• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Abla çiğ köftr karatay da yeniliyor mu yesek ne kadar yiyebiliyoruz
Ayfercim geç kalmamışımdır umarım :) Canım karatayda bulgur da çok önerilmiyor hani ideal kiloya yaklaşınca az miktarda erken saatlerde belki olabilir.Ben ne zaman yedim biliyor musun? 60 kilolara düşünce arada bir iki sıkıp yedim.
Sende arada bir iki sıkım bol yeşillik ve ayranla yiyebilirsin :)

Ayşe abla süpersin herkese cevap veriyorsun ilgileniyorsun ama kendini çook yorma abla geç cevap versende bizim için sorun olmaz kendi adıma diyorum yani mesajları beğen yapsanız bilr olur sizde öğretmensiniz sanıırm evlisiniz haliyle topiğe sık girmek te zaman alıyor kısacası abla kendini çok yorma mesajlarınızı okuudm çok içtrn samimi sıcak bir insan olduğunuzu hissettim tekrar aranıza aldığını teşekür ediyorum allah razı olsun
Ayfercim çok sağol. Önemli değil canım.Burda tabi ki birbirimize destek olmalıyız ve siz istediğiniz sürece ben yanınızdayım.Allah sizden de razı olsun tatlım :)

Even Sinecim oyle oldu simdilik ara veriyorum Ramazandan sonra devam yoke kendimi hasta ettim topiklere topik dolasa dolasa oku.aktan gozlerim agiriyor ve bas donme cok tel okumanin yan etkisiymis:(. Uzarim Ramazanda sonra.seni zayiflamis buluru.:KK68:

Kizlar hepiniz simdilik hoscakalin Pinar com Aysecim Fatmacim:KK68::KK68::KK68:
Canım biraz dinlen ama kilonu hep kontrol altında tut en azından kilo almadan gelmiş ol biz burda seni bekliyoruz canım.

Menümü yazıyorum sabah 13:00te mahlesef uykuya kalmışım çok geç oldu
Sabah 2 yumurta
Bir çay bardağı fındık ve ceviz
salatalık 2 yeşilbiber
Zeytin 15 adet
Ve peynir

Akşam tok hissettim kendimi bende mor lahana az yağda kavurdum bol yoğurtlu yedim

Su:2 lt
Spor:yok sınav var yarın mahlesef
Canım menün çok iyi
spor yoksa suyunu 3 lt çıkarabilirsin.

Teşekkür ederim. Biraz yeme problemim var bunu düzenli hale getirip düzenli bir şekilde yürürsem basenlerimde olan fazlalıkları vereceğimi düşünüyorum:

Bugün: Sabah çikolatalı bisküvi
Öğlen, çay ve krem peynir-salamlı tost ekmeği arasına sandviç yedim.
İki gün sonra evime geri dönüyor olacağım ve düzenli yürüşlerime başlayabileceğim,
düzenli kahvaltıyla birlikte.
Canım rica ederim
yediklerini tek tek eleştirmeyeceğim
sen yavaş yavaş onları daha sağlıklı ve doyurucu besinlerle değiştir ve böylece sağlıklı bir şekilde kilonu vermeye başlarsın.

Teşekkür ederim canım.bugün adetim başladı.bitince mi başlasam yürüyüşe sence?
Canım çok ağrılı geçirmiyorsan mutlaka tempolu yürümeni öneririm.Ben hep yürürüm ve o dönem daha iyi kilo veririm ve o dönem diyetine dikkat edip tuzu 0 a indirirsen o şişkinliği daha iyi atarsın.Tecrübeyle sabittir :)

Merhaba arkadaşlar. Ben bugun ki menumu yazmayim misafirim vardı çok kaçırdım. Ama akşam yuruyusumu yaparım insaallah. Bu arada maaşallah hepinizde çok azimlisiniz. Aysecigim sana da özellikle teşekkür ederim. Çok güzel ilgileniyorsun
Tatlım neden kaçırıyorsun bakim artık biz kendimizi her duruma ayarlayacağız ya porsiyon küçülteceğiz yada kendimize hafif doyurucu şeyler hazırlayacağız.Bu işi böyle başaracağız.Rica ederim canım tabiki birbirimzi destekleyeceğiz.

