Canım benim çok şükür bu sabah 57 yi gördümPinarcim very Sinecim sizleri duyurularini kacirdimmi acaba goremedim merak ediyorum
Bebeğim inşallah sende az yemeye başlarsın.Kizlar ne yarismasi ben biseymi kacirdim?:)
Ah ah Pinarcim Aysecim sizin kadar az yiyebilsem hele son gunlerde migdeme ne verirsem daha ver diyor
Ne yapacagimi bilmiyorum artik ustune bir suru sinavlarim var onlarla sabah basliyorum diyete aksama bozuyorum. Ciddi negativ etkiliyor bu durum beni
Simdi yaziyorum cok yesemde amma sonunu bilmiyorum hayirlisi bakalim.
DiyetBaşlangıç: 22 şubat
Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Geçen 8.Hafta : 81.3
Geçen 9.Hafta : 80.7
Geçen 10.Haft : 79.7
Geçen 11.Hafa: 78.8
Geçen 12.Hafa: 78.0
Geçen 13.Hafa: 78.0
Geçen 14.Haft: TATİL
Geçen 15.Haft: TATİL
Bu Hafta Kilo: 78.8
Kızlar 800 gr tekrar almışım çok üzgünüm.
Ama inşallah dünden beri tekrar toparlanmaya başladım.
Dün 1000 ip atlama
1buçuk saat yürüyüş
2 lt su
Bugünüde akşam yatmadan önce nasıl geçirdiğimi buraya yazcam.
Bu arada aramıza birçok arkadaş katıldı hepiniz topiğimize hoşgeldiniz.
Küçük bir uyarı:Başarı istiyorsanız Devamlılık çok önemli. az yap ama devamlı yap
5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
Canım benim kolay gelsin olsunn efor fazla harcamissin diyelim ama dikkat et...2.ogunum :makarna yememem lazımdı ama mutfak temizledim bugün çok yoruldum en kolay da makarnaydi oyuzdende onu yaptım. Yürüyüş yapmayi da düşünmüyorum çünkü çok yorgunum
Canlar geçen hafta 61 kg
bu hafta 62 kg
bugün çok yoğunum kızlar akşama ifademi veririm .
Sanırım bugün tartı günü ben bildirim yapayım
Rumuz :esilay 23
Başlangıç tarihi:02haziran
Geçen haftaki kilo 79.600
Bu hafta:80.400
Boy:160
Hedef 58
Kaçamak yok
Anlamadım gitti 800 gram almışım neyse bu hafta sporla ve su ile bakalım ne oluyor
Canım benim çok şükür bu sabah 57 yi gördüm
Ama benim derdimmmm basenlerimmm onlar gitmedikce kilo vermemin tam olarak sevincini yasiyamiyorum
Geçen hafta 57.400
Bu sabah 57.000
Bebeğim inşallah sende az yemeye başlarsın.
Kızma ama önce beynini doyur orayı aciktirma.
Nasıl mı şöyle kii "acikmamaliyim degil acikmayacagim bu yediklerim bana yetecek beni tok tutacak " diyeceksin.
Evettt can başka bir topikte spor yarışması var okurken Ayşe yi gördüm bende girdim
Link atayım gell istersen sende.
Sago canim teklifin icin Ramazandan sonra belki
Için rahat olsun toparlarsin hemencecik.
Bırakma lütfen....
Sen kii o kadar kilo vermissin yavrum istersen daha da verirsin.
Evet haklisin veremesemde arti olmasini istemiyorumAhhh canım yaa artı çıkacağım demiştin...
Neyse ödem de olabilir gider o kilo hemenn spora ağırlık ver.
Eğer çok yediysen daha fazla efor harca..
Eksilerle bekliyoruz
Artı yokkk artık.
Çok ta guzel yazdin kendi adima diyorum yazdiklarini hosuma giderek okuyorum devam lutfenhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/spor-yarismasi.931105/page-22#post-46774723
Kızlar spor yarışması bu linkte pazartesi başlıyor.
Gelmek isteyen buyursun gelsinn.
Yaaa bu arada ne kadar çok yazdım kusura bakmayın
Dünkü menüm
Sabah okulda bir poğaça bir Nescafe
Öğle bir tabağa yakın kısır
Akşam tavuklu bulgur pilavı cacık
Kaçamaklarım oldu sabah yolda bir petito çikolata yedim. Gecede biraz dondurma yedim. Bir hafta oldu tartıldım kilo verememişim ama baya azalttı m halbuki midem küçüldü sanki. Belki adetim yakın diye mi bilmiyorum veremedim çoook sinir oluyorum ya neden olmuyor ki,
Sabah yumurta tamam da işte evde olamıyorum kaynanam ameliyat oldu diye bir haftadır onun evinde misafirler falan yoksa ben bunları kendime yapmam ama işte efor da harcayamadım pek düzenli eve gitsem koşu bandına çıksam olur herhalde. Ramazanda planınız ne? Ne zaman spor yapılır? Iftar dan sonra mı?Canım benim poğaça , kısır, bulgur pilavı
Bunları yememen lazım.
Bir yumurta haşla sabah hazırlanırken onu ye.
Az bile yesen bunlar sıkıntı bence.
Hareket ne durumda pekiii efor harcadin mı?
Biraz daha dikkat ettt bolll efor.
Gider o kilolar..
Canim senin bu menunle bir arkadasim butun kilolarini verdi sadece 6 Dan sonra yemiyordu very bol su iciyordu bana da kizar hep kisitliyorsun sonra dayanamiyor daha cok yiyorsun diye. Demem oki bunyeden bunyeye degisen birsey mesela bender ekmegi burakinca afedersin cok kotu kabizlik meydana geliyor 2 haftadan sonra or yuzden ekmegimi eksik etmiyorum bagirsaklarimin daha iy calostigini gordum. Neyse uzattim asil yazicagim ramazanda bem iftardan once yururdum very daha cok etkili oluyordu cunku direk depolanmis yaglar harcaniyor diye biliyorumSabah yumurta tamam da işte evde olamıyorum kaynanam ameliyat oldu diye bir haftadır onun evinde misafirler falan yoksa ben bunları kendime yapmam ama işte efor da harcayamadım pek düzenli eve gitsem koşu bandına çıksam olur herhalde. Ramazanda planınız ne? Ne zaman spor yapılır? Iftar dan sonra mı?
16/200
8:30 kahvalti: 1 yumurta, 2 ekmek, domates, 7-8 zeytin, tereyag, pekmez, yesil cay
1:20 banan, seftali, kayisi, cikolata, kahve,
4:00 2 yumurta, turlu ekmek
7:30 pilav, et ve salata, meyve, mate cayi
Canım benim böyle bir durumun olduğunu bilmiyordum...Sabah yumurta tamam da işte evde olamıyorum kaynanam ameliyat oldu diye bir haftadır onun evinde misafirler falan yoksa ben bunları kendime yapmam ama işte efor da harcayamadım pek düzenli eve gitsem koşu bandına çıksam olur herhalde. Ramazanda planınız ne? Ne zaman spor yapılır? Iftar dan sonra mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?