Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varim :). Hollandada yasiyorum. Sen nerede yasiyorsun?
Canım Belçika,ama şuanda tr'deyim şubatta geri dönüyorum :)
arkadaslar sızden bır rıcam olacak danımarka ısvec gıbı ulkelerde satılan litozin adlı bır urun var turkıyedekilere guvenmedgm ıçın almak ıstemyrm annemın hastalıgı ıcın bu ılacı almam lazım bana yardımcı olur musunuz
Mrb kızlar Bende varım yurtdışında yaşayan. Danimarka da kaliyom ve kısmet olursa 35 gun sonra Ankara'dayim:))
arkadaslar sızden bır rıcam olacak danımarka ısvec gıbı ulkelerde satılan litozin adlı bır urun var turkıyedekilere guvenmedgm ıçın almak ıstemyrm annemın hastalıgı ıcın bu ılacı almam lazım bana yardımcı olur musunuz
bu da benim istediğimden canım. seninden bu konuda yardımını bekliyorum bana bu ilaçtan 2 kutu gönderirimisin. türkiyede 120 -200 kapsül şeklinde 2 çeşit bu bahsettiklerin kaç kapsül. annemin denemesi için 2 kutu almak istiyorum nasıl ilteşime geçeriz seninle. bu arada özel mesaj kutun dolmuş o yüzden özelden mesaj atamıyorum..
Merhaba canım biraz geç oldu ama aramıza hoşgeldin,evlimisin neler yapıyorsun anlat tanışalım bu arada şimdiden iyi yolculuklar
merhaba arkadaşlar. buradan mesajlaştığım arkadaş 15 güne kadar türkiyeye geliyor sağolsun 2 kutu ilaç getirecek inşallah. o zaman annem kullanınca size havber vereyim..ilginiz ve iyi ni,yetiniz için teşekkür ederim