Yüreğim daralıyor :(

Bi hocamizla konusayim sagolun

İçim parçalandı gerçekten allah şu sesinizi inşallah duyar keşke elimizden bişey gelse.yavrucak sağlığına kavuşsa şu yükleriniz hafiflese.inanın ki o günler de gelecek siz sağlam durmayı ümidinizi bırakmayın.güzel günleriniz de gelecek.bir bakıcıyla anlaşıp bu işlerin altından kalkmanızda yardımcı olacak biriyle anlaşıp beraber hareket etseniz.o alışır siz izinden sonra işinize dönersiniz.elbet ki kolay değil hatta çok çok zor benim de yakın akrabamın kızının dünyada çok nadir görülen bir hastalığı var kocası da yardımcı değil hiç.başka çocuğu da var.şimdi bakıcısı da yok yani bütün evle herşeyle kendisi ilgileniyor.ve o yavrunun da gelişimi çok geri.size söyleyebileceğim kendinizi bırakmayın herşeyin bir çözümü vardır.allah yardımcınız olsun

Amin amin amin insallah onun da. Allah yardimcisi olsun sagolun

Eski konularınızı da hatırlıyorum.. yine içim parçalandı yavrunuza

Aklıma birşey gelmiyor ama yapabileceğimiz birşey varsa söyleyin lütfen..

Allah’ım çocuklar acı çekmesin nolur sen koru sen kolla sen tez zamanda şifa ver

Oğlunuz ve sizin için dua edicem aklıma geldikçe. Keşke elimden daha fazlası gelse.

ısınız okula yakın mi? Allah yardımcınız olsun. öncelikle bence istifayı unutu. devlette müdürle konuşup programınızı ayarlama sansınız var mi? 2 tam gün 1 yarim gün şeklinde vs? eger inisiyatif alıp öyle ayarlamasalar bile başka bir hakkınız var. yarım zamanlı çalışıyorsunuz yarım maaş alıyorsunuz. yeni bir uygulama bu çok bilinmiyor. en azından işinizi korumuş olursunuz bakıcı da yarım gün yalnız kalmış olur.

Çok geçmiş olsun bunları düşünüp kendini yıpratma. O Allah'in sana bir armağanı, kıymetini bil. Ameliyatları tamamlanip büyüdükçe sağlığı iyi olur inş. Yarın ne getirir hiç birimiz bilemeyiz, cok yakinda tümüyle geçecegini umarak güçlü olmaya calismalisin.

Umarım bir derman bulursunuz ne desem bilemedim

merhaba.cok uzüldüm evladiniza.allah acil sifalar versin.yaşadığınız yerde halkeğitim merkezi varsa millieğitime durumunuzu anlatarak halkeğitime görevlendirme yaptirin.ben halk eğitim merkezinde çalışıyorum kadrolu öğretmenim.bizim kurumda okulöncesi öğretmeni de var.halkeğitimlerde kurs saatini öğretmen belirler.maaş karşılığını dolduracak şekilde sabah 9 ile akşam 10 arasında sana uyan saatte kurs açarsın.(ben olsam aksam acardim.gunduz siz bakarsiniz.aksam esiniz.)mesela gunluk 3er saat haftanin 5 gunu acabilirsin.ya da gunluk 8 saatten 2 gun açabilirsin.ya da bizim kurumda kadrosu ortaokulda olan oğrencilerle problem yaşayan bir hocamiz var.geri hizmete cektiler.bizim kurumda kurs acmiyor.maas karsiliğı kadar oturup gidiyor.siz cocugunuzun raporları ile millieğitime gidin.halkeğitime görevlendirmenizi isteyin.

Cennet kokulu oğlunu çok sev çok okşa çok konuş onunla yani yapiyosunuz diye demiyorum ama ağladığını görmesin üzüldüğünü de.Zaten yeterince acı çekiyo yavrucak.Bak kardeşim her sıkıntının ardında bir ferahlik vardır. Hiç bir sıkıntı ömür boyu sürmez. O çocuk cennette sapasağlam olucak inşallah sizinle beraber.
Eşinizi idare etmeye bakın bu süreçte daha fazla gerilmesin ortalık kafanizi ona takmamaya bakın. Söylediklerine uzulmemeyi kendinize prensip edinin.
Allah yar ve yardımcın olsun ve unutma ki bu bir süreç bir imtihan ve sizi cennete koymak için bir vesile. O sizi duyuyor hiç merak etmeyin

İnsallah yazdiklariniz iyi geldi sagolun amin olsun dualariniza

Sagolun Allah razi olsun bilmiyordum konusayim bi mudurumle

Evim 10 dakika ama anasinifi ogretmeniyim tenefusum bile yok

Dua kaderi degistirirmis sagolun Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…