Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Pinarcim very Sinecim sizleri duyurularini kacirdimmi acaba goremedim merak ediyorum
Canım benim çok şükür bu sabah 57 yi gördüm
Ama benim derdimmmm basenlerimmm onlar gitmedikce kilo vermemin tam olarak sevincini yasiyamiyorum
Geçen hafta 57.400
Bu sabah 57.000

Bebeğim inşallah sende az yemeye başlarsın.
Kızma ama önce beynini doyur orayı aciktirma.
Nasıl mı şöyle kii "acikmamaliyim degil acikmayacagim bu yediklerim bana yetecek beni tok tutacak " diyeceksin.

Evettt can başka bir topikte spor yarışması var okurken Ayşe yi gördüm bende girdim
Link atayım gell istersen sende.

Için rahat olsun toparlarsin hemencecik.
Bırakma lütfen....
Sen kii o kadar kilo vermissin yavrum istersen daha da verirsin.

5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg

Ahhh canım yaa artı çıkacağım demiştin...
Neyse ödem de olabilir gider o kilo hemenn spora ağırlık ver.
Eğer çok yediysen daha fazla efor harca..
Eksilerle bekliyoruz
Artı yokkk artık.

2.ogunum :makarna yememem lazımdı ama mutfak temizledim bugün çok yoruldum en kolay da makarnaydi oyuzdende onu yaptım. Yürüyüş yapmayi da düşünmüyorum çünkü çok yorgunum
Canım benim kolay gelsin olsunn efor fazla harcamissin diyelim ama dikkat et...

Canım çok takılma ilk zamanlar tartı insanı yaniltabiliyor.
Bırakma pes etme sakın.
Sabah lavabo sonrası hep tartil aynı saatte ve mümkün olduğunca az kıyafet ile iç çamaşırı ile..
( biliyorsundur ama hatırlatayim dedim )

Ayyyy yine bennn canlarrr

Menüm....
Sabah ; Bir haşlanmış yumurta yanında tulum peynir. Domates yeşil biber salatalık.
1 dilim eti form ekmek

Öğlen ; 4 küçük lahmacun yanında ayran..

Akşam yemedimm sadece 1 dilim eti form ekmek üzerine doğal tereyağı sürdüm biraz da tulum peynir..
2 dilim kavun...
1 fincan sütlü şekersiz Nescafe

300 makas + 50 Sguat

15/200

500ml su

8:40 Kahvalti: 2 yumurta, 1/2 avokado, domates, salatalik, sotelenmis mantar, 2 ekmek, yesil cay

12:00 ev yogurtlu karisim kayisi, seftali, toz tarcin,

2:00 tereyag, ekmek, pekmez (sinavlarim var saatlerce bilgisayar basinda calisiyorum yenmemesi gerekiyor ama gecen hafta yediklerimin yaninda bu diyet sayiliyor bu ara almamak bile guzel olur)

7:30 Tavuk but, turlu, ekmek, yogurt, yesil cay

Dünkü menüm
Sabah okulda bir poğaça bir Nescafe
Öğle bir tabağa yakın kısır
Akşam tavuklu bulgur pilavı cacık
Kaçamaklarım oldu sabah yolda bir petito çikolata yedim. Gecede biraz dondurma yedim. Bir hafta oldu tartıldım kilo verememişim ama baya azalttı m halbuki midem küçüldü sanki. Belki adetim yakın diye mi bilmiyorum veremedim çoook sinir oluyorum ya neden olmuyor ki,

Canım benim poğaça , kısır, bulgur pilavı
Bunları yememen lazım.
Bir yumurta haşla sabah hazırlanırken onu ye.
Az bile yesen bunlar sıkıntı bence.
Hareket ne durumda pekiii efor harcadin mı?
Biraz daha dikkat ettt bolll efor.
Gider o kilolar..

Selam canlarımmm
sizleri çok özledim ya
valla öyle yoğunum ki bir türlü yazmaya fırsat bulamadım
bu hafta full doluydum hem okulda hemde bugün ve yarın sınavlarım var önümüzde ki haftaya yorgun gireceğim.ama sağlık olsun hepsi geçer :)

Haftasonu diye mi Yoksunuz Kızlar....

Menüm....

Sabah ; 2 haşlanmış yumurta yanında tulum peynir. Domates yeşil biber salatalık.
1 dilim eti form ekmek....

Akşam ; Fırında kabak ve patlıcan yaptım az yağlı yogurtla yedim acili.. 2 yemek kaşığı erişte...
İkisi bir arada içtim bir kupa.

1500 ip +200 makas + 50 Sguat

16/200

8:30 kahvalti: 1 yumurta, 2 ekmek, domates, 7-8 zeytin, tereyag, pekmez, yesil cay

1:20 banan, seftali, kayisi, cikolata, kahve,

4:00 2 yumurta, turlu ekmek

7:30 pilav, et ve salata, meyve, mate cayi

Sabah yumurta tamam da işte evde olamıyorum kaynanam ameliyat oldu diye bir haftadır onun evinde misafirler falan yoksa ben bunları kendime yapmam ama işte efor da harcayamadım pek düzenli eve gitsem koşu bandına çıksam olur herhalde. Ramazanda planınız ne? Ne zaman spor yapılır? Iftar dan sonra mı?

Canim senin bu menunle bir arkadasim butun kilolarini verdi sadece 6 Dan sonra yemiyordu very bol su iciyordu bana da kizar hep kisitliyorsun sonra dayanamiyor daha cok yiyorsun diye. Demem oki bunyeden bunyeye degisen birsey mesela bender ekmegi burakinca afedersin cok kotu kabizlik meydana geliyor 2 haftadan sonra or yuzden ekmegimi eksik etmiyorum bagirsaklarimin daha iy calostigini gordum. Neyse uzattim asil yazicagim ramazanda bem iftardan once yururdum very daha cok etkili oluyordu cunku direk depolanmis yaglar harcaniyor diye biliyorum

16/200

8:30 kahvalti: 1 yumurta, 2 ekmek, domates, 7-8 zeytin, tereyag, pekmez, yesil cay

1:20 banan, seftali, kayisi, cikolata, kahve,

4:00 2 yumurta, turlu ekmek

7:30 pilav, et ve salata, meyve, mate cayi

Senin boyun ne güzel uzunmus canım...
Sen 62- 63 olsan bile yeter bence.

Canım benim böyle bir durumun olduğunu bilmiyordum...
Geçmiş olsun.
Evettt zor oluyor düzenin bozulunca kendi evinde olmamak sıkıntı.
Kendi evine geçince bolca yürüme bandin da varmış ne güzel değerlendir....
Ramazan da iftardan sonra yaparsın.
Eğer seni çok yormazsa gündüz de yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…