• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Öğlen menum: kısır yedim. Bir fincan kahve iki litre su.
Akşam yedin mi canım yoksa günü böyle mi kapattın.
Canım ben de bilmiyordum bu kadar atliyabilecegimi inan ki yavaş yavaş başladım tam gaz gidiyorum.....
Eğlence haline geldi nerdeyse her dakika atliyasim varr.

Evetttt Canlar Menüm

Sabah ; 2 yumurtalı omlet peynirli ve maydanozlu.
Domates salatalık yeşil biber...
1 dilim eti form ekmek.

Akşam ; 2 dolma biber Kıymalı 3 biberin kabuğu....

Arada şekersiz sütle yaptım Nescafe...
Su içiyorum bolllll bolllll

1500 ip + 50 makas + sayamadim canım yandigi için Sguat ve basen hareketleri yaptimm.

Ay kizlar vicdanim rahat olmadigimdan geri donuyorum aslinda cok yorulmustum topikleri okumaktan:(ama ayrilmadan kedime ait bir topik baslatmistim ordaki arkadaslara da haksizlik yapmisgibi hisettigimden geri dondum oraya yazarken burayada yazmamazlik etmeyeyim dedim:) Artik sizlere o kadar alismisimki aklimdaydiniz hep:KK68::KK68::KK68::KK68:

Yazmiyorum diye cok rahatladim onume geleni yiyorum cuma bende arti gelme ihtimali yuksek:(

Ay kizlar vicdanim rahat olmadigimdan geri donuyorum aslinda cok yorulmustum topikleri okumaktan:KK43:ama ayrilmadan kedime ait bir topik baslatmistim ordaki arkadaslara da haksizlik yapmisgibi hisettigimden geri dondum oraya yazarken burayada yazmamazlik etmeyeyim dedim:) Artik sizlere o kadar alismisimki aklimdaydiniz hep:KK68::KK68::KK68::KK68:

Ayyyy hoşgeldin canım tekrar...
Ozlersin tabii gitme..
Bana çok iyi geldi yazmak.
Çok daha iyi tutundum menü ve spora.
Disiplin sağlıyor böyle yazmak...
İnşallah cuma artı çıkmazsin Canimcimmm

Kizlar yillar once P90X diye dvd seti almistim sadece 1 kere izlemistim cok agir gelmisti simdi tekrardan basliyorum:)

Kaynanamın ameliyatı haftasonu benim hastalanmam derken dağıldım ama dün dikkat ettim. Dün sabah okulda poğaça yedim iki tane öğleden sonra da yarım et dürüm okadar. Hala kilo veremedim çünkü bir iki gün yapıp bir iki gün saldım faydası olmadı spor da yapamadım bu hafta off off ramazan da geliyor hadi hayırlısı

Menumu yaziyim.
Sabah: beyaz peynir,soğan kavurmasi ,bir dilim ekmek.
2. Ogün : bulgur pilavı. Ayran. Turşu.
Adetimin ilk günü olduğu için canim çok tatlı çekti biraz dondurma yedim.
1200 kaloriyi tamamladım, bugün insaallah başka bişey yemeyi düşünmüyorum.

Kaynanamın ameliyatı haftasonu benim hastalanmam derken dağıldım ama dün dikkat ettim. Dün sabah okulda poğaça yedim iki tane öğleden sonra da yarım et dürüm okadar. Hala kilo veremedim çünkü bir iki gün yapıp bir iki gün saldım faydası olmadı spor da yapamadım bu hafta off off ramazan da geliyor hadi hayırlısı
Geçmiş olsun canim. Ramazanda daha guzel toparlarsin insaallah. Sporla beraber çok guzel kilo vereceğimizi sanıyorum.

abla sınavlarımdan dolayı başladığım diyet terk edildi .o yüzden yazmadım ama bugün tekrar başladım tam gaz devam eksiksiz burdayım nasip olursa
menüm:10.30
2 yumurta tavada yağda kırılmış tereyağda
domates salatalık
bir çay bardağı ceviz fındık
peynir ..zeytin

akşam 18:00 de
bir küçük 50 gram ton balığı ile salata yaptım
yanına bir bardak ayran ve bir avuç fındık
su:2.5 lt
spor:60 orta tempoda yürüyüş

tam olarak karatay yapmaya çalışıyorum aramızda karatayı tam olarak yapan var mı kitabınıda aldım okudum

Bu arada ben 50 dk yürüyüşümüze yaptım ve boll suda iciyorum
Canım iyi yürümüşsün metabolizman tavan yapmıştır.
abla sınavlarımdan dolayı başladığım diyet terk edildi .o yüzden yazmadım ama bugün tekrar başladım tam gaz devam eksiksiz burdayım nasip olursa
menüm:10.30
2 yumurta tavada yağda kırılmış tereyağda
domates salatalık
bir çay bardağı ceviz fındık
peynir ..zeytin

akşam 18:00 de
bir küçük 50 gram ton balığı ile salata yaptım
yanına bir bardak ayran ve bir avuç fındık
su:2.5 lt
spor:60 orta tempoda yürüyüş

