yurt dışı görevi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşyaları depoya koy madem yurt dışında çalışmıcan eşinle aynı gün dönmek zorunda değilsin. Bir iki ay önce dönersin rahatça bulursun yeni ev eşin gelene kadar yerleşirsin. Ya da alt tarafı 15 ay tamamında ücretsiz izin alma sende. Maksimum 10 ayında al ilk üç ay eşin tek gitsin. Sen o sırada aldığın maaşı biriktir . Son iki ayda erken gelip işe başlarsın. Bu şekilde evde boşaltmana gerek kalmaz.

Ha bu arada ben olsam 15 ay gitmezdim eşimle iki ayda bir rapor yada ücretsiz izinle gider bir ay falan kalır dönerdim. arada da o gelirdi 15 ay dediğin nedir ki biter zaten hemen.

elinize bu kadar güzel fırsat çıkmış böyle şeylere takılıp bu güzel fırsatı kendinize zehir etmeyin. eşya dediğiniz nedir ki gencecik insanlarsınız çalışır alırsınız. Ben sizin yerinizde olsam ya depoya koyarım ya da satarım. sattığınızda elde edeceğiniz para+eşinizin buradan alacağı para+yurtdışında ödenecek para olacak. bence döndüğünüzde yeniden ev döşenir. Ufak tefek mutfak eşyaları vs bunlar ailelerin evine de istiflenebilir 15 ay. bence gençken elinize böyle fırsat geçmiş 3-5 eşyaya takılmayın. gidin gezin keyfini çıkarın dil öğrenin vs vs vs seçenek çok :)

milano harika bir şehir,çok özendim vallahi size..:):)
ama italyadaki en pahalı şehirlerden biri ne yazık ki..venedik i bile sollar yani o derece..sadece kira anlamında da değil,turistik ve modanın merkezi olduğu için herşey pahalı...
ben olsam 15 aylığına gitmezdim,3 ayda bir eşimin yanına gidip 1 hafta kalır dönerdim..yani maddi olarak ksııtlı olunca,o okula giderken siz pek gezemezsiniz de..sıkılır insan diye düşünüyorum o kadar uzun süre..
hem evi bozmazsınız,hem maaşınız devam eder(böylece milanoda alışverişe para kalır

malesef pahalı. keşke kendi evim olsaydı da kira düşünmeden kitleyip gitseydim

ben tam tersi gitmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Ya da ben olsam giderdim diyeyim.
Hem iş bulamasanız bile dil geliştirmek için çok iyi fırsat, hem ingilizce hem italyancada ileri seviyelere gelebilirsiniz 15 ayda.
Sadece para biriktirmek için biriki ay geç gidebilirsinz hem eşinizin ev ayarlaması da süre alabilir.
Onun dışında fırsatınız varken hiç düşünmeyin, ne eşyayı ne başka bir şeyi.
Ne için çalışıyoruz, hem eşiniz de çok az kazanmayacak, sadece siz çalışmazsanız biraz sıkıntı çekebilirsiniz.

Tek sorun buradaki evinize vereceğiniz 1250 tl lik kira. Açıkçası içi acır insanın oturmadığı eve o kadar para verirse.

malesef pahalı. keşke kendi evim olsaydı da kira düşünmeden kitleyip gitseydim
keşke ama durum neyse ona göre realist çözümler bulmalı bence..memursunuz sanırım..arada ücretsiz izimn alıp gidersiniz yanına..hem evi dağıtmamış hem maaşınızdan olmamış olursunuz..bence maddi olarak çok uyguna gelir..ayrıca arada ayrı kalmak eşlere de iyi gelir bence :)2 ayda bir gitseniz 15 gün kalsanız iyi olmaz mı ne dersiniz??

Mrb hakkinizda hayirlisi olsun oncelikle.bende ankarada yasiyorum.etimesgutta bir ev aldik.1ay once.icine kiraci ariyoruz.kirasi 550 tl.cok merkezde ev.istetseniz tasiyin esyalari kiracim olun.eger dusunurseniz ozelden mesajlasalim

Bu arada benim bildiğim kafanıza göre ücretsiz izin alamazsınız, belirli şartları var.

o parayla geçinebilirsiniz evi kapatmanıza gerek yok, orda studio daire tutarsanız gayet de yeter

Italyada kaldığınız süre evi eşyalı kıraya verin, ara ara gelincede ailenizde kalırsınız

Yok ya ben ankara sıfır buldum hemde arakat epey ankara dışı toplu konut muhtemelen ist. dada vardır

Ben olsam gitmezdim gider gelirsiniz birbirinizin yanina bozmazdim duzenimi 15 ay icin. Kalici bir sey olsa tamam da.

Italyada nerde kalicaksiniz?
Bi evde kalicaksaniz esyalarida orya tasisaniz? Hem geri orda esya aramaya cikmazsinz.

Turkiyeden hollandaya bi cok tir tasitan insan taniyorum mesela. 5000 km den daha fazla mesafe. Guzelde ulasiyor.
Hem 18 binden daha fazla cikmaz cebinizden o kesin.

Italyada kaldığınız süre evi eşyalı kıraya verin, ara ara gelincede ailenizde kalırsınız

Konu sahibi eşyalarını depoya koymaya kıyamıyor; el aleme nasıl kullandırsın

Ki bence de en iyi kullana kiracı bile yıpratır; sakınan göze çöp batar

kirası çok daha düşük daha vasat bir yer kiralayın eşyalarınızı oraya koyun..

1250 tl x 15 ay zaten 18000 küsür eder eşya taşımaya ne gerek var

1250 tl x 15 ay zaten 18000 küsür eder eşya taşımaya ne gerek var

Iste o yuzden diyorumya.
Kesinlikle 18 bine ulasmazsan konu sahibi.
Bi kac bin tl eder ancak.
Hem esyalari yani basinda olur, hem orda italyada ev esyasi derdine dusmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…