Öncelikle Allah yardımcınız olsun her daim. Evkadina Rabbim şifa versin o esin olacak adam ve ailesine de vicdan merhamet versin.
Oğluyla guzel ilgileniyor demissiniz ya nasıl guzel ilgileniyor meseka. Bakımına egitimine mi yardımcı oluyor yemegini mi yediriyor gece üstünü mu kontröl ediyor altını mi değiştiriyor ne yapıyor bu ve buna benzer konularda bir sey yapmayan kisi çocuğuyla ilgileniyor sayilmaz. Oyun oynamakla iki şımarmakla anne baba olunmaz. Ha tabiki de sevgi de gosterilnesi şarttır ama tek başına sevgi gostermek cocuguyla ilgileniyor sayılmaz. Bu birinci soykeyecegum. 2. Olarak ta bir arkadasin dediğine katiliyorum. Eşiniz sizi cok iyi sindirmiş ve sizi nereden vuracagini iyi biliyor. Is basa düştü mu hasta bi cocukla cok degil 1 ay bile baş edemez kendi elleriyle size reslim eder. Dik durun kendinize guvenin. Bu adamla bir arada oldugunuz müddetçe sizin psikolojiniz cok daha kötü olacak esiniz daha da zalimlesecek ve bu cocuk kötü bir aile ortamında annesine düşman büyüyecek çünkü baba oglunu hep dolduracak çünkü iyi polisi oynuyor.
Siz in yapmanız gereken ilk is bir psikologdan acil destek alın ve o adamdan o zalim aileden bir an önce ayrılın. Allah yardimciniz olacaktır. Lutfen saglikli düşünün. Bu evlilik ne size ne oglunuza iyi gelmiyor çünkü karşınızda zalim bir aile var ve ailenin sözünden çıkmayan onlara hertürlü evlatlik maskesi altinda eşini ezerek yalakalik yapan bir koca var ve ben değişeceğini düşünmüyorum. Lutfen önce bir psikolojik yardim alin ve ayrılın kendiniz ve cicugunuz icin