Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

şaka maka saat 4 olmuş:KK53:
hadi iyi geceler hepinize:KK54: erken kalkacaktım güya :KK53:

Son düzenleme:
Kızlar ben de kaçıyorum. Behlül kaçar.
Fena uykum geldi. bi de içkiliyim. 6 kadeh rakı devirdim. İyi sabrettim ha. Kimseyi barıştıramadan uyucam ya en çok ona üzülüyorum.

Tamam bu kadar sayfa fena sohbet ettik ama yarın burayı görenler, konuyu amacına göre yazın ha. Lütfen bak, biz bu konunun tutmasını edisine , munesine kadar çok istiyoruz :KK17:

İyi geceler sevgili canlarım... :KK16:

Son düzenleme:
Kızlar ben de kaçıyorum. Behlül kaçar.
Fena uykum geldi. bi de içkiliyim. 6 kadeh rakı devirdim. İyi sabrettim ha. Kimseyi barıştıramadan uyucam ya en çok ona üzülüyorum.

Tamam bu kadar sayfa fena sohbet ettik ama yarın burayı görenler, konuyu amacına göre yazın ha. Lütfen bak, biz bu konunun tutmasını edisine , munesine kadar çok istiyoruz :KK17:

İyi geceler sevgili canlarım... :KK16:

Yarin ayilinca ben yapmisim demede :KK1: Yazik degilmi canina alkol filan cix cix :KK20:
iyi geceler.. ALLAH rahatlik versin..

kızlar çok tatlısınız,sabah sabah çok güldüm:KK1:

söyleyin bakalım,kim bana gıcık,kim bana küs:KK60:

bir kaç gelin biliyorum gerçi,kaynanasına hak verdiğim için bana kızan:KK1:

Valla bana gıcık olan çoktur emme , ben kimseye takmam çünkü nick ezberlemem (dostlar hariç tabi) bugün kızdığımı yarın alkışlarım.

Hatta nick ezberlemediğimi bilmeyenler ne dengesiz karı dün fırça attı, bugün hakveriyor bile diyebilirler.

Son düzenleme:
Valla bana gıcık olan çoktur emme , ben kimseye takmam çünkü nick ezberlemem (dostlar hariç tabi) bugün kızdığımı yarın alkışlarım.

Hatta nick ezberlemediğimi bilmeyenler ne dengesiz karı dün fırça attı, bugün hakveriyor bile diyebilirler.

Bende unutuyorum çoğu zaman,akılda kalmıyorki kim kimdir unutuyoruz bazen.:KK1:

Guzel konu.
Nedensiz yada bana
gore ortada hic bir sebebi olmadan gicik olan uc kisi var.ama benim onlarla yok.olmazda.

ha ilk geldigim zaman bir sorun oldu. Ama hepsiyle iyiyim su an.yanlis yerde yanlis zamanda olmamin bir getirisiydi bu:)

Bilmem ablam belki vardır:KK9:Aklı fikri yemek başka bildiği yok diyenler vardır belki:KK60:
Yok ablacım sana da gıcık olan yoktur:KK19:

Olsaydı gün ışığına çıkardı :KK53: senin bölümün yemek zaten olacak o kadar .
Şİmdi ben cinsellik bölümünde edi olsaydım ne olacaktı :KK23::KK23:
Vardır kesin yaaa haa birde avatarıma sinir olanlar var,şikayet bilem edildiiii :KK53::KK53:

Guzel konu.
Nedensiz yada bana
gore ortada hic bir sebebi olmadan gicik olan uc kisi var.ama benim onlarla yok.olmazda.

ha ilk geldigim zaman bir sorun oldu. Ama hepsiyle iyiyim su an.yanlis yerde yanlis zamanda olmamin bir getirisiydi bu:)

Hepimiz yaşadık bunu okicimmm :KK34:

Olsaydı gün ışığına çıkardı :KK53: senin bölümün yemek zaten olacak o kadar .
Şİmdi ben cinsellik bölümünde edi olsaydım ne olacaktı :KK23::KK23:
Vardır kesin yaaa haa birde avatarıma sinir olanlar var,şikayet bilem edildiiii :KK53::KK53:

Umarım herkes öyle düşünüyordur ablam:KK19:Sen de biliyorsun yemek yemek diye dolanıyorum ama çok kilolu değilim:KK53:
:KK23::KK23:Yorumlarını ve konularını düşünemiyorum:KK17::KK30::KK60:

X