Yurtdışı fiyat farkı

Anestezi ve tetkik ücreti ne kadar tutacak ki sanki bu doktora ameliyat falan olunmaz bence hemen başka bir doktor araştırın sinir bozucu gerçekten

Bende yurtdışındayım ama ameliyatıma 4bin tl ödedim. sadece 4 bin TL. İstediğim buruna da sahibim. Bence popüler doktorlar tamamen insanları kazıklama amacındalar.

Ja malesef öyle bende türkiyede oldum ameliat ve hep daha fazlasini ödedim. Artik bisey yapmak istiyosaniz başkasini yani türkiye nummarasiyla arayin/yazin ozaman dogru fiati söyliyorlar. Ve SGK bahane bu aradi !!! Daha cok para kazanmak için yapiyorlar tabi . Sanki yurtdişindaki insanlar kolay para kazaniyor

Artık öyle yapacağım maalesef dürüstlükte sınıfta kalıyor ülke

Almanya’da 4 bin euro para mı? Buna sağlık turizmi deniyor günaydın.

bizim 30 bin birim para verdiğimiz amelıyata siz 60 bın tl versenız bile 3 birim para vermiş oluyosunuz bide kazıklıyoruz diyosunuz çok komik gerçekten
Hesapta doğru olabilirsiniz ama işin birde dürüstlük yönü var. Onu da hesaba katsaydınız.

Peki neden yurtışı olduğunuzu söylüyorsunuz?

Ben bu zamana kadar hicbir özel doktorun sgk var mı dediğini duymadım :))

Biz ona başka bişey diyoruz ama yinede sen bilirsin
Yoo hayır esas kazıklanan bu ameliyatlara 20 30 40 bin birim ödeyen ülkem insanı. 3 4 bin birim paranın gelmişsin lafını yapıyorsun çofto sotondort. Sağlık turizmi deniyor ona, alışmışsınız üç kuruşa yüz köfteye.

Benim doktorum da yurtdışına farkli uyguluyoruz dedi. Neden dedim? Bişi söyledi ama hatırlamıyorum . Ama asla sgk demedi
Sgk onları ilgilendirmiyor bile
Tamamda bi fiyat olur misal 20 bin bunu 20 nin birim diyemezsin euro doların yüksek olması yurt dışındakilerin suçu degilki haksızlık bence napalım onlar euroyla dolarla kazanıyorsa

Tamamda bi fiyat olur misal 20 bin bunu 20 nin birim diyemezsin euro doların yüksek olması yurt dışındakilerin suçu degilki haksızlık bence napalım onlar euroyla dolarla kazanıyorsa
Evet farklı fiyat vermeleri haksızlık.
Ama bunu uygulamayan doktor yok. Hepsi anlaşmış gibi
Arada da az fark olmuyor, ciddi bir fiyat farkı oluyor.

Yalniz şey var, hastaneye yarış yaparken kimlikle kayıt yapılıyor. Orada yasadigin yer çıkar mi bilemem.
Öyle de olursa turkiyeye yerleştim artık dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…