettigini :)

Leylacimmm canimmm harikasin kuzum verdigin kiloyu gorunce gurur duydum vallahi seninle ,isteyince basarilamiyacak birsey yok.burdan kopsaydin emin ol daha fazla almis olarak geri donucektin.hem senin gazina hemde bilgi daarcigina cok ihtiyacimi var ,bizi sensiz birakmaaa :)

Aysecim ramazan seni olumlu yonde etkiledigine cok sevindim :) vermen gereken az kilon kaldi eski hizda gitmemesine karsin her hafta eksileri gormen cok guzel,eski yeni diye fotograf ekleseb harika olur acikcasi ben cok merak ediyorum
Sinemcim sen nerelerdesin bakim :))
bende senin hala devam ediyor olmana sevindim.Şükür kontrol hep elimizde en azından bu ayda kilo almamamız bizim için avantaj olacaktır.
yoğunluktan uzun zamandır giremiyordum bayanlar süpersiniz :nazar::nazar::nazar:
ben de 1-1,5 aydır diyet yapmıyorum sadece dengeliyorum kilom bazen 66 oluyor o zaman 1-2 gün atak uyguluyorum gidiyor 2 kilo :KK200: böyle sıkı bir diyetin ardından kilo daha zor verilir sanıyordum daha kolay veriliyor. aç kaldığım yemeye fırsat bulamadığım günler kilo otomatikmen azalıyor. şu an güncel 64.5

bu güne kadar ramazanda hiç kilo vermezdim aksine kilo alırdım . şimdiyse gram gram azalıyor her gün yemekten kısmadığım halde :hamarat:

ramazanda yürüyüş yapamıyorum hatta yatyorum genellikle ama sadece sahurda hurma süt ve peynir tüketiyorum kilo almayayım diye.

herkeslere hayırlı ramazanlar diliyorum :halay::KK36:
Betülcüm görüyorum ki dukana hala devam ediyorsun.Bu şekilde kontrol altında tutman ve gr gr da olsa vermen güzel birşey :)

inşallah canım yaaaa.
bi motive oluyorum güzel devam ediyorum sonra tekrar pes. inşallah eski düzene girerim.
Canım toparlarsın yeter ki yediklerini abartma.
Bence de fazla sitrese girmeye gerek yok. Hedefimiz kilo vermek olmasın ,almamak olsun. Tabiki yinede çok salmayalim kendimizi. Özellikle buraya yazarsak çok faydası oluyor yani bana oluyo. Özellikle tatlısı çok seviyorum , yine yiyorum ama abartmadan . Önceden en çok tatlı yerdim
Aynen canım burdan kopamak lazım en azından birbirimizden olumlu etkilenip
motivasyonumuz artıyor Zaten bu topiği açmamdaki amaç da buydu.Günlüğümle zayıflayıp ,sağlığıma kavuşmak ve topiğimi okuyup etkilenen hayatlara azda olsa katkım olsun istedim ve sizleri çabalarınızı gördükçe çok mutlu oluyorum.
Dün sahurda ikidilim ekmekle çorba içtim.
Aksamda; biraz yesil fasulye , cacık ,bi kac kaşık makarna, üç parcaydi herhalde tavuk kızartması. Çayın yaninda da biskuvili pasta.
Çok olmuş demi.
Yuruyusumu yapamadım çok halsizlik.

Ama bugün sahurda fazla bişey yemedim. Bir dilim ekmek ,bir yumurta, çok az kahvaltılı. Yinede 350 kalori olmuştur.
Tatlım menün çok abartılı olmamış fakat mutlaka yediğin tatlıların porsiyonu küçüktür diye düşünüyorum :)
Aysecim kesinlikle haklisin bende sporu yapamiyorum ondan dolayi strese girmek yerine bu mubarek ayi daha dolu yasamaya calisiyorum ibadetlerimi elimden geldikce artirdim daha cok misafir almaya calisiyorum zaten iftar hazirligi cok hareketli olmama sebeb oluyor bu ramazada kilo almama hedefi beni cok motive ediyor kesinlikle tavsiye ederim. Her sabah tartılıyorum oda dikkat etmeme yardimci oluyor. Bayramdan sonra devam ederim kizlar hep beraber skmayin caninizi:KK68:
Bakın kızlar ne güzel bir motivasyon yazısı :))
aynen ibadetlerimizle bu ayı bedenen, ruhen ve manevi olarakta kendimizi arındırmak ve bu bu sırada kilo almamaya çalışmak :)

