Yüreğim daralıyor :(

anlamak icin soruyorum yanlış anlamayın, 5in yarisi 2,5 değil mi? yanı bu yarim maaş yarım mesai hakkınızdan ilkokul çağına kadar yararlansanız sonda işi çözülüyor.
Memurlar icin o 8 saat calisanlara diye biliyorum 8÷2=4 saat yani bildigim kadariyla sizin dediginiz gibi olsa yapardim

Her sey sebep olmus olabilir. Belki de tamamen sebepsizdir. Siz sabirli olum. Sabirli olana dermani her zaman verir rabbim. Kimseye tasiyamayacagi yuk vermez.
Digerleri yoktu ama stres coktu her gun aglayarak gecti kendime de ogluma bakamadim uzuntuden

Rabbim hayirli, acil sifalar versin.. Cok uzuldum.. Her sey dua ile, dua edelim iyi olsun yavrunuz..

Rabbim şifa versin kıyamam çok üzüldüm. Ama çok şanslı senin gibi bir annesi var

Allah kolaylık versin canım, imtihanın büyük. Ecri de büyük olur inşallah. Bakıcı yerine, hasta bakıcı gibi birini mi bulsanız acaba? Onlar daha alışkın oluyor böyle işlere, sorun etmiyorlar. Şefkatli, iyi biri rastlar inşallah. Benim tanıdığım biri de yürüme sıkıntısı olan ve bakım gereken çocuğu için her işiyle uğraşan bir bakıcı tutmuştu. Evi yakındı, artık ev halkından biri olmuştu.

İşini bırakma mümkün mertebe. Hem parasal yönden rahatlatır, hem de dışarıda da bir hayatının olması psikolojik olarak rahatlatır, evden dışarıda bir nefes almış olursun.

Para oldu mu bir çok iş daha kolaylaşır inşallah.

Allah yardımcınız olsun,sabrınızı gücünüzü artırsın inşallah.
Bir çok olumsuzluk bir araya gelmiş.Sosyal medyadan sesinizi duyurmaya calissaniz,yada haber kanallarına watsaplarindan ulassaniz.Ne bileyim birileri el uzatır maddi destek sağlarsa bir nebze rahat edersiniz.

Kuzenlerim felçli. 2 tane fiziksel zihinsel engelli kız. Annelerini felç olmadan önce zihinsel engelli olduğu için bıçaklamaya kalktılar, banyoda boğmaya çalıştılar. Durumunuz çok zor ama emin olun hayat imtihan dünyası. Emin olun yalnız değilsiniz. Herkesin imtihanı farklı. 3 evladını toprağa veren tanıdığım var. Dermansız dert vermemiş Rabbim. En kısa zamanda şifa versin Rabbim

Haklisiniz dedigim gibi hayat bir terazi gibi insan karsı tarafa kimin hayatini koyarsa kendinden daha iyi ya da daha kotu o kadar iyi yasiyordur ALLAH onlarinda yâr ve yardimcisi olsun bizim de tedavimiz yok bu yapilan ilerlemesin diye sagolun dualariniza hamdolsun bugunumuze

Eski konularını okumuştum. Çocuklara hiç kıyamam. O yuzden cok etkilenmistim. Allah yardimcin olsun kardeşim. Allah şifa versin yavruna.

Rabbim hayirli, acil sifalar versin.. Cok uzuldum.. Her sey dua ile, dua edelim iyi olsun yavrunuz..

Rabbim şifa versin kıyamam çok üzüldüm. Ama çok şanslı senin gibi bir annesi var

Allah oglunuza, şifa size de sabir versin.....
Sagolun amin olsun dualariniza insallah

İşimi birakmazsam yetiyoruz simdilik bizden daha cok ihtiyac sahipleri var para şifa olsa kredi ceker oderdim para şifa olmuyor ki kesin

Eski konularinizdan biliyorum sizi hatta boşandığınızı dusunmustum eşinizin işe yaramaz biri olduğunu hatırlıyorum. Allah yardımcınız olsun sabrınızın mükâfatını alırsınız inşaallah. Bakıcıya en baştan herşeyi anlatin kabul ederse başlar zaten siz nasıl bakiyorsaniz o da bakar inşaallah vicdanlı iyi birini çıkarır Rabbim karşınıza.

Bosanmayi her dusundugumde oglumun bi hastaligi daha cikti cesaretim kalmadi anlayacaginiz iyi kotu yardimi oluyor bakalim nolacak zamana ve Allaha biraktim sagolun dualariniza

Allah şifa versin sana da sabır ve kolaylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…