Akşam yedin mi canım yoksa günü böyle mi kapattın.Öğlen menum: kısır yedim. Bir fincan kahve iki litre su.
Ay kizlar vicdanim rahat olmadigimdan geri donuyorum aslinda cok yorulmustum topikleri okumaktanama ayrilmadan kedime ait bir topik baslatmistim ordaki arkadaslara da haksizlik yapmisgibi hisettigimden geri dondum oraya yazarken burayada yazmamazlik etmeyeyim dedim:) Artik sizlere o kadar alismisimki aklimdaydiniz hep
Dvd basladim 40 dakika dayanabildim cok zor yarin devam insKizlar yillar once P90X diye dvd seti almistim sadece 1 kere izlemistim cok agir gelmisti simdi tekrardan basliyorum:)
Geçmiş olsun canim. Ramazanda daha guzel toparlarsin insaallah. Sporla beraber çok guzel kilo vereceğimizi sanıyorum.Kaynanamın ameliyatı haftasonu benim hastalanmam derken dağıldım ama dün dikkat ettim. Dün sabah okulda poğaça yedim iki tane öğleden sonra da yarım et dürüm okadar. Hala kilo veremedim çünkü bir iki gün yapıp bir iki gün saldım faydası olmadı spor da yapamadım bu hafta off off ramazan da geliyor hadi hayırlısı
Canım iyi yürümüşsün metabolizman tavan yapmıştır.Bu arada ben 50 dk yürüyüşümüze yaptım ve boll suda iciyorum
Ayfercim aman bir daha bırakmaabla sınavlarımdan dolayı başladığım diyet terk edildi .o yüzden yazmadım ama bugün tekrar başladım tam gaz devam eksiksiz burdayım nasip olursa
menüm:10.30
2 yumurta tavada yağda kırılmış tereyağda
domates salatalık
bir çay bardağı ceviz fındık
peynir ..zeytin
akşam 18:00 de
bir küçük 50 gram ton balığı ile salata yaptım
yanına bir bardak ayran ve bir avuç fındık
su:2.5 lt
spor:60 orta tempoda yürüyüş
tam olarak karatay yapmaya çalışıyorum aramızda karatayı tam olarak yapan var mı kitabınıda aldım okudum
ayşe abla kilo mu güncelledim
Canım maşallah iyi gidiyorsun devamı gelecek bu azmin kararlılığın sayesindeayşe abla kilo mu güncelledim
benim yürüyüş bandım var ama eliptik bisiklet kullandım.Yürüyüş bandına göre 2 kat enerji harcatıyor,bütün vücudun çalışıyor canım.aramızda eliptik bisikleti olan var mı
Valla Pınarcım herzaman ki gibi harikasın,sporun süper maşallah diyorumEvetttt Canlar Menüm
Sabah ; 2 yumurtalı omlet peynirli ve maydanozlu.
Domates salatalık yeşil biber...
1 dilim eti form ekmek.
Akşam ; 2 dolma biber Kıymalı 3 biberin kabuğu....
Arada şekersiz sütle yaptım Nescafe...
Su içiyorum bolllll bolllll
1500 ip + 50 makas + sayamadim canım yandigi için Sguat ve basen hareketleri yaptimm.
Canımm Leylacımm bırakma bizi tatlım.bak ne güzel en azından nefsini burda kontrol ediyorsun bu da çok önemli ve devamlılık gerektiriyor işte o zaman tartı yüzümüzü güldürür.Ay kizlar vicdanim rahat olmadigimdan geri donuyorum aslinda cok yorulmustum topikleri okumaktanama ayrilmadan kedime ait bir topik baslatmistim ordaki arkadaslara da haksizlik yapmisgibi hisettigimden geri dondum oraya yazarken burayada yazmamazlik etmeyeyim dedim:) Artik sizlere o kadar alismisimki aklimdaydiniz hep
Canım çok iyi gidiyorsun.Dondurmada en masum tatlılardan bu dönemi böyle bir tatlıyla bastırman çok akıllıca :)Menumu yaziyim.
Sabah: beyaz peynir,soğan kavurmasi ,bir dilim ekmek.
2. Ogün : bulgur pilavı. Ayran. Turşu.
Adetimin ilk günü olduğu için canim çok tatlı çekti biraz dondurma yedim.
1200 kaloriyi tamamladım, bugün insaallah başka bişey yemeyi düşünmüyorum.
Canım ben pek önermem poşet yüzünden havasız kaldığı için o bölge terliyor sağlıklı bir yöntem değil diye düşünüyorum.ama spor yaparken doğal bir şekilde ter atarsan bu vücudundan toksit maddeleride atar buda metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeni salata diye düşünüyorum.Tabi diğer arkadaşlar da fikirlerini bilgilerini yazarsa daha iyi olur.Arkadaşlar bişey sorsam size: ben yürüyüş yaparken poset sari yorum,çok terletiyor ama bazıları zayiflamanin çok terlemeye alakası yok diyorlar. Sizin düşünceniz veya tecrubeleriniz nedir ? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
Evet canım ya midemi daha az yemeye alıştırıyorum bakalım nasıl olacak.Ne güzel bu genç arkadaşın fikrine ve azmine bayıldım :)Maşallah canım ne kadar az menün..
Bu arada spor yarışmasında görüşürüz
Duzenleyen cimcime fen Lisesi öğrencisiymis daha 17 olmamış
Valla sende mide kalmamıştır...Canım ben pek önermem poşet yüzünden havasız kaldığı için o bölge terliyor sağlıklı bir yöntem değil diye düşünüyorum.ama spor yaparken doğal bir şekilde ter atarsan bu vücudundan toksit maddeleride atar buda metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeni salata diye düşünüyorum.Tabi diğer arkadaşlar da fikirlerini bilgilerini yazarsa daha iyi olur.
Evet canım ya midemi daha az yemeye alıştırıyorum bakalım nasıl olacak.Ne güzel bu genç arkadaşın fikrine ve azmine bayıldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?