Kizlar ne yarismasi ben biseymi kacirdim?:)Canım ben pek önermem poşet yüzünden havasız kaldığı için o bölge terliyor sağlıklı bir yöntem değil diye düşünüyorum.ama spor yaparken doğal bir şekilde ter atarsan bu vücudundan toksit maddeleride atar buda metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeni salata diye düşünüyorum.Tabi diğer arkadaşlar da fikirlerini bilgilerini yazarsa daha iyi olur.
Evet canım ya midemi daha az yemeye alıştırıyorum bakalım nasıl olacak.Ne güzel bu genç arkadaşın fikrine ve azmine bayıldım :)
Evet Pinarcim hele ben cok heycanliyim arti gorecegim icinYarın Tartı Günü Demiiii
Bakalım nolcekkkk
Canım ben pek önermem poşet yüzünden havasız kaldığı için o bölge terliyor sağlıklı bir yöntem değil diye düşünüyorum.ama spor yaparken doğal bir şekilde ter atarsan bu vücudundan toksit maddeleride atar buda metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeni salata diye düşünüyorum.Tabi diğer arkadaşlar da fikirlerini bilgilerini yazarsa daha iyi olur.
Evet canım ya midemi daha az yemeye alıştırıyorum bakalım nasıl olacak.Ne güzel bu genç arkadaşın fikrine ve azmine bayıldım :)[/QUOTE malesefki canim benim metabolizma çalışmıyor. Ben hasimotio rahatsızlığı var O yuzden kilo veremiyorum. Gram gram gidiyor.
Tartildim ve kilo verememisim. Belki regl olduğum içinde olabilir. Bide ayferle ben haftanın ortasında katilmistik
benim metabolizma çok zor calisiyo. Hasimotio rahatsızlığın var buyuzdende gram gram ancak verebiliyorum.Malesefki cani
Evet burakmistim ama hizli sekilde kilo alininca korktum tekrar basladim daha rahat devam etmekti niyetim ama iyi gelmediAaaa neden böyle oldu canim yaaa. Dikkat edemedinmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?