Yurt dışına taşınıyoruz hayatımda hızlı gelişmeler ☹️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye de bır kadına calıs deme de ne dersen de

Ya sallıyo arkadaşlar işte :) illa kendi ağzıyla mı demesi lazım hahahaah en son etlisinin fotosunu millete atacaktı, bu kulvarda biri habire sallıyor yani.. çok da şey yapmayın ababsjs

Ya sallıyo arkadaşlar işte :) illa kendi ağzıyla mı demesi lazım hahahaah en son etlisinin fotosunu millete atacaktı, bu kulvarda biri habire sallıyor yani.. çok da şey yapmayın ababsjs
Yorum yapma o zaman niye yapiyosun ki bos yapmani gerektirecek bir durum yok sana batan cikan ne

Aa sen bu konuyu açan üyesin tamam tanıdım:

Konu sahibi geçmişte de bu konuyu açmıştı sonra insanlar neye sahip oldun/hangi hedefine ulaştın mesela diye sorgulayınca sinirlenip konuyu kapattırmıştı. Nick ve profil resmini değiştirince tanıyamadım. Dert anlatıyor gibi yaparak hava atmayı seven bir üyedir kendisi çok da sorgulamayın

Muthis bir öneri özelden gideceğim zaman yazabilirmiyim size net mi burut mu bilmiyorum maasi ama iki kisinin isini tek basina yuklenip pazar günleri dahi çalışacağı icin sanırım böyle zaten diger maas elden verilecekmis bir tanesi normal yatacakmis esim olur da eger Türkiye ye dönersek en azindan birikim olmasi icin şartları zorlayacagini soyledi hayirlisi olur insallah bizim içinde

Hamileydim insanlarin hayatlarinda inisler cikislar oluyor ya belirli bir donemden geçebiliyorlar hayati hala zaman zaman anlamsiz buldugum zamanlar oluyor ama sizin kudurmaniz hangi psikolojik rahatsızlık onu çözemedim

Esiniz Turkiyede 30bin kazaniyormus gecen konunuzda oyle yazmistiniz.
Yanlış hatırlıyor olabilir misin Ciri? Tabi eğer kocasının maaşı yıldan yıla azalmıyorsa:

Gerçi senin 30 bin alıyor mesajına alıntı yapmış konu sahibi ama itiraz etmemiş düzeltme de yapmamış

Türkiye de bır kadına calıs deme de ne dersen de
Ya ben de çalışmıyorum
Ama eşim 30k alsa bir saniye durmazdım
Ev araba olsa bile insan gibi yaşamak için mümkün değil o para yetmez hele de çocuk varsa

Hani gidilecek ülke danimarka hollanda isviçre gibi bir ülke olsa zaten durma koş diyebilir herkes ama karadağ ya da balkan ülkeleri bizim ülkemizden çok çok ileri seviye de değil ki
İnsanları yaşam biçimleri de benzer

Yapacağı iş de riskliymiş
Hani burda beraber çalışıp yaşayabilirler ama mutlu değiliz dedi konu sahibi
O yüzden yazacak bir şey bulamadım

Çocuk olunca ilçe bile değiştirmek zor geldi bana ki hep eşime oraya gidelim buraya gidelim diyen insanım

Çok iyi düşünüp analiz edilmeli

Ay tamam ben sizi hatırladım ya nick değiştirmişsiniz. Siz instagramda gördüğünüz postu bile kendiniz yaşamış gibi gelip yazdınız burda. Kırmak istemiyorum ama ciddi bir yalan söyleme huyunuz var, belki çok zor şeyler yaşadınız diye böyle oldu ama bu konuda tedavi görmeniz lazım. Biri x bir şey yazıyor hemen üstüne yeni bir senaryo yazacak kadar kolay sizin için yalan söylemek. Herkes biraz söyler ama siz durduk yere hiç tanımadığınız insanlara, çıkarınız bile olmadan öylesine söylemeye başlamışsınız.

Benım arkadasın esı polisti ihrac edıldı.
Yasları kırk.
Almanya'ya gıttıler ıkısı de dıl bilmez Amasya dısına çıkmamış insanlar öyle düşün.
Evleri vardı mesela ikisi de bır yere gırıp calısabılırdı ama adam tek basına çalıstı geçinemedı.
Kadın hıc oralı degıldı çocukları büyüktü.
Herkes sende bır yere gır dedı kadına.
Bunun yerıne Almanya'da evde oturmayı tercıh ettı.
Oradan hazır maaş gelecek.
Kendini de asla gelıstırmez dıl vs de öğrenmez.
Beleş beleş evde oturmak için gıttı.
Adam da ne iş yapacak bellı değil çünkü öyle özel bır yetenek yok.

yine hafızası iyi iş yaptı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…