bizim 30 bin birim para verdiğimiz amelıyata siz 60 bın tl versenız bile 3 birim para vermiş oluyosunuz bide kazıklıyoruz diyosunuz çok komik gerçektençifte standarda maruz kalalım diye, kazık yiyelim diye.
Anestezi ve tetkik ücreti ne kadar tutacak ki sanki bu doktora ameliyat falan olunmaz bence hemen başka bir doktor araştırın sinir bozucu gerçektenMerhaba arkadaşlar,
Yurtdışındayım.
Daha önce ameliyat olmadım ilk ameliyat için (İstanbul da sorduğum kbb)
4 bin EURO istiyor.
Bugün 60 bin TL ediyor.
Neden yurtdışı ayrımı yapılıyor diye sorduğumda aldığım cevap şu;
“SGK nız olmadığı için anestezi ve tetkik ücretlerini de siz ödüyorsunuz malesef. Yoksa yurtiçi dışı bizim için farketmez”
Konuyla ilgili bilgi sahibi fikir sahibi olanlar yorum yapabilir mi?
Şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar,
Yurtdışındayım.
4 bin EURO istiyor.
Bugün 60 bin TL ediyor.
“SGK nız olmadığı için anestezi ve tetkik ücretlerini de siz ödüyorsunuz malesef. Yoksa yurtiçi dışı bizim için farketmez”
Şimdiden teşekkürler
Ja malesef öyle bende türkiyede oldum ameliat ve hep daha fazlasini ödedim. Artik bisey yapmak istiyosaniz başkasini yani türkiye nummarasiyla arayin/yazin ozaman dogru fiati söyliyorlar. Ve SGK bahane bu aradi !!! Daha cok para kazanmak için yapiyorlar tabi . Sanki yurtdişindaki insanlar kolay para kazaniyorMerhaba arkadaşlar,
Yurtdışındayım.
4 bin EURO istiyor.
Bugün 60 bin TL ediyor.
Şimdiden teşekkürler
Nasıl yaa o fiyata Türkiyedekiler yaptıramıyorBende yurtdışındayım ama ameliyatıma 4bin tl ödedim.sadece 4 bin TL. İstediğim buruna da sahibim. Bence popüler doktorlar tamamen insanları kazıklama amacındalar.
Artık öyle yapacağım maalesef dürüstlükte sınıfta kalıyor ülkeJa malesef öyle bende türkiyede oldum ameliat ve hep daha fazlasini ödedim. Artik bisey yapmak istiyosaniz başkasini yani türkiye nummarasiyla arayin/yazin ozaman dogru fiati söyliyorlar. Ve SGK bahane bu aradi !!! Daha cok para kazanmak için yapiyorlar tabi . Sanki yurtdişindaki insanlar kolay para kazaniyor
Hesapta doğru olabilirsiniz ama işin birde dürüstlük yönü var. Onu da hesaba katsaydınız.bizim 30 bin birim para verdiğimiz amelıyata siz 60 bın tl versenız bile 3 birim para vermiş oluyosunuz bide kazıklıyoruz diyosunuz çok komik gerçekten
Biz ona başka bişey diyoruz ama yinede sen bilirsinAlmanya’da 4 bin euro para mı? Buna sağlık turizmi deniyor günaydın.
Yoo hayır esas kazıklanan bu ameliyatlara 20 30 40 bin birim ödeyen ülkem insanı. 3 4 bin birim paranın gelmişsin lafını yapıyorsun çofto sotondort. Sağlık turizmi deniyor ona, alışmışsınız üç kuruşa yüz köfteye.Biz ona başka bişey diyoruz ama yinede sen bilirsin
Çünkü öyle birsey yok nasıl kazıklarim bahaneleriPeki neden yurtışı olduğunuzu söylüyorsunuz?
Ben bu zamana kadar hicbir özel doktorun sgk var mı dediğini duymadım :))
Benim doktorum da yurtdışına farkli uyguluyoruz dedi. Neden dedim? Bişi söyledi ama hatırlamıyorum . Ama asla sgk demediÇünkü öyle birsey yok nasıl kazıklarim bahaneleri
Tamamda bi fiyat olur misal 20 bin bunu 20 nin birim diyemezsin euro doların yüksek olması yurt dışındakilerin suçu degilki haksızlık bence napalım onlar euroyla dolarla kazanıyorsaBenim doktorum da yurtdışına farkli uyguluyoruz dedi. Neden dedim? Bişi söyledi ama hatırlamıyorum . Ama asla sgk demedi
Sgk onları ilgilendirmiyor bile
Nasıl yaa o fiyata Türkiyedekiler yaptıramıyor
Evet farklı fiyat vermeleri haksızlık.Tamamda bi fiyat olur misal 20 bin bunu 20 nin birim diyemezsin euro doların yüksek olması yurt dışındakilerin suçu degilki haksızlık bence napalım onlar euroyla dolarla kazanıyorsa
Whatsapptan oluyor bütün ön görüşmeler. Ordan anlıyorlar numaranızdan yaniYurtdışındayım demek zorunda değilsiniz kim bilecek orda olduğunuzu
AYNENNNNNNNNNYoo hayır esas kazıklanan bu ameliyatlara 20 30 40 bin birim ödeyen ülkem insanı. 3 4 bin birim paranın gelmişsin lafını yapıyorsun çofto sotondort. Sağlık turizmi deniyor ona, alışmışsınız üç kuruşa yüz köfteye.