Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Arkadaslar gecen oglusumu discisine goturmustum beklerken magazine okurken fitness program takildi gozume 30 gunluk
40 saniyelik sureyle basliyorsun hergun arttirarak 30 gunun sounds 30 dakikaya cikartiyorsun cok hosuma gitti basliyorum yarin ins:) isterseniz fotosunu yuklerim ama inglizce yazili

Günaydın canlar
sabah 06:45
1 bardak ılık limonlu su
kahvaltım
2 yumurta
3 yeşil zeytin
3-4 dal kıvırcık,kuzu kulağı
şifa olsun bana çok şükür.

Öğleden akşama kadar bir kase yoğurt tok tutuyor mu? Çok güzel bir menü ben de yapabilir miyim acaba deneyeceğim inşallah.

Öğleden akşama kadar bir kase yoğurt tok tutuyor mu? Çok güzel bir menü ben de yapabilir miyim acaba deneyeceğim inşallah.
Canım ben bayaa azalttim yemeyi.
Yoğurt beni tok tutuyor aslında beynime mideme bişey girdi artık doyman lazım gibi sinyal gönderiyorum.
Zaten akşam yemeği benim 5 - 5;30 dur.
O saatten sonra yemiyorum hiç bir şey.
Tahmini 10 12 saat mideme bir şey girmiyor.
Bol boll su içiyorum.

Günaydın canlar
sabah 06:45
1 bardak ılık limonlu su
kahvaltım
2 yumurta
3 yeşil zeytin
3-4 dal kıvırcık,kuzu kulağı
şifa olsun bana çok şükür.

Afiyet olsun canım...
Sen ne kadar erkencisin maşallah.

Kilo Verme durumun nasıl peki. ?

Kilo Verme durumun nasıl peki. ?

Canım ben 60.400 ile başladım bir buçuk ay oldu. Geçen hafta misafirlige gitmiştim. 5 günlük bii aksama oldu diyeyim.
Şu anda 58.400 kilom.
Aslında derdim basenlerim onların gitmesi bakalım ip atlıyorum.
Basen hareketlerine ara verdim azcık.
Çok zoruma gidiyor yapamıyorum.

Kizlar sporsuz sarkicagimdan cok cook korkuyorum hatta zayiflayim sarktigi icin tekrar kilo alanlarin hikayeleride var

Ve spora basliyorum bugunden ins yurumeye vakit yok ama evde hareket yapmamak icin bahane bulamam.

Ve spora basliyorum bugunden ins yurumeye vakit yok ama evde hareket yapmamak icin bahane bulamam.

Leyla'cım ip atla.
Çok kolay basit ama acayip iyi yorumlar okudum.
Hem sıkılaşmak için de birebir diyorlar.
Fatma da demişti o da ip atlayarak kilo vermiş.
Dene derimm.

Leyla'cım ip atla.
Çok kolay basit ama acayip iyi yorumlar okudum.
Hem sıkılaşmak için de birebir diyorlar.
Fatma da demişti o da ip atlayarak kilo vermiş.
Dene derimm.
Bana ip atlamak iy gelmedi cnm nedenini yazmayayim:))
Farkli hareketler yapicam onlarin daha cabuk sekle sokucagina inaniyorum.

Kizlar 30 gunluk program var yazmistim gunde 40 saniye baslatirip sonunda 30 dakika cikartiyor onceki gunleri kolay gorundu 26 gununden basliyorum insallah zorlanirsam daha asagidan yapmaya baslarim. Bugun haber ederim kizlar

Tamam yazma tatlım ama çok merak ettim..
O zaman başka hareketler yapmaya çalış.
Ay Pinarcim merak ta bukarmayayim seni:))
Bazi kadinlarda olabiliyormus ip atlamak idrar kacirmaya sebeb oluyor tedavisi varmis aslinda ama simdilik ip atlamasam daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…