G gulvegul Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2021 17 12 39 19 Aralık 2021 Konu Sahibi gulvegul #41 Amy lee .!.: Yalniz şey var, hastaneye yarış yaparken kimlikle kayıt yapılıyor. Orada yasadigin yer çıkar mi bilemem. Öyle de olursa turkiyeye yerleştim artık dersiniz Genişletmek için tıkla... Haha evet ama yüz yüze görüşmeye gittiğinde de anlıyorlar zaten
Amy lee .!.: Yalniz şey var, hastaneye yarış yaparken kimlikle kayıt yapılıyor. Orada yasadigin yer çıkar mi bilemem. Öyle de olursa turkiyeye yerleştim artık dersiniz Genişletmek için tıkla... Haha evet ama yüz yüze görüşmeye gittiğinde de anlıyorlar zaten
D Dilaracapa Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2021 35 13 32 19 Aralık 2021 Konu Sahibi gulvegul #42 gulvegul .!.: Artık öyle yapacağım maalesef dürüstlükte sınıfta kalıyor ülke Genişletmek için tıkla... Aynen öyle canim malesef
gulvegul .!.: Artık öyle yapacağım maalesef dürüstlükte sınıfta kalıyor ülke Genişletmek için tıkla... Aynen öyle canim malesef
A Antalyali_07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2020 121 19 10 Mart 2022 Konu Sahibi gulvegul #43 Esma_Celikhan .!.: Merhaba, Bende almanyada kaliyorum ve istanbulda burun ameliyati oldum. dediginizi Bende yasadim ama arada Sadece bir kac bin TL vardi. Sizin bahsettiginiz Erkan Soylu olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Peki memnunmusunuz acaba ameliyatdan ??
Esma_Celikhan .!.: Merhaba, Bende almanyada kaliyorum ve istanbulda burun ameliyati oldum. dediginizi Bende yasadim ama arada Sadece bir kac bin TL vardi. Sizin bahsettiginiz Erkan Soylu olabilirmi? Genişletmek için tıkla... Peki memnunmusunuz acaba ameliyatdan ??
A Antalyali_07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2020 121 19 10 Mart 2022 Konu Sahibi gulvegul #44 gulvegul .!.: Evet o da dahil …. Bir kaç yere sordum Genişletmek için tıkla... Peki türkiyede kaliyorum deseniz :) erkan soylu 35-40 arasi istiyor benim bildigim...onu bende düsündüm...peki burun estetik olan varmi acaba erkan soyluda??
gulvegul .!.: Evet o da dahil …. Bir kaç yere sordum Genişletmek için tıkla... Peki türkiyede kaliyorum deseniz :) erkan soylu 35-40 arasi istiyor benim bildigim...onu bende düsündüm...peki burun estetik olan varmi acaba erkan soyluda??