- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
venediğe gidersen hediyelik gondolların iyisini al.benimki eve gelir gelemz kırıldı da.ama maltadan aldığım şovalye sapasağlam onca yıldır
Yazdığım yorum uçtu yine yazıyorumörnekler için çok teşekkürler Miss Avrupa şehirlerinin yazın çekilmez olduğuny duymuştum, Eylül için baktım Paris’e 2 kişi git dön 5800 TL gayet uygun. Örnekler için de çok teşekkürler onları da düşüneceğim. Linçlenmemek güzel
yakında bir göl neyim yok mu?git oraya sok ayaklarını suya.sen de ne lüks düşkünü çıktın ayol?yurtdışı da neymiş aynı taş aynı toprak var orda da aaaaaaTuzumu aldım geldim. Yarası olana basılır. Önce kendime bastım.
senin evde fazla yatak var mı?ben geleyim miiiii?geleyim beeee yazıktırrrrNiye linçleyeyim, insanlar yıllarca çalışıp, kapının önünden 2 sokak öteye gidemeden boğaz tokluğuna yaşayıp çalışmayı kabul ediyorlarsa, o zaman memleketin başına gelenler müstehak maalesefBu gayet bir dert. Evden zor çık, dışarda kafede 4 kişilik aileye bu kadar hesap ödedim diye hesapla, tatili hesapla, tüm yıl çalış sonra güneydeki otele bile gideme gelen turistleri izle, böyle hayat mı olur?? Gezmek herkesin ihtiyacı.
senin evde fazla yatak var mı?ben geleyim miiiii?geleyim beeee yazıktırrrr
M meredithgrey bak ev bulduk.kocaları boşverelim ikimiz gidelim tatileBenim ev stüdyo, misafir odam yok ama kanepe var çok rahat her gelen çok beğendi foto çekip atayım bak valla
aaa ev almanya da değil mi?biz yurtdışı istiyorduk vive ile.alamancı kardeşlerimi de bir görürdüm hembenim ev gayet iyi bir yerde, Temmuz Ağustosta da Türkiyede olucam valla isterseniz gelin Allahsızlar
aaa ev almanya da değil mi?biz yurtdışı istiyorduk vive ile.alamancı kardeşlerimi de bir görürdüm hem
Türkiye’den Paris’e ekim ayı gibi gidip bir kaç gün kalıp ordan Ryanair ‘le İspanya Alicante’ye cok uygun bilet bulabilirsiniz mesela. Paris’te de İspanya’da da cok uygun oteller var. İyi planlandığında ve biletleri erken aldığınızda pahalı olacağını sanmıyorum.
Yurr disinada gosteri yapan bir dans grubuna uye olun onlarla ulke ulke gezin
Derde bakyurt disina gidemedim depresyondayim.millet aç aç
İspanya sıcak olur o aylarda ekim kasım en uygun zaman bence. Paris te cok kalabalık , sakin olduğunda biletlerde ucuzluyor. Paris -Alicante biletleri gidiş dönüş yaklaşık 60 Euro’ya bulabilirsin. Ama dediğim gibi son dakikaya bırakırsanız cok pahalı olurAğustos ve Eylül arası biletler yarıdan fazla oynadı takvime bakınca, ben de şok oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?