Yurtdışının artık hayal olması. Çok üzgünüm.

Niye linçleyeyim, insanlar yıllarca çalışıp, kapının önünden 2 sokak öteye gidemeden boğaz tokluğuna yaşayıp çalışmayı kabul ediyorlarsa, o zaman memleketin başına gelenler müstehak maalesef Bu gayet bir dert. Evden zor çık, dışarda kafede 4 kişilik aileye bu kadar hesap ödedim diye hesapla, tatili hesapla, tüm yıl çalış sonra güneydeki otele bile gideme gelen turistleri izle, böyle hayat mı olur?? Gezmek herkesin ihtiyacı.

Söyledğiniz kentler çok pahalı. Önce daha ucuz olan yerlere gidin gene de yurtdışı deneyimi yaşamış olursunuz. Sırbistan’ın Belgrad kenti çok güzeldir ayrıca biz vizesiz gitmiştik ve para birimi Euro değildi şimdi de değişmemiştir herhalde üç gün için çok uygun ve eğlenceli bi kent. Santorini yerine Yunanistan’da halkediki yi düşünün tatlı bi tatil yeri ve salaş olduğu için orası da gene uygun sayılır. Hangi kentte yaşıyorsunuz bilmiyorum ama biz İstanbul’dan arabayla Dedeağaç a gitmiştik yol uzun değildi kasaba güzeldi ve ucuzdu. Bu sene vize almaya üşenmezsek arabayla halkedikiye kadar uzanmak istiyoruz. Çok önceden plan yapıp uçak biletini ucuza kapatırsanız Portekiz de de kalmak yemek pahalı değil bildiğim kadarıyla. Dediğim gibi Paris gibi para tuzağı kentlere odaklanıp çaresiz hissetmeyin. Önce daha mütevazi yerlerle başlayın. Tabii bu dediklerim bile ortalamanın bir tık üstü gelir ister maalesef. Kahrolsun ekonomi

senin evde fazla yatak var mı?ben geleyim miiiii?geleyim beeee yazıktırrrr

Benim bu konularda bilgim yok ama turlara katılsanız hesaplı bir şekilde gidemez misiniz acaba

Bu arada C ceycey0406 yazmış çocuğum yok, yaşlanınca sürünmeyim yeter başka kaygım da yok. Ailelerden bişiler kalacak onları da ölmeden yerim heralde, nasılsa çocuğum da yok arkamdan başkası yemesin Kanunen eşimin yeğene kalıyor çünkü Şaka bir yana herkesin şartları farklı elbette ama gerçekten üç günlük dünya ve niye güzellikler yaşamayalım? Destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Türkiye’den Paris’e ekim ayı gibi gidip bir kaç gün kalıp ordan Ryanair ‘le İspanya Alicante’ye cok uygun bilet bulabilirsiniz mesela. Paris’te de İspanya’da da cok uygun oteller var. İyi planlandığında ve biletleri erken aldığınızda pahalı olacağını sanmıyorum.

Ağustos ve Eylül arası biletler yarıdan fazla oynadı takvime bakınca, ben de şok oldum.

Ağustos ve Eylül arası biletler yarıdan fazla oynadı takvime bakınca, ben de şok oldum.
İspanya sıcak olur o aylarda ekim kasım en uygun zaman bence. Paris te cok kalabalık , sakin olduğunda biletlerde ucuzluyor. Paris -Alicante biletleri gidiş dönüş yaklaşık 60 Euro’ya bulabilirsin. Ama dediğim gibi son dakikaya bırakırsanız cok pahalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…