- 8 Temmuz 2019
- 1.618
- 3.855
-
- Konu Sahibi Tazeportakal
Sadece katılımcı yeterli olmadığında değil "operasyonal nedenlerle" de iptal edebiliyorlar. Çünkü seyahat acenteleri yurt dışında tur yapamazlar, o ülkenin yerel acentesiyle turu hazırlarlar ya da olanı satın alırlar. İki acente arasında da sorun olabilir. Bakın olur demiyorum çok iyi çalışan işini iyi yapan acenteler var ama artık tek imkanımız var. Yani tur iptal edilsin boşver başka acenteyle giderim diyecek para ve zaman yok. Kimse iptalin ertesi günü geri ödeme yapmıyor.Tatil için yurtdışı planı yapıyoruz fakat tur ile mi. Gitmek daha iyi olur yoksa kendi başımıza mı bilemedik. Tur ile gitmek daha uygun oluyor galiba ama yeterli katılımcıya ulaşmadığında iptal ediliyormuş izinleri buna göre alacağız ortada da kalmak istemiyoruz.
Özgür bir şekilde gezmek daha cazip geliyor ama süreci yönetemeyiz bir oraya bir buraya savruluruz gibi geldiği için tura yöneldim tecrübesi olan var mı?
Ben 2020 de turla gitmiştim uçak bileti konaklama falan içindeydi daha mantıklı ama extra götürdüğü gezilere fazla para alıyorlar mesela onu muhakkak araştırın bizden 35 Euro almışlardı o dönem halbuki trenle 6 euroymus bunun gibiTatil için yurtdışı planı yapıyoruz fakat tur ile mi. Gitmek daha iyi olur yoksa kendi başımıza mı bilemedik. Tur ile gitmek daha uygun oluyor galiba ama yeterli katılımcıya ulaşmadığında iptal ediliyormuş izinleri buna göre alacağız ortada da kalmak istemiyoruz.
Özgür bir şekilde gezmek daha cazip geliyor ama süreci yönetemeyiz bir oraya bir buraya savruluruz gibi geldiği için tura yöneldim tecrübesi olan var mı?
her ikisi ile de gitmiş biri olarak orta seviye ingilizceniz ve özgüveniniz varsa ufak bir google araştırması ile bireysel gitmenizden yanayım ama tura göre bir tık pahalıya mal olabilir.Tatil için yurtdışı planı yapıyoruz fakat tur ile mi. Gitmek daha iyi olur yoksa kendi başımıza mı bilemedik. Tur ile gitmek daha uygun oluyor galiba ama yeterli katılımcıya ulaşmadığında iptal ediliyormuş izinleri buna göre alacağız ortada da kalmak istemiyoruz.
Araba kiralanması, araba parkı vs bireysel gezi daha pahalı olabiliyor gercekten. Ancak daha önce tecrubeniz var ise ve Ingilizcenize de güveniyorsanız bireysel gezilerin daha iyi olduğunu düşünüyorum.İlk defa çıkmayacağız ama gitmediğimiz ülkelere birlikte gideceğiz biz de araç kiralayıp öyle gezeriz diye düşündük 2 3 ülke birden gezmeyi düşünüyoruz da tur sanki daha uyguna geliyor gibi geldi
Prag çok güzel bir şehir masal gibi .cheryy ben de Prag düşünüyordum şartları zorlayıp ,daha önce gittiysen biraz bilgilendirir misin ?hiç bi fikrim yok ve ilk defa yurt dışına çıkacağım eğer olursa
maddi durumum : selamunaleyküm ey zatPrag çok güzel bir şehir masal gibi .
Mutlaka git.
Ama sanırım vize sıkıntısı varmış bu ara.
Aslında gitmişken Prag sonra Berlin yapmıştım ben öyle iki ülke yapabilirsin.
Yakın birbirine
Hayır diğer Avrupa ülkelerine göre daha uygun.maddi durumum : selamunaleyküm ey zat
Prag da belirsiz şimdilik ama gitmeyi çok istiyorum Prag bile yeterli yani bi atabilirsem kendimi
bu arada pahalı bi ülke mi ? biraz araştırdım ama tecrübe edinenlerden duymak daha iyi oluyo