Kızlar İstanbul avcılar semtinde olan ve birlikte yürüyüş yapıp motive edebileceğimiz bir arkadaş yok mu buna çok ihtiyacım var birdaki yaza düğünüm var o gelinliğe dal gibi girmek istiyorum :KK43:
Canım mutlaka tempolu yürümeni öneririm.
Yediklerini dikkat et bak farkı o zaman göreceksin.Komşularından yada arkadaşlarından bir yoldaş bul ve hemen başla canım.

Aysecim ramazanda nasil bir beslenme uygulayacaksin
Canım 2 öğüne devam diye düşünüyorum bol sıvı tüketerek biz ramazanda da kilolarımızı vereceğiz. İnşallah o hayırlı günler bir gelsin bakalım birlikte ne yapacağımıza karar vereceğiz :)

Yeni Gelenler olmuş...
Hoşgeldiniz kızlar ;) ;)
Menüm
Sabah ; Bir yumurta ile az sütlü omlet.
Domates salatalık yeşil biber.
Bir dilim eti form ekmek.

Akşam ; Dışarıda yedik âcili tavuk yanında ki patates kızartmasıni ve az pirinç pilavini da yedim bu sefer.

500 ip + 60+60 makas ..
Canım yine çok iyisin patates ve pirinci sporunla eritmişsindir :)

Canım çok ağrılı geçirmiyorsan mutlaka tempolu yürümeni öneririm.Ben hep yürürüm ve o dönem daha iyi kilo veririm ve o dönem diyetine dikkat edip tuzu 0 a indirirsen o şişkinliği daha iyi atarsın.Tecrübeyle sabittir :)
Teşekkür ederim canım.ağrılı olmaz benim.2.ve 3.günleri yoğun olur sadece.hava da sıcakken o günleri atlayayım. ben en iyisi 2 gün sonra başlayayım.:halay:

Canım yine çok iyisin patates ve pirinci sporunla eritmişsindir :)
İnşallah canim benim...

Bugünkü Menüm

Sabah ; Bir haşlanmış yumurta yanında tulum peynir. Domates yeşil biber salatalık.

Öğlen; 1 patlıcanli küçük bir gözleme +1 içli köfte.

Akşam ; 1 dolma biber 4 tane dolma biberin kabuğu içi yokk Yoğurtlu yedim.

1000 ip + 100 makas + 10 Sguat

1000 tane ipi nasıl atliyosunuz hayret ediyorum yaa.
Bugün kahvaltıda mantar,biraz peynir,şekersiz çay.
Ara ogün bir elma.
50 dk tempolu yürüyüş.
Diğer günlerinde yazarim

İnşallah canim benim...

Bugünkü Menüm

Sabah ; Bir haşlanmış yumurta yanında tulum peynir. Domates yeşil biber salatalık.

Öğlen; 1 patlıcanli küçük bir gözleme +1 içli köfte.

Akşam ; 1 dolma biber 4 tane dolma biberin kabuğu içi yokk Yoğurtlu yedim.

1000 ip + 100 makas + 10 Sguat
Maşallah tatlım iyi ip atlıyorsun :)

Canlar nerdesiniz bakim :)
bugünüm
sabah 1 bardak su
kahvaltım
1 yumurta
1 kase ev yapımı yoğurt
1 fincan siyah çay

2. Öğünüm
kahvaltı şeklinde oldu
1 dilim dil peyniri
1 dilim kaşar peyniri
8 adet yeşil zeytin
4 adet kiraz domates
2 dilim organik tam buğday ekmek
1 fincan 2 si bir arada kahve
çok şükür doydum.

Arkadaşlar bişey sorsam size: ben yürüyüş yaparken poset sari yorum,çok terletiyor ama bazıları zayiflamanin çok terlemeye alakası yok diyorlar. Sizin düşünceniz veya tecrubeleriniz nedir ? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

Canlar nerdesiniz bakim :)
bugünüm
sabah 1 bardak su
kahvaltım
1 yumurta
1 kase ev yapımı yoğurt
1 fincan siyah çay

2. Öğünüm
kahvaltı şeklinde oldu
1 dilim dil peyniri
1 dilim kaşar peyniri
8 adet yeşil zeytin
4 adet kiraz domates
2 dilim organik tam buğday ekmek
1 fincan 2 si bir arada kahve
çok şükür doydum.

Maşallah canım ne kadar az menün..
Bu arada spor yarışmasında görüşürüz ;) ;)
Duzenleyen cimcime fen Lisesi öğrencisiymis daha 17 olmamış :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back