• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Selamm şekerler
sonunda sınavların bitti evdeyim şimdi :)
kızlar ben ramazanda şöyle yapmayı planlıyorum
Ramazan boyunca ekmek ve türevi yine yok yerine ceviz badem tüketirim.
Fırsat buldukça su ve yeşil çay içerim
Her yemekte çorba,yoğurt,salata üçlüsünü eksik etmemeli
veee yürüyüşümü öğlen okuldan gelince dinlendikten sonra yaparım diye düşündüm bakalım hayırlısıyla yarın başlıyoruz :)

Bende menumu yaziyim.
Sabah: bir tane biber dolması, bir yumurta haslamasi , domates salatalık.
2. Ogün bulgurla yapılmış ya siz köfte Bir tane pogca. Bu dünkü menum.

Bugün sabah yine biber dolmasi yedim . Ikinci o gunde :çeyrek gözleme salatalık domates.
Genellikle bulgur ağırlıklı denk geliyor bu ara farkındayım ama ben yememi 4.5 5 gibi bırakıyorum ve 1200 kaloriyi geçmemesine dikkat ediyorum

Merhaba canim:) 5 ay gibi bir surede 22 kg vermissin anladigim kadariyla... Beslenmen icin ekstra bir sey yaptin mi? Spor olarak bir seyleri yaptin mi? Cevaplarsan sevinirim:)

İyi geceler Kizlarrr....
Bu gece son menü paylaşacağım...
Ramazan bitene kadar sadece spor bildirimi yapacagimm ;) ;)

Sabah ; Bir haşlanmış yumurta yanında tulum peynir. Domates yeşil biber salatalık. Veee patates kızartması ile bir simit yedimm.

Akşam ; Piknik vardı sadece salata ve Mangalda pisenleri yedimm. Çok azz salatanin suyuna ekmek bandim ( hiccc yapmiyordum )

200 ip + 100 makas + 50 Sguat+10 iç bacak.

İyi geceler ♥♥♥♥♥

Pinarcim iftar yapmadim daha yapinca yazicam menumu:) sporumu yazayim
1 saat yurume bandinda ve 33dk Start it up workout yaptim cok sukur:)

18/200

Sahur: 3 yumurta zeytin yaginda az pisirilmis, 5 zeytin, 1 tb yufka, patates, domates, avokado, 1ck toz zencefil, yesil cay

Iftar: 2 kase ezogelin Corbasi, 1 kase yogurt, tavuk, bulgur, pancar havuc ve ispanakli salata,yesil cay, 2 hurma,2 kayisi

Iftardan 2 saat sonra 1 tabak ballabagi cok az dogal sekerle tavada hafif pisirilmis., papatya cayi

Menun
18/200

Sahur: 3 yumurta zeytin yaginda az pisirilmis, 5 zeytin, 1 tb yufka, patates, domates, avokado, 1ck toz zencefil, yesil cay

Iftar: 2 kase ezogelin Corbasi, 1 kase yogurt, tavuk, bulgur, pancar havuc ve ispanakli salata,yesil cay, 2 hurma,2 kayisi

Iftardan 2 saat sonra 1 tabak ballabagi cok az dogal sekerle tavada hafif pisirilmis., papatya cayi
cok guzel canim. Boyle gidersen cok guzel kilo verirsin insaallah. Guncel kilon kacti leylacim

Ben daha oruç tutmaya başlamadı. Dün yazamamistim menumu. Sabah ; küçük ince ikitane bazlama salatalık domates.
2. Ogun; mercimek corbasi yesil fasulye yemegi. Salata . Bir dilim ekmek.

Bugün sabah ta . Çeyrek ekmek . Peynir. Bir tane kivi . Bir elma

Ayy ben ne bulduysam yedim dün ramazana uyum sağlamam zor olmaz inşallah. 12 kilo vermem lazım offf offf
Canım sende öyle ne bulduysa onu yeme. Çünkü ramazanda kilo almak daha kolay , hareketsiz saatlerde yemek yiyoz. En azindan bence kilo almamak bile başarı.
Inşaallah istediğin kiloya kavuştursun en kısa zamanda

Merhaba canlar
Öncelikle bu güzel günler hepimiz için hayırla,sağlıkla geçsin inşallah.Hepinize hayırlı ramazanlar.

Canlar ilk gün oruç tutamadım ama şükür bugün niyetliyim :)
sahura kalktım ama sadece su içtim
iftarda mercimek çorbası içmeyi planlıyorum yanında bol salata ve yoğurt yemey düşünüyorum.İftardan önce 1 saat yürümek istiyorum.

Merhaba canim:) 5 ay gibi bir surede 22 kg vermissin anladigim kadariyla... Beslenmen icin ekstra bir sey yaptin mi? Spor olarak bir seyleri yaptin mi? Cevaplarsan sevinirim:)
Canım karatay diyeti yanında yeşil çay ve bol su tüketmeye çalıştım ve yemeyi çoğu zaman 5 ten sonra bıraktım ve ilk başlarda günde 2 saat yürüdüm.Böyle böyle kilolar gitti.

Iki saatmi? Ay ben cok mu tembelim yaa!! 50 dk zor yürüyorum ya sabır çeke çeke . Aman kizlar nazar değmesin maaşallah hepinize.
Bende niye kilo veremiyorum diyorum kendi kendime , okadar spor yapamam ben ya.
Şimdi hep böyle tontismi ol cam yani

abla ben o kadar iadesiz biriyim ki utancımdan yazmıyorum mahlesef diyeti yine bozdum abla dün sahurda sadece su mu içtin nasıl tüm gün boyu dayanabildin

Back