19000 kira vereceğime eşyalarımı satar, dönünce yenisini alırım.
eşim de 2 gün önce aynen böyle söylediği için kavga ettik. konuşmuyoruz hiç 2 gündür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19000 kira vereceğime eşyalarımı satar, dönünce yenisini alırım.
niye kavga ediyorsunkieşim de 2 gün önce aynen böyle söylediği için kavga ettik. konuşmuyoruz hiç 2 gündür
Mantıklı olan bu bence. Depoya koysanız da kirayla aynı olacağını söylemişsiniz bir farkı yok bence hem gözünüz de arkada kalmaz. 15 ayda kaç kere gelirsiniz ki zaten? 2 kere? Onda da ailelerde kalırsınız, hem gözünüz arkada kalmaz. Boş ev de olsa arada kontrol edilmesi gerekir, bir yerler aktı mı, hırsız mı girdi, böceklendi mi ne oldu?eşim de 2 gün önce aynen böyle söylediği için kavga ettik. konuşmuyoruz hiç 2 gündür
bence eşiniz gayet makul bir şey söylemiş. eşya alınalı zaten 3 yıl olmuş üzerine koy 15 ay 4 küsur yıl, e depoda duracak bu kadar süre boyunca, bir aksilik olursa.eşim de 2 gün önce aynen böyle söylediği için kavga ettik. konuşmuyoruz hiç 2 gündür
yıllık iznim 20 gün. nası gideyim kibence esinizle beraber gitmeyin
kendi maasiniz oluera kira odemede sorun oolmaz
aradada gidip gelirsiniz esinizin yanina oda gelir
ev almma fikri iyiymisyıllık iznim 20 gün. nası gideyim ki
ankaradayım kızlar ama ucuz bir ev tutmak da depoya koymakla aynı gibi. her semtte de oturulmuyor. hem yine 2 kez taşınma ve yeniden ev bulmak süreci olur o zaman
ben burdaki evi hiç kapatmak istemiyorum.
ucuz ev, semtine göre de elbette, bakımsız evdir, akarı kokarı rutubeti vardı, genellikle bahçe katıdır, yağmur da girer sel de basar, hırsız da girer. doğramaları yeni değildir, rüzgar, kar, çamur evin içindedir, güvenliksiz ve eski bir apartmandadır vs vs vs.Ucuz ev ile pahalı ev eşyayı nasıl etkiler?
Bana bağlı canım. benim için mecburi değil gitmek.bu dediğini düşündüm ama tek başıma da burda kalmak zor gelir sankiSiz belli bir müddet daha Türkiye'de kalsanız, para biriktirseniz, biriktirdiğiniz para ile ev kiranızı ödeseniz, eşiniz de bu arada İtalya'yı tanır ve daha uygun bir kalacak yer ayarlar...
15 ay tamamen sizinde mi İtalya'da olmanız gerekiyor??
eşim de 2 gün önce aynen böyle söylediği için kavga ettik. konuşmuyoruz hiç 2 gündür