Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Ayy yerim ben o minik prensesi çok tatlı yaa... Bir kızım olsun mankenlik yapsın kuzu ya..Maşallah ona Allahım esirgesin.

Menün güzel canım yürüyüşünü yapınca buraya yaz.

Canımm lütfen dikkat et artık kaçırmamalısın,lütfen şu zamanı boşa kürek sallayarak geçirmeyelim.Buraya hergün yediğini sporunu yaz böylece kendini sorumlu hissedersin.Eve kim gelirse gelsin,nereye gidersek gidelim kendimize uygun beslenmeliyiz.Kendimize uygun salatalar,çorbalar hazırlayabiliriz..Herkes siyah çay,nescafe içerken biz yeşil çay,ayran ayarlayabiliriz bu bizim elimizde canlar.

[QUüOTE="sinem866, post: 44439610, member: 289765"]Bugunkü menüm
3 lt su yeşilçay
Sabah
Peynır
3 zeytin
2 yumurtA
Öğlen
Et sote ayran
Akşam
Et sote
Salata yogurt[/QUOTE]
Menün güzel canım akşama sadece yoğurt salata da yapabilirsin.Çünkü proteini zaten öğlen alıyorsun.

Selam canlarrr
Saat 5 te uyandım 1 saatlik sabah yürüyüşümü yaptım.Tabi öncesinde bir bardak limonlu ılık suyumu içtim güzel ter attım.Maşallah bana :)
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
yarım salatalık
4 zeytin
4dal kıvırcık
2. Öğünüm öğle
5 kaşık nohut yemeği sadece taneleri
bir kasenın yarısı mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt. Duydum mu doydum çok şükür şifa olsun bana:)
Canlar ben 2 öğün yapıyorum yeme namına günü kapatıyorum
gelsin bol su ,yeşil çay :)

[QUüOTE="sinem866, post: 44439610, member: 289765"]Bugunkü menüm
3 lt su yeşilçay
Sabah
Peynır
3 zeytin
2 yumurtA
Öğlen
Et sote ayran
Akşam
Et sote
Salata yogurt
Menün güzel canım akşama sadece yoğurt salata da yapabilirsin.Çünkü proteini zaten öğlen alıyorsun.[/QUOTE]
Bi kaç gün protein agırlıklı beslenicem canım
Akşam için balık salata olarak değiştiricem
Dediğin gibi boşa kürek çekmeyelim
Kış günleri kısacık ztn ,su gibi akıp geçiyo iyi değerlendirmek lazım
Bugun benden yürüyüş malesef yok

ayy yerim yaaa Rabbin eksikliklerini gostermesin ins aman dagtsinlar napalim toplayacaz mecbur anlatmasi da ayri bir eglence oluyr ama yasarken sinir kupu :-D

Sincandayim canim uzagim sana. Aksama kadar kosustrna derken spor yapamiyrm canin yaa kosu bandini uyankken cakstrmyrm uyurkende temzlik yapnak zorunda kaliyrm malesef

Ayy yerim ben o minik prensesi çok tatlı yaa... Bir kızım olsun mankenlik yapsın kuzu ya..Maşallah ona Allahım esirgesin.
Ayy kiz cocugu cok baska yaaa sirin sipam bebmmnsen kac yasndasin cnm belki de gec degldir ins verr Rabbim bir kiz iki iglun vardi degil mi Allah bagslasin
Menün güzel canım yürüyüşünü yapınca buraya yaz.
yuruyus yapamadimcanm yaa kizim uyankken yapamiyrm banda cikmaya cakisiyr uyurkebde temzlik yaptim mecbur bakalm esim sesten rahatsz olmazsa aksam uyutunca yaparim ins ya ben suyu iceniyrm napacm blmiyrn

gizemli
sincan da batı adliyesi varmış yarın oraya gitcem de
dolmuşla gitsem ne dolmuşuna binmem gerekiyor
nerde nasıl incem
dolmuş duraklarına uzakmı yoksa adliye hemen durakların yakınındamı

Can
gizemli
sincan da batı adliyesi varmış yarın oraya gitcem de
dolmuşla gitsem ne dolmuşuna binmem gerekiyor
nerde nasıl incem
dolmuş duraklarına uzakmı yoksa adliye hemen durakların yakınındamı
iCanim pursaklarda mydin mamak mi ? Ben bilmiyrm kizimin uyutaym babami arayip soraym bi

Canlarrr... 1 saatlik aksam yürüşümvde yaptım.Bir fincan yeşil çayımı içtim.İyi gecelerrr

Canim
pursaklardayım. ordan sincan batı adliyesine :)
Canim kusuruna bakma nolur yaa o taraflari.bilmedigim icin sana yardimcinolamiyrm babama sordum da ondanda cevap gelmedi sabah cvp atarsa ilknisim.burdan sana yazmaonolcak kusuruma bakma nolur

Bati adliyesi: sincan adliyesi zaten.pursaklardan sihhiyeye oradanda 508 nolu otohus veya pursaklardan ulusa oradan da rizgarli dan sincan 12.cadde dolmusuna bindimi adliye onunde iner kizim
babamin cevabini aynen yapistryrm canm bu sekildeymis
pursaklardayım. ordan sincan batı adliyesine :)

Hosbuldum canim, evet cok haklisin bende ayni dikkat ediyorum diyorum diger demeye calisiyorum diger turlu zor oluyor. Ins bu sefer daha kararliyim. Bugun butun yogunlugum bitti be daha ciddi devam ediyorum ins. Herkese basarilar asla umudumuzu kaybetmeyelim baslamak bitirmemin yarisidir:))

Günaydın herkesee

Bugun musmutlu uyandım , biraz başım ağrıyor ama onu saymıyorum :)
Sabah tartıldım 700 gr gitmiş , cok sevındım,inşallah böyle devam eder
İlk hedef 85 şubat başına kadar inerim inşallah
Sizde haberler nasıl hanımlarr

Bugunku menüm
Şimdiden yazim gün içinde fırsatım olmayabilir
Sabah
Cavdar ekmeğine beyaz peynırlı tost
5 yaprak kıvırcık
3 s.zeytin
Öğlen
1 kase mercimek çorba
Balık
Lıght cola
Ara
1 meyve
Akşam
Çorba
Salata
3lt su yeşilçay

Gunaydin herkese ins bunisi cozuyrm yavas yavas bir de sizbyorunlayin sizce yanlis mi yaptım suan karnim cok tok ve ben sucluluk hissedyrm
kahvalti
2 zeytin
2 parmak buyuklugu de kasar peybiri
1 tatli kasgi bal
2 dilim ekmek hakkim vardi 150 kalorinyapuyrdu ben de 170 kalorilik krep yedim iste burdan emin deglm bugun baska ekmek yemeyi dusunmuyrm sizce yanlis mi yaltim olmus mu kahvaltim toplan 400 kalori
ara
sekersiz sutlu nescafe 5 findik
oglen
6 kasik sebze yemegi salata yogurt
ara
1 ayva
aksam
salata ve tavsan eti
dusuncem.bu sekilde ins uygulayablrim
suyla ilgili skntlarm vardi 1 bardak bile icmiyrdum dun 1 litre icebldim ins bugun daha da artirablrm spor isini de cozersem tamamdir

Günaydın canlar
bu sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım
kahvaltım
bir kase yoğurda 1 kaşık ruşeymi,1 kaşık yulaf ezmesi karışımı
5-6 dal kıvırcık
2 zeytin
afiyet olsun bana,şifa olsun bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…