Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Başla canım başla bu işin sonu yok. nereye kadar şişman şişman dolancaz. Mecbur verilecek bu kılolar. yapacak birsey yokkk mecburuz. Mutsuz olmak istemiyorsak vermemiz gerekiyor
Şuda bir gerçekki zamannn çok çabuk geçiyor
Yaz geliyor hatırlatırım

Canım nerelerdesin?lütfen hergün buraya uğra daha kontrollü olursun bu senin elinde tembelik yapma.. Bak zaman çabuk geçiyor sonra üzülmeni istemem canım.
Ilgin icin cok tsk edrrm cnm bnmmmm ins girmeye cakisacagm internetim cok az kaldi 145 mb var ve 10 unda yenilenecek onun icin cok sk gremiyrm bugun annem geldi ve ben cok fena cozuttum ama eskiden oldgu gbi nasilsa bozdum dyip brakmayacam yarin kaldgm yerden devam edecem ins hatta bu gunu dengelemek icin yarin salata yogurt agrlikli.beslenecem ve sabah ve oglen yedigim 1 dilim ekmegi yemeyecem ins

dovun beni kizlar beb cok kacrdim su nefsime.bir dur diyeblsem shh keske yaa

Gunde iki saat yurumek isterdim ama malesef zamanim yok birde gecen sene denemistim cok yorucu oluyor diger islerime useniyorum sonra:) Yarin basliyorum ins. Konuyu acan uyenin yaptiklerini yapmaya calisiyordum o yuzden hosuma gitti bu forum
Planim boyleydi
#1Gunde 1 saat tempolu yuruyus erkenden ackarnina
#2Karatay beslenmesini kendime gore uyarladim (un ve seker den uzak)
#3 Hergun tartilicam
#4 aksam saat 5 ten sonra hicbirsey yemiyicemsadece bitki caylari
Daha once hamilelikte 30 kilo aldigim kilonun 21 kosu, diyet ve sebze meyve sulari gunleri yaparak vermistim sonra rahatlayinca ama hic dikkat etmedi yavas yavas aldim 68 hamile kaldim 98 diyete basladim 77 indim ve 2 yil sonra suan 85 daha da almak korkutuyor.
Boyum 168
Kilom 85
Hedefim 58(ama yakisirsa tabi yoksa 60 kg durabilirim ins)
Hade herkese kolay gelsin
Kusura bakmayin suan baktim baya uzatmisim

Xok gecmis olsun canim yaa

Hos geldin cnm ins veririz kilolari bir kere basardysan bir daha yapablrsin

Ceza olarak birazdan kizim uyursa yarim saat yurumek istiyrm uyusada yurusem hic deglse biraz vcdanimi rahatlatrm

Herkese gunaydiiiinnnn bir kalktim ankara benbeyaz karlar altinda gelin gbi cok.guzel bu mutlulukla kahvaktimi yaptim simdide tenizlik yapiyrm keske kendiligunden temizkenen store lardan esinlenerek kendiliginden temzlenen evker yapsalat kucuk cocuklu bayanlar dger bayanlara oranl.iki kat temzlik yapiyr cunku biraz once yatakodasindan ciktim bebek odasina girdim kizimin besigi bizim odamzda odasini ayrmadik daha ben bebk idasini temzlerke ayyy ayyy dye sesler duydum Allah dedim bizim sipa yine mankenlik yapiyr yatakodasina bir gittim besigin butun cekmeceleri yerlerde kiyafetleri kucaklayip hole doke doke dis kapinin onune goturuyr aynanin karsosona gecip kiyafetleri uzerine tutuyr ayyyy ayyy dye kendisini begenyr birde tabu mutfagi hic anlatmaym sabah kahvalti hazrlarken butun dolaplarimdaki tencereler plastikler cekmecelerdeki sofra ortuleri kasiklar oldugu gbi yerde Allahiiiiiimm cildiracagimmm

Kahvalti 1 dilim ekmek 2 parca peynir 4 zeytin 2 3 catal menemen 2 3 parca haslanmis yumurta biraz garip bir kahvalti farkindaym dun annemler bizdeydi ya artanlari yedim bugun menumde hep dunden artanlar var onun icin yemek.konusunda rahatm ins kizimi uyutnca yuruyusumude yaparm smdide kizimla azcik ip atlariz :-D

Günaydın hanımlar
Ara verdiğim diyetime bugün sil baştan başlamış bulunmaktayım.
Sabah tartıldım 90.4 kg cıktım ,1 haftalık yeme sürecimde kilo almamışım ,çok şükür
İlk hedef 85 bu sefer hiç bırakmıcam diyeti sporu

Gizemli arkadaşım inan benim minnakımda cok dağıtıyo ,sürekli ev topluyorum :),uyusada dinlensem diyorum ama bu seferde yürüyüşümü yapıyorum
Regli olucam hiç halimde yok
Hepinize aZimli iradeli bir gün diliyorum :)
Yeşil çay ve suyumuzu içmeyi ihmal etmeyelim

ohhhh ne güzel. bebişin annesinin zayıflamasına yardım ediyor ne güzel.
Akşama kadar koşuşturma süper
Spor ve diyeti sakın bırakmıyorsun
Hep beraber destek alarak başarcaz bu işi
BU ARADA ANKARANIN NERESİNDESİN

Kızlar moral motıvasyon tavan yapsın.
Bu işin üstesinden gelcez Allahın izniyle
Haaa Gayrettt

Canımmm
çok geçmiş olsun.Dinlen canım ama kaçamaksızz sakın hastayım diye kalorili şeyler yeme.Mercimek çorbasıda iyi birde tavuk suyuna az şehrine ile de çorba yapabilirsin. Bol limonlu iç canım..un ve şekerden uzak durursan daha çabuk iyileşirsin.Bir doktor söylemişti uzanarak dinlenmek iyileşme sürecini kısaltıyormuş.tabi fırsatın varsa canım.Bol bol su iç canım aramıza çabuk gel.

Merhaba, bende sizlere katilcam insallah biraz okudum yazilanlari cok motive edici oluyor ilk defa boyle yaziyorum artik etrafimdakilere zayifliyorum demekten utaniyorum cok defasinda bozdum.
Hoşgeldin aramıza canım;
Evet canım kimseye diyette olduğumuzu söylemese daha iyi oluyor ben dikkat ediyorum diyorum,işyerinde birşey ikram edilince Kahvaltımı yaptım tokum diyorum kimse birşey demiyor ama eğer diyetterim,spor yapıyorum dedikçe insanlarda bir tuhaf haller oluyor olmadık şeyler ikram ediyorlar,zorluyorlar yok laf çarpıtmalar... Böylesi daha iyi :) inan ki kendime bile söylemiyorum,aklıma hiç getirmiyorum rutin bir durum gibi yaşıyorum aslında böyle de olmalı yaşam tarzımızı sağlığımız için,çocuklarımız için,eşimiz için, kaliteli yaşam için değiştirmelıyiz.

Canım sen bu kararlılıkla hedefine ulaşacaksın.Yeter ki kararlarına sadık ol ve asla pes etme..Evet programımız benziyor yürüyüşünü en azından 1 saat yapmalısın asla erteleme,bırakma zaman akıp gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…