Est. Sinemcim bende bu topikten cok istifade ediyorum o kadar zaman gecirdikki gormesemde adini koyamadigim bir bag olustu burdaki hepinizle:) hangi topige girsem yabanci geliyor burasi oyle degil bayadir yazistigimiz icindir sanirim. Baska yolu yok kizlar hepimi hedefimize ulasicaz insalh ve o zaman Aysecim basari hikayemiz olan yeni topik acarsa bir arada paylasiriz nasil bu kilolardan kurtuldugumuzu Allahin izniyle canim.

Aysecim gecen gun bende merak ediyordum senin before after fotoraglarini ama istiyemedim cunku kendimin foto paylasimindan rahat olmayacagimim icin utandim senden istemeye:olamaz::olamaz: ama paylasmayi dusunursen cok motive edici olur canim tabi karar senin:KK68::KK68:

Betulcum hosgeldin canim tekrar ne guzel korumussun kilonu cok sevindim.:KK73:

Est. Sinemcim bende bu topikten cok istifade ediyorum o kadar zaman gecirdikki gormesemde adini koyamadigim bir bag olustu burdaki hepinizle:) hangi topige girsem yabanci geliyor burasi oyle degil bayadir yazistigimiz icindir sanirim. Baska yolu yok kizlar hepimi hedefimize ulasicaz insalh ve o zaman Aysecim basari hikayemiz olan yeni topik acarsa bir arada paylasiriz nasil bu kilolardan kurtuldugumuzu Allahin izniyle canim.

Aysecim gecen gun bende merak ediyordum senin before after fotoraglarini ama istiyemedim cunku kendimin foto paylasimindan rahat olmayacagimim icin utandim senden istemeye:olamaz::olamaz: ama paylasmayi dusunursen cok motive edici olur canim tabi karar senin:KK68::KK68:

Betulcum hosgeldin canim tekrar ne guzel korumussun kilonu cok sevindim.:KK73:
Leylacım şöyle 58 kg olursam söz veriyorum buraya before - after fotograflarımı koyacağım inşallah ama zamanla sizdende fotoğraf isterim ona göre :)
O başarı hikayelerimizin olacağı sayfayıda açacağım inşallah buda bizim birkaç ayımızı alır gibi..çünkü herkes ideal kilosuna bir yaklaşın bakim bir kendini bulup toparlasın o zaman mükemmel olacak inşallah.

Kızlar iyi akşamlar...
Bu hafta inanılmaz yoğunum...
Geriye doğru okuyamadım o yüzden alıntı yapamıyorum telden giriyorum...
Dün hiç bir şey yapamadım :KK43:
Bugün 500 ip atladım sadece...
Tartı da şöyle bir tuhaflik varr en son 57 idim ama bu hafta bağırsak sıkıntısı oldu...
Çok Afedersiniz tuvalete çıkamadım doğru düzgün şişlik mevcut o yüzden 58 çıktım...
Geçici bir durum diye düşünüyorum...
Biraz bağırsaklarımi yumusatmam lazım...
Ben oruç tutmuyorum ama yine de rahat rahat su falan icemedim ona bagliyorum..
Ama bırakmak yokk ve pes etmeden devam ediyorum.
Görüşmek üzere.

