• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt Mu Öğrenci Evi mi?

ben ders calısırmak istiyorum diyorsan: calısma odasına girdiğinde herkesin harıl hurul ders çalıştığını görünce insan dirkt ders calısmaya baslıyor... ama üniversite benim için hayatımın en eğlenceli anılarına ev sahipliği yapmalı diyorsan evde kalmalısın..tabi yurtta da yapılabilecek seyler var ama sınırlı... ama ev arkadasları ve evin bulunduğu semt gercekten cok önemli... sonuc olarak benim gibi kpss derdi olan bi insan son sene yurda gecmoeli öncesinde evde kalmalı..(:

tostosi ye katılıyorum çalışma salonunda yaşayanlar bile oluyorohaoldumsmile bide sadece vize dönemi gidenler=) ben 2. katagoriye dahilim ama önümüzdeki yılı bilemem,yurtta eger oda arkadaslarınla iyiysen canının sıkılması zor bi ihtimal bence çünkü ben gectiğimiz yıl yurtta cok eglendimsositosositotabi evde olunca dısarı cıkıp istediğin saatte dönersin ben öyle durumlar için evde kalan arkadaslarımda kalıyorum problem değil en azından benim için.ama yine senin verebilecegin bi karar kişiligine göre değişir memnun olup olmayacagın,yurtta kalıp depresyona girenleri de biliyorum sonucta ailenden uzaktasın,baska bi sehirde tutunmaya çalısıyorsun olabaliriyor böyle seyler malesef...

Hepinize teşekkürlerr opuyorumnanaktan
Yurt ile başladık bakalım seneye ne olur bilinmez:)

bence şöyle daha iyi olur ilk sene yada ilk dönem yurtta daha sonra iyi arkdaşlar edindikten sonra öğrenci semti mütevazi bi yerde güvenli bi ev.
devlet yurtlarına kayıt bitti ama özel yurtlar devam ediyo olabilir

bence ilk başta kesınlıkle yurt hem çevre edinme yolları öğrenme insanları tanıma bakımından.yurda çıkınca zaten görceksınız orda bile aşırı para gidiyor ılk başlarda evde 2 katına çıkar o yuzden eger okudugunuz bolum tenik proje hazırlamak zorunda kalmıcagınız bolumse yurt en mantıklısı hem bır sure sonra hepsı kardesın gıbı oluyor :)

Back