Ayy yerim ben o minik prensesi çok tatlı yaa... Bir kızım olsun mankenlik yapsın kuzu ya..Maşallah ona Allahım esirgesin.Herkese gunaydiiiinnnn bir kalktim ankara benbeyaz karlar altinda gelin gbi cok.guzelbu mutlulukla kahvaktimi yaptim simdide tenizlik yapiyrm keske kendiligunden temizkenen store lardan esinlenerek kendiliginden temzlenen evker yapsalat kucuk cocuklu bayanlar dger bayanlara oranl.iki kat temzlik yapiyr cunku biraz once yatakodasindan ciktim bebek odasina girdim kizimin besigi bizim odamzda odasini ayrmadik daha ben bebk idasini temzlerke ayyy ayyy dye sesler duydum Allah dedim bizim sipa yine mankenlik yapiyr yatakodasina bir gittim besigin butun cekmeceleri yerlerde kiyafetleri kucaklayip hole doke doke dis kapinin onune goturuyr aynanin karsosona gecip kiyafetleri uzerine tutuyr ayyyy ayyy dye kendisini begenyr birde tabu mutfagi hic anlatmaym sabah kahvalti hazrlarken butun dolaplarimdaki tencereler plastikler cekmecelerdeki sofra ortuleri kasiklar oldugu gbi yerde Allahiiiiiimm cildiracagimmm
Menün güzel canım yürüyüşünü yapınca buraya yaz.Kahvalti 1 dilim ekmek 2 parca peynir 4 zeytin 2 3 catal menemen 2 3 parca haslanmis yumurta biraz garip bir kahvalti farkindaym dun annemler bizdeydi ya artanlari yedim bugun menumde hep dunden artanlar var onun icin yemek.konusunda rahatm ins kizimi uyutnca yuruyusumude yaparm smdide kizimla azcik ip atlariz :-D
Canımm lütfen dikkat et artık kaçırmamalısın,lütfen şu zamanı boşa kürek sallayarak geçirmeyelim.Buraya hergün yediğini sporunu yaz böylece kendini sorumlu hissedersin.Eve kim gelirse gelsin,nereye gidersek gidelim kendimize uygun beslenmeliyiz.Kendimize uygun salatalar,çorbalar hazırlayabiliriz..Herkes siyah çay,nescafe içerken biz yeşil çay,ayran ayarlayabiliriz bu bizim elimizde canlar.Günaydın hanımlar
Ara verdiğim diyetime bugün sil baştan başlamış bulunmaktayım.
Sabah tartıldım 90.4 kg cıktım ,1 haftalık yeme sürecimde kilo almamışım ,çok şükür
İlk hedef 85 bu sefer hiç bırakmıcam diyeti sporu
Gizemli arkadaşım inan benim minnakımda cok dağıtıyo ,sürekli ev topluyorum :),uyusada dinlensem diyorum ama bu seferde yürüyüşümü yapıyorum
Regli olucam hiç halimde yok
Hepinize aZimli iradeli bir gün diliyorum :)
Yeşil çay ve suyumuzu içmeyi ihmal etmeyelim
Menün güzel canım akşama sadece yoğurt salata da yapabilirsin.Çünkü proteini zaten öğlen alıyorsun.[/QUOTE][QUüOTE="sinem866, post: 44439610, member: 289765"]Bugunkü menüm
3 lt su yeşilçay
Sabah
Peynır
3 zeytin
2 yumurtA
Öğlen
Et sote ayran
Akşam
Et sote
Salata yogurt
ayy yerim yaaa Rabbin eksikliklerini gostermesin ins aman dagtsinlar napalim toplayacaz mecbur anlatmasi da ayri bir eglence oluyr ama yasarken sinir kupu :-DGünaydın hanımlar
Ara verdiğim diyetime bugün sil baştan başlamış bulunmaktayım.
Sabah tartıldım 90.4 kg cıktım ,1 haftalık yeme sürecimde kilo almamışım ,çok şükür
İlk hedef 85 bu sefer hiç bırakmıcam diyeti sporu
Gizemli arkadaşım inan benim minnakımda cok dağıtıyo ,sürekli ev topluyorum :),uyusada dinlensem diyorum ama bu seferde yürüyüşümü yapıyorum
Regli olucam hiç halimde yok
Hepinize aZimli iradeli bir gün diliyorum :)
Yeşil çay ve suyumuzu içmeyi ihmal etmeyelim
Sincandayim canim uzagim sana. Aksama kadar kosustrna derken spor yapamiyrm canin yaa kosu bandini uyankken cakstrmyrm uyurkende temzlik yapnak zorunda kaliyrm malesefohhhh ne güzel. bebişin annesinin zayıflamasına yardım ediyor ne güzel.
