• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Dünkü menülerimi yazayım sayenizde güzel geçti.
Sabah 6.15 nesfit (markası tam bu olmayabilir) bi kase yedim sütle okula geldim bir kaç erik kayısı yedim sadece ve 3ü1 arada kahve içtim
Öğle evde 6 adet nuget yoğurt salata
Akşam bir tane but haşladım suyuyla bulgur pilavı yaptım 6 kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran salata. Çayın yanında fındık fıstık badem de yedim bir avuç kadar. Öğlen 1 saat yürüyüş yaptım akşama kadar da evi topla temizle hep ayaktaydım.

Canım fındık fıstık akşam değil de sabah tuketsen daha iyi olur. Özellikle kahvaltı da yemeyi tercih ett.

Selam Arkadaşlar
bugün kilolarımızı bildirelim lütfen .Her cuma kilo bildirinmi yapıyoruz yeni katılan arkadaşlarımızın bilgisine.

Ben bu sabah tartıldım
geçen hafta 61 kg
bu hafta 61 kg
galiba geçen günler yaptığım kaçamaklardan kaynaklanıyor.hatamı biliyorum arkadaşlar.Şükürler olsun ki almamışım .ve bu hafta inşallah daha bir dikkatli olacağım inşallah.

7/200

300ml+1/2 Limon suyu

8:20 kahvalti: 1 tabak sebzeli menemen, 3 yk lor peyniri, 3 kuru meyve, yesil cay

11:20 Ara: 1 greypfruit

5:20 Aksam: tavuk, karabuday, yesil fasulye, yogurt, ama hepsinden cok yedim:(
Canım afiyet şifa olsun.Menün yine çok güzel :)
Canım önemli olan bol kalorili,zararlı yiyeceklerden yememen.. Bu menüde ki yiyeceklerden doyana kadar yiyebilirsin.

Meslektaşız o zaman tatlım bende sabahçıyım:)
Çok sevindim sen evde kahvaltı yapıyorsun değil mi? Okulda saat 10 gibi çok acıkıyorum ben iki gündür meyve falan yiyorum sonra Nescafe içiyorum yoksa önceden olsa ooo yerdim tost falan. Öğleye o kadar aç kalmıyorum ana o saatte nedense çok çok acıkıyorum.

Çok sevindim sen evde kahvaltı yapıyorsun değil mi? Okulda saat 10 gibi çok acıkıyorum ben iki gündür meyve falan yiyorum sonra Nescafe içiyorum yoksa önceden olsa ooo yerdim tost falan. Öğleye o kadar aç kalmıyorum ana o saatte nedense çok çok acıkıyorum.
Evet canım Kahvaltım evde yapıyorum bayağı doyduğum için okulda birşey yememeye çalışıyorum.Çok acıkırsam öğle bir gibi diyet süt içiyorum eve gelincede 2. Öğünümü yiyorum böylece günü kapatıyorum.

Canım biraz kendini tanıtır mısın? Kilon,boyun vs.
Hedefin kaç kilo olmak .Bu arada Ben Ayşe senin adın ne acaba ? :)
Isimle hitap etmek daha iyi oluyor :)

Kizlar bugun tarti gunu:)
Aysecim iysin yine kilo almamissin or kadar kilo verdin arada duraksamalar cok normal ve bunun sebebinide biliyorsun zaten. Haftaya insallah verirsin cabin eminim buna:KK36:
Pinarcim kacirdimmi bilemedim senin duyurunu bulamadim yapmismiydin duyurunu?:KK33:
Diger arkadaslardanda haber yokgibi:(:110:

Yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz aramiza okuyorum yazdiklarinizi sessizce goz misafir oluyorum yazismalariniza:KK76: Bu arada benim ismimde Leyla:)

Simdi gelelim bana gecen hafta

Kendime 200 gun vakit verdim hedefim 58 kg olmak insallah:)
5/20 82.4kg baslangic kilom
1 hafta 80.6kg -1.8kg gitmis cok sukur:halay:

Kizlar bugun tarti gunu:)
Aysecim iysin yine kilo almamissin or kadar kilo verdin arada duraksamalar cok normal ve bunun sebebinide biliyorsun zaten. Haftaya insallah verirsin cabin eminim buna:KK36:
Pinarcim kacirdimmi bilemedim senin duyurunu bulamadim yapmismiydin duyurunu?:KK33:
Diger arkadaslardanda haber yokgibi:(:110:

Yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz aramiza okuyorum yazdiklarinizi sessizce goz misafir oluyorum yazismalariniza:KK76: Bu arada benim ismimde Leyla:)

Simdi gelelim bana gecen hafta

Kendime 200 gun vakit verdim hedefim 58 kg olmak insallah:)
5/20 82.4kg baslangic kilom
1 hafta 80.6kg -1.8kg gitmis cok sukur:halay:
Leylacım süper yaa..çok mutlu oldum çabanın karşılığını aldın.Maşallah sana canım benim :)
7 li rakamlara birşey kalmadı iradenle,azminle bu sonucu aldın.Darısı başımıza :)

Aysecim keske bedeninin olculerini alsan eminim inceliyorsun kas kazaniyor olma ihtimalin yuksek. Her hafta senin temponla end az 0.5cm gider sanirim. Nacizane fikrimHoppa

Bende bugun alicam olculerimi spor yapmaya basladim ondan daha motive olurum ins:)

Canım biraz kendini tanıtır mısın? Kilon,boyun vs.
Hedefin kaç kilo olmak .Bu arada Ben Ayşe senin adın ne acaba ? :)
Isimle hitap etmek daha iyi oluyor :)

Tabi ki canım, adım şeyma 28 yaşındayım 1 oğlum var. 67 kilo oldum birden 3 kilo aldım nedense, boyum 163, hedefim 60 kilonun altına inmek çok çok istiyorum yıllardır yani evlendiğimden beri nerdeyse 60ı geçtim hiç inemedim. Tabi doğumdan sonra iyi kilo verdim hastanede 85 dediler doğumdan bir kaç hafta sonra 78 dim 6 7 ay içinde 68 oldum kaldım diyetisyene gittim hayatımda ilk defa diyet yaptım 2 ayda 5 kilo verdim ama yiyerek emziriyordum geçen yaz 62 oldum ama hemen 65 e çıktım annem sağ olsun bu kış da bütün yıl 64 65 dim veremedim hatta biraz kaçırınca aldım yine diyetisyene gittim geçen aylarda 66.5 dum 64.5 falan oldum ama gerilip şişiyordum çok ödem oluyor falan neyse yapamadım hep kaçamaklar olunca anlamı kalmadı bıraktım işte yine 67i gördüm sizi buldum

Kizlar kutuphanedeyim ogle vakti birileri oglen yemegi yiyor yakinlarda kokusu geldi cok aciktim yanimada ara almaya vakit yoktu acim acim:kk77:

Kizlar kutuphanedeyim ogle vakti birileri oglen yemegi yiyor yakinlarda kokusu geldi cok aciktim yanimada ara almaya vakit yoktu acim acim:kk77:
Canımmm
sen sağlıklı yiyeceklerden yiyip kontrolü elinde tutarsın buna inanıyorum.Mesela Tavuk veya köfte ızgara yiyip yanında bol salata ayran yapabilirsin ve haftaya 79 u görebilirsin :)

Back