- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 38
AYNEN YAAA. 90 KİLOYLA ANCA BU KADAR ATLAYABİLİYORUM. VÜCUDUMU KALDIRAMIYORUM NAPAYIMCanım şuan ne kadar yaparsan kâr kendini çok zorlama sonra eklemlerine zarar verirsin.Yaptığın hareketin yanında diyetine çok dikkat et mutlaka o kilolar gidecek.Eee kilon azaldıkça ip atlama sayını arttırırsın şimdilik yaptığın yeterli bence kendini çok üzmeden kasmadan yap zamanımız çok canım.Havalar düzelince yürüyüşede çıkarsın.
ANKARANIN NERESİNDENSİNİZCanımm ya Ankarayı bilmez miyim 5 sene orda yaşadım eşim Ankaralı :) evde leslie sanson diye bir spor var evde olduğun yerde yürüyere yapılıyor galiba..Onuda arada deneyebilirsin onunla 30 kilo veren bir kadın vardı.Ya inanki yürüyüş bandının sesine dayanamayan komşularda var..
Ankara da söğüt özünde mustafa kemal mahallesinde oturuyorduk canım.Sen neresindensin canım[/QUOTE]ANKARANIN NERESİNDENSİNİZ
NERDE OTURDUN ANKARADA
MECBUR SPOR YAPCAZ ONLAR SÖYLENSELERDE YAPCAZ.
Canım nerelerdesin?lütfen hergün buraya uğra daha kontrollü olursun bu senin elinde tembelik yapma.. Bak zaman çabuk geçiyor sonra üzülmeni istemem canım.Bunara boy 1.65 kilo 98
Günaydın tatlimmm 40 dakikalik yürüyüş yapildi :)))Uykucular nerdesiniz? :)
yesilcay ne marka iciyosun canim faydasini görüyor musunSelam sevgilı günlükçüm ve sevgili Arkadaşlarım 1 saatlik akşam yürüyüşümüde yaptım çok terledim iyi geldi.ama bugün çok yorulmuşum, kendimi çok halsiz hissediyorum.Birazdan yeşil çayımı içerek günü kapatacağım.
Canım kesinlikle çok faydası var ben güvendiğim bir aktardan dökme alıyorum.Marketlerde çaykurun da yeşil çayı var.Bir fincan kaynar suya yarım çay kaşığı atıyorum üzerini çay tabağı ile kapatıp 3-4 dk. Demleyip içine birkaç damla limon sıkıp içiyorum. Metabolizmayı müthiş çalıştırıyor.Denemediysen mutlaka al canım.Faydasını göreceksin.yesilcay ne marka iciyosun canim faydasini görüyor musun
Mükemmelisin canım yediklerinide mutlaka yaz.Günaydın tatlimmm 40 dakikalik yürüyüş yapildi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?