Akşama kadar koşuşturma süper
Spor ve diyeti sakın bırakmıyorsun
Hep beraber destek alarak başarcaz bu işi
BU ARADA ANKARANIN NERESİNDESİN
Ayy kiz cocugu cok baska yaaa sirin sipam bebmmnsen kac yasndasin cnm belki de gec degldir ins verr Rabbim bir kiz iki iglun vardi degil mi Allah bagslasinAyy yerim ben o minik prensesi çok tatlı yaa... Bir kızım olsun mankenlik yapsın kuzu ya..Maşallah ona Allahım esirgesin.
yuruyus yapamadimcanm yaa kizim uyankken yapamiyrm banda cikmaya cakisiyr uyurkebde temzlik yaptim mecbur bakalm esim sesten rahatsz olmazsa aksam uyutunca yaparim ins ya ben suyu iceniyrm napacm blmiyrnMenün güzel canım yürüyüşünü yapınca buraya yaz.
ayy yerim yaaa Rabbin eksikliklerini gostermesin ins aman dagtsinlar napalim toplayacaz mecbur anlatmasi da ayri bir eglence oluyr ama yasarken sinir kupu :-D
Sincandayim canim uzagim sana. Aksama kadar kosustrna derken spor yapamiyrm canin yaa kosu bandini uyankken cakstrmyrm uyurkende temzlik yapnak zorunda kaliyrm malesef
Ayy kiz cocugu cok baska yaaa sirin sipam bebmmnsen kac yasndasin cnm belki de gec degldir ins verr Rabbim bir kiz iki iglun vardi degil mi Allah bagslasin
yuruyus yapamadimcanm yaa kizim uyankken yapamiyrm banda cikmaya cakisiyr uyurkebde temzlik yaptim mecbur bakalm esim sesten rahatsz olmazsa aksam uyutunca yaparim ins ya ben suyu iceniyrm napacm blmiyrn
ayy yerim yaaa Rabbin eksikliklerini gostermesin ins aman dagtsinlar napalim toplayacaz mecbur anlatmasi da ayri bir eglence oluyr ama yasarken sinir kupu :-D
Sincandayim canim uzagim sana. Aksama kadar kosustrna derken spor yapamiyrm canin yaa kosu bandini uyankken cakstrmyrm uyurkende temzlik yapnak zorunda kaliyrm malesef
Ayy kiz cocugu cok baska yaaa sirin sipam bebmmnsen kac yasndasin cnm belki de gec degldir ins verr Rabbim bir kiz iki iglun vardi degil mi Allah bagslasin
Dünyalar tatlısı bir oğlum var canım.Allah sağlık sıhat versin inşallah..Bu yıl 35 olacağım her anlamda sağlıklı,vatana millete hayırlı bir evladımın daha olmasını çok istiyorum.Oğlumda çok istiyor.Tabi bir kızım olursa sevinirim.Hayırlısıyla inşallah
yuruyus yapamadimcanm yaa kizim uyankken yapamiyrm banda cikmaya cakisiyr uyurkebde temzlik yaptim mecbur bakalm esim sesten rahatsz olmazsa aksam uyutunca yaparim ins ya ben suyu iceniyrm napacm blmiyrn
iCanim pursaklarda mydin mamak mi ? Ben bilmiyrm kizimin uyutaym babami arayip soraym bigizemli
sincan da batı adliyesi varmış yarın oraya gitcem de
dolmuşla gitsem ne dolmuşuna binmem gerekiyor
nerde nasıl incem
dolmuş duraklarına uzakmı yoksa adliye hemen durakların yakınındamı
pursaklardayım. ordan sincan batı adliyesine :)Can
iCanim pursaklarda mydin mamak mi ? Ben bilmiyrm kizimin uyutaym babami arayip soraym bi
Canim kusuruna bakma nolur yaa o taraflari.bilmedigim icin sana yardimcinolamiyrm babama sordum da ondanda cevap gelmedi sabah cvp atarsa ilknisim.burdan sana yazmaonolcak kusuruma bakma nolurpursaklardayım. ordan sincan batı adliyesine :)
pursaklardayım. ordan sincan batı adliyesine :)
Hosbuldum canim, evet cok haklisin bende ayni dikkat ediyorum diyorum diger demeye calisiyorum diger turlu zor oluyor. Ins bu sefer daha kararliyim. Bugun butun yogunlugum bitti be daha ciddi devam ediyorum ins. Herkese basarilar asla umudumuzu kaybetmeyelim baslamak bitirmemin yarisidir:))Hoşgeldin aramıza canım;
Evet canım kimseye diyette olduğumuzu söylemese daha iyi oluyor ben dikkat ediyorum diyorum,işyerinde birşey ikram edilince Kahvaltımı yaptım tokum diyorum kimse birşey demiyor ama eğer diyetterim,spor yapıyorum dedikçe insanlarda bir tuhaf haller oluyor olmadık şeyler ikram ediyorlar,zorluyorlar yok laf çarpıtmalar... Böylesi daha iyi :) inan ki kendime bile söylemiyorum,aklıma hiç getirmiyorum rutin bir durum gibi yaşıyorum aslında böyle de olmalı yaşam tarzımızı sağlığımız için,çocuklarımız için,eşimiz için, kaliteli yaşam için değiştirmelıyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?