Evet o da dahil …. Bir kaç yere sordumMerhaba, Bende almanyada kaliyorum ve istanbulda burun ameliyati oldum.
dediginizi Bende yasadim ama arada Sadece bir kac bin TL vardi. Sizin bahsettiginiz Erkan Soylu olabilirmi?
Sgk sadece sağlık sorunlu müdahelede az bi miktar karşılar. Bu fiyat farkı yurtdışı hastaları enayi yerine koydukları içinzaten 60 bınede yapan doktor var 10 bınede doktoruna göre degısıyo ama bızım sgk karsıladığı için daha uygun fiyatlı
Aynı düşüncedeyim sizinle. Normal yollar dururken kurnazlık yapmak bana ters geliyor yoksa varSgk zaten estetik ameliyatta hic bir seyi odemez. Ozel saglik sogortasi da ayni sekilde. Bunu yapan etik anlayisi sifir olsn, yurtdisinda daha cok kazaniyir ve daha pahaliya hizmet aliyirsunuz, bize de daha cok verin mantalitesinde insanlar.
Yurtdisindan oldugunuzu caktirmasaniz olmaz mi?
Kesinlikle alakası yok SSK ile tek amaçları kur farkından dolayı daha çok kazanmak. Özel hastanelerin %80i dolar Euro bazında fiyat verdi banada oysa ki Türkiye'deyim. Size tavsiyem yurtdışında olduğunuzu belli etmeyecek bir hesaptan iletişime geçmeniz. Muayene olmadan fiyat veremiyoruz derlerse de farklı şehirdeyim fiyat alıp ona göre gelmeyi planlıyorum deyin. İnsanları kazıklıyolar resmen ticarete döktüler işi yazık...Merhaba arkadaşlar,
Yurtdışındayım.
Daha önce ameliyat olmadım ilk ameliyat için (İstanbul da sorduğum kbb)
4 bin EURO istiyor.
Bugün 60 bin TL ediyor.
Neden yurtdışı ayrımı yapılıyor diye sorduğumda aldığım cevap şu;
“SGK nız olmadığı için anestezi ve tetkik ücretlerini de siz ödüyorsunuz malesef. Yoksa yurtiçi dışı bizim için farketmez”
Konuyla ilgili bilgi sahibi fikir sahibi olanlar yorum yapabilir mi?
Şimdiden teşekkürler
Artık durumun farkındayim. Dediğiniz şekilde yaptım 30 bin TL dediler…Kesinlikle alakası yok SSK ile tek amaçları kur farkından dolayı daha çok kazanmak. Özel hastanelerin %80i dolar Euro bazında fiyat verdi banada oysa ki Türkiye'deyim. Size tavsiyem yurtdışında olduğunuzu belli etmeyecek bir hesaptan iletişime geçmeniz. Muayene olmadan fiyat veremiyoruz derlerse de farklı şehirdeyim fiyat alıp ona göre gelmeyi planlıyorum deyin. İnsanları kazıklıyolar resmen ticarete döktüler işi yazık...
Sgk ile ne ilgisi var ? Hiç birşeyi karşılamıyor Sgk estetik amaçlı olan.
Yurtdışından olduğunuzu belli etmeyin varsa türkiyede akrabanız sizin yerinize o alsın randevuları biz öyle yapıyoruz. 60 bin çok fazla tüm vucut yapılır
hayır baya farkedıyo fiyat hatta baya bi yüksek çıkıyo hiçbi saglık guvencesı olmayan kuzenımden biliyorum sgk saglık sıgortan yoksa yandın valla çok kazıkSgk sadece sağlık sorunlu müdahelede az bi miktar karşılar. Bu fiyat farkı yurtdışı hastaları enayi yerine koydukları için
Gelmesinler o zaman...Sgk sadece sağlık sorunlu müdahelede az bi miktar karşılar. Bu fiyat farkı yurtdışı hastaları enayi yerine koydukları için
Gölmösinler özöman…Gelmesinler o zaman...
Hemen cevaplayım; Fiyatın neredeyse üçte biri. Yaptıkları çok normalmış gibi davranıyorlarYurtdışından aradığınızı ya da geldiğinizi söylemeseydiniz ne diyeceklerdi acaba.
Bana düpedüz sahtekarlık gibi geldi.
ve etik değerleri olmayan doktorun neşterine de güvenmem şahsen.
O zaman niye geliyorsunuz komikli hanım....sen akillisin onlar salak mı???? 60 binden fazladır yurt dışında değil mi???Hemen cevaplayım; Fiyatın neredeyse üçte biri. Yaptıkları çok normalmış gibi davranıyorlar
çifte standarda maruz kalalım diye, kazık yiyelim diye.O zaman niye geliyorsunuz komikli hanım....sen akillisin onlar salak mı???? 60 binden fazladır yurt dışında değil mi???
Size yapılsa ne hissederdiniz çok merak ediyorum? İnsanların tercihleri sizi niye rahatsız ediyor hayır yani sizenee yurtdışında yada Türkiye de olmuş ameliyatını sizi ilgilendiren kısmı nedir anlayamadım? Ayrıca bu nasıl bir üslup ya sanki para sizin cebinizden çıkıyoO zaman niye geliyorsunuz komikli hanım....sen akillisin onlar salak mı???? 60 binden fazladır yurt dışında değil mi???
euro olmuş 17 tl kazıklanmazsınız merak etmeyın biz asgarı ucretın bın katı amelıyat oluyoruz sgk yoksa yandın zaten sız hıcbı sekılde turkıyede euronuzla kazıklanmazsınız ıcınız rahat olsunçifte standarda maruz kalalım diye, kazık yiyelim diye.