Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

AYNEN YAAA. 90 KİLOYLA ANCA BU KADAR ATLAYABİLİYORUM. VÜCUDUMU KALDIRAMIYORUM NAPAYIM
ZATEN ÇOKK HANTALLAŞTIM.
İNŞALLAH VERCEZ
ŞU ANDA TEK DİLEĞİM PES ETMEYİP BU ŞEKİLDE DEVAM ETMEK

ANKARANIN NERESİNDENSİNİZ
NERDE OTURDUN ANKARADA
MECBUR SPOR YAPCAZ ONLAR SÖYLENSELERDE YAPCAZ.[/QUOTE]
Ankara da söğüt özünde mustafa kemal mahallesinde oturuyorduk canım.Sen neresindensin canım

b[QkUOTE="fma108681, post: 44419589, member: 725782"]AYNEN YAAA. 90 KİLOYLA ANCA BU KADAR ATLAYABİLİYORUM. VÜCUDUMU KALDIRAMIYORUM NAPAYIM
ZATEN ÇOKK HANTALLAŞTIM.
İNŞALLAH VERCEZ
ŞU ANDA TEK DİLEĞİM PES ETMEYİP BU ŞEKİLDE DEVAM ETMEK[/QUOTE]
Bak inan ki iyi gidiyorsun çok zorlama kendini sonra bıkkınlık yaşayabilirsin.Sabırlı ol canımm

inşallah canımm zaten bıkıp bırakmaktan korkuyorum. iyiki burayla paylaşmışım durumumu bana gerçekten destek oluyorsunuz çokkk :)

Iyi geceler kizlaar ben cok giremiyorum bende ywmek isini 5 te kapattm brazdan yogurt yycen ins biraz kacamak yaptim

Günaydın günlüğüm günlük
sabah 1 saatlik yürüyüşümü yaptım
kahvaltım
bir kase yoğurda 1 kaşık ruşeym ve1 kaşık yulaf ezmesi karıştırdım ve afiyetle yedim.Şifa olsun bana:)

Sana gelince gizemli hanımcımmm
İlk günlerden ne kaçırması öyleeee
Sakın birdaha yapma. Sonra pişman olan sen olursun.
Azmet sabret
Kolay verilmiyor bu kilolar savaşmak lazım biraz.
Kendi iyiliğimiz için kaçırmaya hayır diyoruz

yesilcay ne marka iciyosun canim faydasini görüyor musun

yesilcay ne marka iciyosun canim faydasini görüyor musun
Canım kesinlikle çok faydası var ben güvendiğim bir aktardan dökme alıyorum.Marketlerde çaykurun da yeşil çayı var.Bir fincan kaynar suya yarım çay kaşığı atıyorum üzerini çay tabağı ile kapatıp 3-4 dk. Demleyip içine birkaç damla limon sıkıp içiyorum. Metabolizmayı müthiş çalıştırıyor.Denemediysen mutlaka al canım.Faydasını göreceksin.

[QUunOTE="fma108681, post: 44424868, member: 725782"]Kızlar pazar pazar güne başlamışsınız ne güzel.
Ben bol su ve kahvaltı işini anca halledebildim
Birazdan 250 ip atlicam inşallah[/QUOTE]
Olsun canım sen kendini nasıl düzenlediysen öyle devam et iyi gidiyorsun.Kahvaltıda neler yedin bakım. :)

Ahhh canım 2 kaşık kadar mrnemen ve az bi peynir.
Amaaaa çok hastayımmmm
Hiçççç ip atlamadımmmm
Hiç halim dermanımyok
Bol su içiyorum
biraz öncede 2 kase mercimek çorbası
Bu günlük bu kadar
Malesef bugün hareketim yokkk

Merhaba, bende sizlere katilcam insallah biraz okudum yazilanlari cok motive edici oluyor ilk defa boyle yaziyorum artik etrafimdakilere zayifliyorum demekten utaniyorum cok defasinda bozdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…