Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla akşam yemeği çok erken olmamış mı açıkmaz mısın çok azimli gördüm sizi bu arada içim den abla demek geliyor:)bu arada siz çalışıyor musunuz abla ayrıca topipe kabul ettiğiniz için teşekür ederim birazdan menümü yazıcam kurallara çok dikkar edeceğimCanlar hemen Bugünümü yazayım
sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltım 06:50
1 yumurta
5 yeşil zeytin
1 fincan siyah çay
2. ÖĞÜNÜM 14:30
2 haşlanmış tavuk pirzola
5 kiraz
1 nektari
1.5 lt su
2 fincan sade kahve
yürüyüşümü yaparsam yazarım canlar
Denizcimm canım benim sporunu yapmışsın ne güzel menünde neler var bakim onuda yazarsan daha iyi olur karatayda kilo azaldıkça sabahları bir porsiyon meyve yiyebiliyoruz ben bir kaç ay sonra bir portakal yada greyfurt yerdim yeni yeni arada sırada 2. Öğünüm az meyve yiyorum.Bu arada kaçırdım mı bilemiyorum seni kaç kilodasın hedefin kaç canım.Profiline yaz canım takibi kolay olsunMerhaba herkese
Bugün yarım saat kadar yürüyebildim beslenmeme de dikkat ettim( pakette birşey, karbonhidrat, şeker kullanmadım)
Ama akşam kiraz yedim biraz meyveyi sabah yiyin diyo Karatay hoca
Canımm benim nasıl istiyorsan öyle hitap edebilirsin.Çalışıyorum canım.Öğretmenim sabahçi olduğum için güne erken başlıyorum.Evet 2. Öğünüm biraz erken ama okuldan gelince acıkmış oluyorum o yüzden erken yiyorum ama bol su,yeşil çay,kahveyle nefsimi köreltiyorum :)) canım benim böyle böyle kilo verdim inşallah devamı gelir.Abla ak
abla akşam yemeği çok erken olmamış mı açıkmaz mısın çok azimli gördüm sizi bu arada içim den abla demek geliyor:)bu arada siz çalışıyor musunuz abla ayrıca topipe kabul ettiğiniz için teşekür ederim birazdan menümü yazıcam kurallara çok dikkar edeceğim
Öyle mi diyorsun canım peki yemen nasıldı?kısıtladın mı kendini?Şekerim madem bandın var sana tavsiyem tempolu bir şekilde her gün mutlaka 1 saat yürü ben böyle yaparak çok iyi kilo verdim.Yürümeye bir başlarsan devamı geliyor canım.Her yürüdüğün gün buraya ne kadar yürüdüğünü yaz canım belki böylelikle motive olursun.
Karatay diyetini yapmaya çalıştım böylelikle daha kolay kilo verdim :)Öyle mi diyorsun canım peki yemen nasıldı?kısıtladın mı kendini?
Aysecim herzamanki gibi menun guzel. Canim Ramazandan sonra geri donmucem buraya nasib olirsa izin almak istiyorum bu aralar nor suru topic yazmaktan bas domes oluyor ara vereyim sonra devam ins geri kabul edersenCanlar hemen Bugünümü yazayım
sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltım 06:50
1 yumurta
5 yeşil zeytin
1 fincan siyah çay
2. ÖĞÜNÜM 14:30
2 haşlanmış tavuk pirzola
5 kiraz
1 nektari
1.5 lt su
2 fincan sade kahve
yürüyüşümü yaparsam yazarım canlar
Even Sinecim oyle oldu simdilik ara veriyorum Ramazandan sonra devam yoke kendimi hasta ettim topiklere topik dolasa dolasa oku.aktan gozlerim agiriyor ve bas donme cok tel okumanin yan etkisiymis. Uzarim Ramazanda sonra.seni zayiflamis buluru.Selam hanimlar
Pinarcim aslinda okuyorum sayfayi ama firsat bulup yazamiyorum
Ev le ugras cocukla ugras yemek yap of of cok zor oluyor .bin parcaya bolunuyorum
Senij gibi 5 saat birakicam yemek aralarini ,ramazana kadar boyle sonra ister istemez 2 ogun yemek yicem .
Leylacimm canim benimm bizim bubkisir dongumu ne olucak ☺ neyseki ipin ucunu hic kacirmiyoruz masallah bize ☺ ,sporu birakinca sanki rejime ihanet sayiyoruz herseyden vazgeciyoruz sanki
Ben dukan usulu ama sebze ekleyerek yicenm bundan snr.
Aysecim cok sık yazamasamda gunluk menu paylasimi ve cuma kilo bildiriminde bulunucam izninle ☺
Even Sinecim oyle oldu simdilik ara veriyorum Ramazandan sonra devam yoke kendimi hasta ettim topiklere topik dolasa dolasa oku.aktan gozlerim agiriyor ve bas donme cok tel okumanin yan etkisiymis. Uzarim Ramazanda sonra.seni zayiflamis buluru.
Kizlar hepiniz simdilik hoscakalin Pinar com Aysecim Fatmacim
Canim cok haklisin iyi yol ka ettim ve bu beni rahatlatti sanirim ama kaldigim yerden devamCanımm bak şu saatten sonra tekrar buraya yazmaya başla..Hergün mutlaka evde bile olsa spor yapmaya çalış bebeğin uyudukça 15 dk bile olsa birşeyler yap canım,su tüketimini arttır bu seni sürece ısındırır. Canım zaten başlamışsın bile :)
ama sana tavsiyem saat geç bile olsa buraya bildirimde bulun böylece kontrolün nefsinin değil senin elinde olur.Bak yaz gelecek diyorduk geldi bile sen yine başlangıç kilona göre iyi vermiştin bu bile seni rahatlattı lütfen bunu unutma !küçük bir dinlenmeden sonra tekrar başladın o kadar gözünde büyümesin canım:)
Teşekkür ederim canım.bugün adetim başladı.bitince mi başlasam yürüyüşe sence?Karatay diyetini yapmaya çalıştım böylelikle daha kolay kilo verdim :)
Tabiki katılabilirsin düzenli bir şekilde diyetini,sporunu yazarsan bizde sana destek oluruz.