Leylacım şöyle 58 kg olursam söz veriyorum buraya before - after fotograflarımı koyacağım inşallah ama zamanla sizdende fotoğraf isterim ona göre :)
O başarı hikayelerimizin olacağı sayfayıda açacağım inşallah buda bizim birkaç ayımızı alır gibi..çünkü herkes ideal kilosuna bir yaklaşın bakim bir kendini bulup toparlasın o zaman mükemmel olacak inşallah.
Aysecim kendi fotografimi paylasma sozu veremedigim icin senden de beklemiyorum canim onemli olan vermemiz ve istedigimiz bedende kalan omrumuzu yasamamiz canim:KK66: hikayelerimizi fotografsizda paylasabiliriz hic yoktan iydir:)

Aysecim kendi fotografimi paylasma sozu veremedigim icin senden de beklemiyorum canim onemli olan vermemiz ve istedigimiz bedende kalan omrumuzu yasamamiz canim:KK66: hikayelerimizi fotografsizda paylasabiliriz hic yoktan iydir:)

Yaaa bu fotoğraf işi aslında güzel fiki..
Tatlım şöyle yapabiliriz yüzümüzü çekmeden sadece vücudumuzu çekebiliriz daha somut olur...
Ben çekerim koyarım da hatta geç bile kaldim..
Keşke daha önce cekseydim çünkü hem kilo verdim hem ölçulerim de azalma olduuu..
Sabah ilk işim hem tartilmak hem ölçüm almak hem de foto çekmek olacakkk..
Sizde yapinnnn kizlarrrrr ;) ;)

Yaaa bu fotoğraf işi aslında güzel fiki..
Tatlım şöyle yapabiliriz yüzümüzü çekmeden sadece vücudumuzu çekebiliriz daha somut olur...
Ben çekerim koyarım da hatta geç bile kaldim..
Keşke daha önce cekseydim çünkü hem kilo verdim hem ölçulerim de azalma olduuu..
Sabah ilk işim hem tartilmak hem ölçüm almak hem de foto çekmek olacakkk..
Sizde yapinnnn kizlarrrrr ;) ;)
Ve resim işini şöylece yapabiliriz özel albümümüze atarız ordan sadece bizi takip eden görür herkese açık olmaz daha iyi olur :)

26/200

Sahur: 1 bardak sebze suyu, yesil cay

Iftar: bal kabagi corbasi, firinlanmis patlican kofte, bamya, barbunya, minik borek, karpuz, tatli,

Ara: kavun

26/200

Iftar: bal kabagi corbasi, firinlanmis patlican kofte, bamya, barbunya, minik borek, karpuz, tatli,

Kizlar cok afedersiniz nedense kabizlik sorunum basladi ve cok kotu 600 almisim ama iki gundur sahurdaki yumurtami kestim daha iy hisediyor ama halsizlik oluyor bilmiyorum dogrumu yapiyorum.

26/200

Porsuyonlarini küçük tuttuysan memnun gayet guzel bence.
Kabızlık içinde kayısı hisarı yesen canim sahurda , iftarda . Hem susuzluga iyi geliyor hemde kabizliga

Kizlar cok afedersiniz nedense kabizlik sorunum basladi ve cok kotu 600 almisim ama iki gundur sahurdaki yumurtami kestim daha iy hisediyor ama halsizlik oluyor bilmiyorum dogrumu yapiyorum.
Canım bende biraz aynı durumdayım
açık yeşil çay ve form aylarından içince iyi geliyor.Denesen faydasını görürsün canım.

Selam un aleykum kizlar. Sahurda bir kase sehriye corbasi . Yarım kase kayısı hosafi. Bir buçuk dilim börek yedim
50 dk sporumuda yaptim
Canım selam
menünde sporunda çok iyi aynen devam canım.Yatın iftardan önce tartılacağız inşallah.Senin için sonuç güzel olacak :)

açık yeşil çay ve form aylarından içince iyi geliyor.Denesen faydasını görürsün canım.
Normalde gunluk yesil cay icerim buny
Sagolasin Aysecim iftardan sonra ara kavun yiyorum iy geldi cok sukur:)

Back