Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Ay Pinarcim merak ta bukarmayayim seni:))
Bazi kadinlarda olabiliyormus ip atlamak idrar kacirmaya sebeb oluyor tedavisi varmis aslinda ama simdilik ip atlamasam daha iyi olur
Ayyyy canım benim böyle bir şey beklemiyordum.
Kusura bakma seni zorladım..
Öpüyorum seni.

Menüm

Sabah ; Bir omlet yaptım azcık süt ve yağ ile. Yanında domates salatalık yeşil biber.

Akşam Saat 5 ; 3 yemek kaşığı et yağsız. 2 yemek kaşığı erişte.
1 kase bollll acı pul biberli yoğurt.
2 domates ve salatalık.
1 dilim eti form ekmek.

1000 tane ip atladım.
100 makas yaptım.
Bolca suyumu içtim.

Afiyet olsun canım...
Sen ne kadar erkencisin maşallah.
Canım çalıştığım için erken kalkmalıyım yoksa kendime vakit ayıramıyorum. Canım Maşallah sana :)
senin şuan ki kilona gelmeyi çok istiyorum.Inşallah o kiloyu da buraya yazarım.
Ve spora basliyorum bugunden ins yurumeye vakit yok ama evde hareket yapmamak icin bahane bulamam.
Şekerim aynen spor yapmalısın mutlaka ..en azından evde yapılan egzersizlerden yaparsan hedefine daha sağlıklı ulaşırsınız.
Galiba sen yeni uyandın :) Hayırlı sabahlar tatlım :)
bende birazdan uyuyacağım inşallah.
Y yorgunummm canım burdayım.
Sen bak topigi oku.
Ben şimdi menümu yazacağım.
Aramıza katıl.
ulasimiz Aysecim bir arkadaş daha davet ediyorum aramıza
Canım tabiki davet edebilirsin yeni arkadaşlar demek taze enerji,motivasyon demek :)
Hoşgeldin tatlım gel birbirimize moral olalım,yoldaş olalım@yorgunummm Canım benim mükemmelsin.Maşallah her zaman ki gibi günü çok güzel kapatmışsın .

Valla canım sen beni de geçersin inşallah.
Senin sayende başladım biliyorsun tekrar yoksa şimdi 62-63 olmuştum.
Birakmayalim Rabbim başka sıkıntı dert vermesinde.

Valla canım sen beni de geçersin inşallah.
Senin sayende başladım biliyorsun tekrar yoksa şimdi 62-63 olmuştum.
Birakmayalim Rabbim başka sıkıntı dert vermesinde.
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :))
Amin inşallah sağlıkla,huzurla başaracağız.Bende senin gibi olumlama yapınca ve dua edince kendimi çok iyi hissediyorum :)) Maşallah bize

2. Öğünüm 15:00
2 sb diyet süt ve 4 tane yulaf kepekli kuru üzümlü yağsız ve şekersiz dukan kurabiye
1 tabak kabak yemeği
3 lt kadar su. Çok şükür.
1 saat tempolu yürüyüş.Çok şükür.

7/200

300ml+1/2 Limon suyu

8:20 kahvalti: 1 tabak sebzeli menemen, 3 yk lor peyniri, 3 kuru meyve, yesil cay

11:20 Ara: 1 greypfruit

5:20 Aksam: tavuk, karabuday, yesil fasulye, yogurt, ama hepsinden cok yedim

Diyeti nasıl temin edeceğiz? Yasa kendimiz mi seçim yapmalıyız

Dünkü menülerimi yazayım sayenizde güzel geçti.
Sabah 6.15 nesfit (markası tam bu olmayabilir) bi kase yedim sütle okula geldim bir kaç erik kayısı yedim sadece ve 3ü1 arada kahve içtim
Öğle evde 6 adet nuget yoğurt salata
Akşam bir tane but haşladım suyuyla bulgur pilavı yaptım 6 kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran salata. Çayın yanında fındık fıstık badem de yedim bir avuç kadar. Öğlen 1 saat yürüyüş yaptım akşama kadar da evi topla temizle hep ayaktaydım.

Bu sabah da 6.15 bit kase tahıl gevreği yedim geldim şimdi derste su içiyorum. Bu gün kaynanam bel fıtığı ameliyatı olacak eve geçemem ne yerim ne içerim bilemiyorum hadi hayırlısı.

Iy uykular canlar Allah rahatlik versin:)
benim daha gunduz eve geldim canavar gibi yeme derdindeyim
Canım sağlıklı yiyeceklerden doyana kadar yiyebilirsin eee Seninde menülerin çok sağlıklı her ve her besin grubunu içeriyor.Bol bol su iç tatlım.

Diyeti nasıl temin edeceğiz? Yasa kendimiz mi seçim yapmalıyız
Canım ben bu diyeti kendi şartlarıma göre uyarlıyorum .Bu diyette önemli olan ekmek ve şekerden uzak durmak.İstersen forumda ki sayfalardan genel hatları öğrenebilirsin

g Günaydın şekerim.Iyi dersler sana.Öğrenci misin tatlım.

7/200

300ml+1/2 Limon suyu

8:20 kahvalti: 1 tabak sebzeli menemen, 3 yk lor peyniri, 3 kuru meyve, yesil cay

11:20 Ara: 1 greypfruit

5:20 Aksam: tavuk, karabuday, yesil fasulye, yogurt, ama hepsinden cok yedim

Karabuday dediğin tam olarak ne canım.
Birde Karatay diyetinde en az öğünler arası 5 saat olmalı diyor.
Ve mantıklı geldi bana.
Arada hiç bir şey yememek lazımmış.
Şekersiz sakız bile cignememek dahil buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…