Dünkü menülerimi yazayım sayenizde güzel geçti.
Sabah 6.15 nesfit (markası tam bu olmayabilir) bi kase yedim sütle okula geldim bir kaç erik kayısı yedim sadece ve 3ü1 arada kahve içtim
Öğle evde 6 adet nuget yoğurt salata
Akşam bir tane but haşladım suyuyla bulgur pilavı yaptım 6 kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran salata. Çayın yanında fındık fıstık badem de yedim bir avuç kadar. Öğlen 1 saat yürüyüş yaptım akşama kadar da evi topla temizle hep ayaktaydım.
Öğretmenim canım. Sabahçıg
Günaydın şekerim.Iyi dersler sana.Öğrenci misin tatlım.
Doğru diyorsun ama valla akşam çayın yanına da en sağlıklı bu gibi geldi boş geçmedim.Canım fındık fıstık akşam değil de sabah tuketsen daha iyi olur. Özellikle kahvaltı da yemeyi tercih ett.
Ben o saatte hayatta kalkamam spor yapmak içinBu sabah da 6.15 bit kase tahıl gevreği yedim geldim şimdi derste su içiyorum. Bu gün kaynanam bel fıtığı ameliyatı olacak eve geçemem ne yerim ne içerim bilemiyorum hadi hayırlısı.
Meslektaşız o zaman tatlım bende sabahçıyım:)Öğretmenim canım. Sabahçı
Tatlım evet sabah kalkmak biraz zor ama en fazla yağ yakımı sabah aç karınla yapılan sporla oluyor.Ben o saatte hayatta kalkamam spor yapmak için
Canım afiyet şifa olsun.Menün yine çok güzel :)7/200
300ml+1/2 Limon suyu
8:20 kahvalti: 1 tabak sebzeli menemen, 3 yk lor peyniri, 3 kuru meyve, yesil cay
11:20 Ara: 1 greypfruit
5:20 Aksam: tavuk, karabuday, yesil fasulye, yogurt, ama hepsinden cok yedim
Çok sevindim sen evde kahvaltı yapıyorsun değil mi? Okulda saat 10 gibi çok acıkıyorum ben iki gündür meyve falan yiyorum sonra Nescafe içiyorum yoksa önceden olsa ooo yerdim tost falan. Öğleye o kadar aç kalmıyorum ana o saatte nedense çok çok acıkıyorum.Meslektaşız o zaman tatlım bende sabahçıyım:)
Evet canım Kahvaltım evde yapıyorum bayağı doyduğum için okulda birşey yememeye çalışıyorum.Çok acıkırsam öğle bir gibi diyet süt içiyorum eve gelincede 2. Öğünümü yiyorum böylece günü kapatıyorum.Çok sevindim sen evde kahvaltı yapıyorsun değil mi? Okulda saat 10 gibi çok acıkıyorum ben iki gündür meyve falan yiyorum sonra Nescafe içiyorum yoksa önceden olsa ooo yerdim tost falan. Öğleye o kadar aç kalmıyorum ana o saatte nedense çok çok acıkıyorum.
Canım biraz kendini tanıtır mısın? Kilon,boyun vs.Çok sevindim sen evde kahvaltı yapıyorsun değil mi? Okulda saat 10 gibi çok acıkıyorum ben iki gündür meyve falan yiyorum sonra Nescafe içiyorum yoksa önceden olsa ooo yerdim tost falan. Öğleye o kadar aç kalmıyorum ana o saatte nedense çok çok acıkıyorum.
Leylacım süper yaa..çok mutlu oldum çabanın karşılığını aldın.Maşallah sana canım benim :)Kizlar bugun tarti gunu:)
Aysecim iysin yine kilo almamissin or kadar kilo verdin arada duraksamalar cok normal ve bunun sebebinide biliyorsun zaten. Haftaya insallah verirsin cabin eminim buna
Pinarcim kacirdimmi bilemedim senin duyurunu bulamadim yapmismiydin duyurunu?
Diger arkadaslardanda haber yokgibi
Yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz aramiza okuyorum yazdiklarinizi sessizce goz misafir oluyorum yazismalarinizaBu arada benim ismimde Leyla:)
Simdi gelelim bana gecen hafta
Kendime 200 gun vakit verdim hedefim 58 kg olmak insallah:)
5/20 82.4kg baslangic kilom
1 hafta 80.6kg -1.8kg gitmis cok sukur
Sagol Aysecim evet cok mutluyum hamdolsun basladim vermeye kilocuklariLeylacım süper yaa..çok mutlu oldum çabanın karşılığını aldın.Maşallah sana canım benim :)
7 li rakamlara birşey kalmadı iradenle,azminle bu sonucu aldın.Darısı başımıza :)
Canım biraz kendini tanıtır mısın? Kilon,boyun vs.
Hedefin kaç kilo olmak .Bu arada Ben Ayşe senin adın ne acaba ? :)
Isimle hitap etmek daha iyi oluyor :)
Spor yapmak için değil canım. Sabahçı öğretmenim okula gidiyorum 5.30da kalkıyorumBen o saatte hayatta kalkamam spor yapmak için
CanımmmKizlar kutuphanedeyim ogle vakti birileri oglen yemegi yiyor yakinlarda kokusu geldi cok aciktim yanimada ara almaya vakit yoktu acim acim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?