Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Umarım herkes öyle düşünüyordur ablamSen de biliyorsun yemek yemek diye dolanıyorum ama çok kilolu değilim
Yorumlarını ve konularını düşünemiyorum

Sen şimdi 2 kilo alsan dünyayı yakıyon verecem illa diyorsun birde seviyorsun mutfak işini de ondan.
Ben hiçç düşünemiyorum bilee

Benim gıcık olduğum pek kimse yok özellikle yorumunu takip ettiğim biri de... Ama arada sırada bazı kişilere yazdıklarından ötürü gıcık oluyorum.
O zaman her yerde barış sloganıyla yazmaya devam

Güzel konu Ancak ben durumun çok vahim olmadığını düşünüyom bee, herşeye rağmen yeri gelince özür dileyen, yeri gelince alttan alan, doğru söz karşısında boynu kıldan ince olan çok arkadaş var. çatlak sesler vardır ancak, bakmayın biz çok demokratikiz

Günaydın hoş geldin piyocumm

Kaş göz oynasaın yeterkiii
günaydın abla. ben yokken barış bayrakları çekilmiş kk da çokta iyi olmuş. ki kiminle ne zmn ne yapmış zaten anlamıyordum ben. arada gıcık olduklarım var ama onlarıda kendi hallerine bıraktım. zaten engelediğim için yorumlarını dahi görmüyorum. geri kalan herkese
ee anlatsanız neler oldu ben yokken

Benim var açıkcası,sinir edecek boyutlarda yazdılarmı tepem atıyor resmen

Yeterki saygısızlık olmasın datlum,hepimiz insanız yeri geldimi yanlış da anlarız,önlemliolan bunu telafi edebilmektir.

Bende bir kişiyi engelledimkoca sitede sen kalk gel benş takip et tanımam etmem yani bazen ekşınlı bazen sakin geçti günlerrr

Benim var açıkcası,sinir edecek boyutlarda yazdılarmı tepem atıyor resmen

Yeterki saygısızlık olmasın datlum,hepimiz insanız yeri geldimi yanlış da anlarız,önlemliolan bunu telafi edebilmektir.

Benimde koca sitede bir kişi engelli yazdıklarına dayanamıyorum çünkü

Konu dışı olacak ama herkes burada diye sorayım dedim. Kankam IU, niye üyelik iptali yaptı ki ?

Bildiğim kadarıyla KK da aramın kötü olduğu kimse yok ama gene de sevgili leonun önderliğinde ateşkes yapıyorum her kim var kim yoksa

Benim bu kk da elimden gelse bir kaşık suda boğacağım bir datlu cadu var
onun dışında sıkıntı yok

varsada burdan benım için yazıversin sıkıntısı olan

Son düzenleme:

Benim bu kk da elimden gelse bir kaşık suda boğacağım bir datlu cadu var
onun dışında sıkıntı yok

varsada burdan benım için yazıversin sıkıntısı olan

seni hiç sevmedim fallen
nikini de sevmezdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…