Yurt dışında yaz okulu

azraaydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
1
0
30
Yurt dışında bir yaz geçirip kendimi ve İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Neresi daha faydalı olur? Ne kadar bütçeler gerekir? Nasıl kalırım oralarda? Bilen ve tecrübe edenlerden birileri varsa çok sevinirim.

Yurt dışında bir yaz geçirip kendimi ve İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Neresi daha faydalı olur? Ne kadar bütçeler gerekir? Nasıl kalırım oralarda? Bilen ve tecrübe edenlerden birileri varsa çok sevinirim.
Merhaba Azra Hanım,
Ben geçen yaz Dublin'e gittim dil okuluna. Açıkcası avrupaya göre ucuz çok fazla üst seviye istemeyenler için güzel bir yer. 2 aylık bir program için 1700 Euro kurs ücreti konaklama için de 1400 Euro ödedim. Ama ben kısa süre gittiğim için kurs ücreti uzun dönem oranla daha yüksek oluyor. Konaklama konusunda gelince uzun dönem gidecek kişiler genelde daire kiralama yoluna gidiyorlar ama ben aile yanından çok memnundum. Buna ek olarak öğrenciler konaklama seçenekleri olarak yurtları tercih etmeleri durumunda tek kişilik odalar ortalama olarak aylık 600 Euro vererek kalabiliyor.

X