tam olarak karatay yapmaya çalışıyorum aramızda karatayı tam olarak yapan var mı kitabınıda aldım okudum
Ayfercim aman bir daha bırakma
menün çok güzel,yürüyüşünü de yapmışsın aferin sana
bol bol su içmişsin..çok iyi canım fındık yerine 2 ceviz yada çiğ badem öneririm tok tutuyor canım ben ceviz yemediğimden daha çok acıkıyorum hemen ceviz almam lazım.
Bende karatay yapmaya çalışıyorum ama tam olarak değil
ayşe abla kilo mu güncelledim
ayşe abla kilo mu güncelledim
Canım maşallah iyi gidiyorsun devamı gelecek bu azmin kararlılığın sayesinde
aramızda eliptik bisikleti olan var mı
benim yürüyüş bandım var ama eliptik bisiklet kullandım.Yürüyüş bandına göre 2 kat enerji harcatıyor,bütün vücudun çalışıyor canım.

Evetttt Canlar Menüm

Sabah ; 2 yumurtalı omlet peynirli ve maydanozlu.
Domates salatalık yeşil biber...
1 dilim eti form ekmek.

Akşam ; 2 dolma biber Kıymalı 3 biberin kabuğu....

Arada şekersiz sütle yaptım Nescafe...
Su içiyorum bolllll bolllll

1500 ip + 50 makas + sayamadim canım yandigi için Sguat ve basen hareketleri yaptimm.
Valla Pınarcım herzaman ki gibi harikasın,sporun süper maşallah diyorum
Ay kizlar vicdanim rahat olmadigimdan geri donuyorum aslinda cok yorulmustum topikleri okumaktan:(ama ayrilmadan kedime ait bir topik baslatmistim ordaki arkadaslara da haksizlik yapmisgibi hisettigimden geri dondum oraya yazarken burayada yazmamazlik etmeyeyim dedim:) Artik sizlere o kadar alismisimki aklimdaydiniz hep:KK68::KK68::KK68::KK68:
Canımm Leylacımm bırakma bizi tatlım.bak ne güzel en azından nefsini burda kontrol ediyorsun bu da çok önemli ve devamlılık gerektiriyor işte o zaman tartı yüzümüzü güldürür.
Menumu yaziyim.
Sabah: beyaz peynir,soğan kavurmasi ,bir dilim ekmek.
2. Ogün : bulgur pilavı. Ayran. Turşu.
Adetimin ilk günü olduğu için canim çok tatlı çekti biraz dondurma yedim.
1200 kaloriyi tamamladım, bugün insaallah başka bişey yemeyi düşünmüyorum.
Canım çok iyi gidiyorsun.Dondurmada en masum tatlılardan bu dönemi böyle bir tatlıyla bastırman çok akıllıca :)

Arkadaşlar bişey sorsam size: ben yürüyüş yaparken poset sari yorum,çok terletiyor ama bazıları zayiflamanin çok terlemeye alakası yok diyorlar. Sizin düşünceniz veya tecrubeleriniz nedir ? Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
Canım ben pek önermem poşet yüzünden havasız kaldığı için o bölge terliyor sağlıklı bir yöntem değil diye düşünüyorum.ama spor yaparken doğal bir şekilde ter atarsan bu vücudundan toksit maddeleride atar buda metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeni salata diye düşünüyorum.Tabi diğer arkadaşlar da fikirlerini bilgilerini yazarsa daha iyi olur.
Maşallah canım ne kadar az menün..
Bu arada spor yarışmasında görüşürüz ;) ;)
Duzenleyen cimcime fen Lisesi öğrencisiymis daha 17 olmamış :KK70::KK70::KK70::KK70:
Evet canım ya midemi daha az yemeye alıştırıyorum bakalım nasıl olacak.Ne güzel bu genç arkadaşın fikrine ve azmine bayıldım :)

ayşe abla çok teşekür ederim çok büyük azimle burdayım nasip olrsa ablacım yani sen o kadar kiloyu eliptiklemi verdin .....ablacım günde 1 saat yapıyorum bugün dışarda yürüdüm ama evde kpss ye hazırlanıyorum bundan sonraki programım günde 1 saaat eliptik ve yanına 300 ip atlamak yeterlimi sizce spor abla cım

Canım ben pek önermem poşet yüzünden havasız kaldığı için o bölge terliyor sağlıklı bir yöntem değil diye düşünüyorum.ama spor yaparken doğal bir şekilde ter atarsan bu vücudundan toksit maddeleride atar buda metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeni salata diye düşünüyorum.Tabi diğer arkadaşlar da fikirlerini bilgilerini yazarsa daha iyi olur.
Evet canım ya midemi daha az yemeye alıştırıyorum bakalım nasıl olacak.Ne güzel bu genç arkadaşın fikrine ve azmine bayıldım :)
Valla sende mide kalmamıştır...
Tamam ben de dikkat ediyorum ama sen bayağı iyisin.
Aslında neyi farkettim gerçekten çok fazla ve gereksiz yiyormusum.
Hem şimdi daha dinç hissediyorum kendimi az yiyerek...
Benim için artık yeme tarzı oldu inşallah da hep kalıcı olur.
Şu anda iki öğün yemek yiyorum..
Okul günlerinde üç oluyor onda da en az seviye de tutuyorum...

Back