Yüreğim daralıyor :(

İnşallah en kısa zamanda iyleşir oglunuz.
Hasta bakımı için kurslar acılıyo ya.sertifikalı falan acaba direk cocuk bakıcı yerine hem onun egitimi almış hemde cocugunuza bakacak birimi bulsanız.
Sagolun aklima gelmeyen bilmedigim o kadar oneri oldu ki Allah razı olsun

Allah yardımcınız olsun..Çok zordur muhakkak ama dayanın..

İnşallah en kısa zamanda iyleşir oglunuz.
Hasta bakımı için kurslar acılıyo ya.sertifikalı falan acaba direk cocuk bakıcı yerine hem onun egitimi almış hemde cocugunuza bakacak birimi bulsanız.

Allah yardımcınız olsun bir çıkış kapısı açsın. sendikanızla, müdürle vs konuşup bir çözüm bulabilirsiniz inşallah, belli mi olur...

Allah şifa versin sana da sabır ve kolaylık
Amin olsun dualariniza insallah sagolun

Çok geçmiş olsun,arkadasımın da oglu bu sekılde dogdu.. sımdı genc delıkanlı oldu. Gebelikte belli miydi bu durum,merak ettim?
Sormayi unuttum yazdiginiz gun tutuyor mu kakasini yuksek tip ve alcak tip oluyor bu hastalik alcak tipli olanlar daha sansli bizimki yuksek tip arkadasinizin oglunun ki hangisi bilginiz var mi ?

Rabbim o meleğinize bol bol şifa versin inş. size de güç kuvvet.
ama burda sadece sizin çabanızla çok zor olur her şey. baba da adam değilse adam olacak. çocuğuna el birliğiyle bakacak.
bir de kuzucuğun zekasal sorunu yok anladığım kadarıyla. anlama yaşı da geliyor yavaş yavaş. bunun onun için önemli olduğunu, sağlığı için yapılması gerektiğini anlatın ufak ufak. belki kendi gelip yaptırır.

Rabbim o meleğinize bol bol şifa versin inş. size de güç kuvvet.
ama burda sadece sizin çabanızla çok zor olur her şey. baba da adam değilse adam olacak. çocuğuna el birliğiyle bakacak.
bir de kuzucuğun zekasal sorunu yok anladığım kadarıyla. anlama yaşı da geliyor yavaş yavaş. bunun onun için önemli olduğunu, sağlığı için yapılması gerektiğini anlatın ufak ufak. belki kendi gelip yaptırır.
Cok akilli bir cocuk anlatsak da aciyor diyor izin vermiyor babasi da adam olmaya niyeti yok kendini hakli goruyor geri kafali kadin erkegin her dedigini yapar biz boyle gorduk diyor ben de yetemiyorum malesef her seye amin olsun dualariniza

Son düzenleme:
Cok akilli bir cocuk anlatsak da aciyor diyor izin vermiyor babasi da adam olmaya niyeti yok kendini hakli goruyor geri kafali kadin erkegin her dedigini yapar biz boyle gorduk diyor ben de yetemiyorum malesef her seye amin olsun dualariniza

maşallah o zaman ona. zamanla alışır sizi anlamaya çalışır. belki daha ağrısız bir şekilde hallolur. hep iyiyi düşünün olur mu?? Allah da o eşini ıslah etsin uslu akıllar versin

Goturmedigim dr kalmadi prof lar doktorlari 400-500 tl muayene parasi veriyorum her birine caresi yok sadece daha kotuye gitmesin diye sonda ve lavman yapmamiz lazim sagolun dualariniza
canım Allah acil şifalar versin oğluna. Mehmet Özek'e götürdün mü çocuğunu o bu konuda en iyisi, dünyada en çok ameliyat yapan kişi.gergin omuriliği belki iyi eder kadrolu öğretmensin karşılayabilirsin Mehmet Bey'i. en azından bir muayenesini. nasıl anladınız gergin omurilik ve spina bfidası olduğunu. sırtında kese ile mi doğdu yoksa kapalı mı?

canım Allah acil şifalar versin oğluna. Mehmet Özek'e götürdün mü çocuğunu o bu konuda en iyisi, dünyada en çok ameliyat yapan kişi.gergin omuriliği belki iyi eder kadrolu öğretmensin karşılayabilirsin Mehmet Bey'i. en azından bir muayenesini. nasıl anladınız gergin omurilik ve spina bfidası olduğunu. sırtında kese ile mi doğdu yoksa kapalı mı?
Sirtinda gamzesi vardi kontroller sirasinda emarda cikti ameliyatini oldu hocamiz prof bizim de genelde muayene etmek istemiyor diger dr lar ameliyatini yapan dr gidin diyorlar

Oglum 4 yasinda hasta makati kapali dogdu, gergin omurilik ve spina bifidasi var. 4 kere ameliyat oldu ilerde yine olacakmis kac tane olacagi belli degil. Kakasini tutamiyor gün aşırı lavman yapiyoruz ama yine de kaciriyor. Nörojen mesane rahatsizligi nedeniyle idrarini bosaltamadigi icin pipisinden tak(sonda ile 3 saatte bir idrar bosaltma) yapmamizi istedi dr. Ama izin vermiyor cani yaniyor iki kisi zaptedemiyoruz. Yapmasak bobreklerini kaybeder diyor dr. Baska tedavisi yok ömür boyu boyle surecekmis. Annem memlekette kardesim hasta gelemiyor. Babam vefat etti. Kaynana kayinpederden fayda yok. Koca adam degil. İkinci donem okul baslayacak bakici nasil yapacak. İzin alsam en fazla bir ay. Sonrasi nolacak. Kadrolu ogretmenim işi biraksam parasiz olmuyor tedaviler parayla yuruyor, ben bu adama guvenip nasil istifa edeyim. Yarin obur gun okula baslayinca nolacak. Ben oglum iyilesecekte bu adamdan kurtulacagim derken oglumun hastaliklari her gecen gun artiyor tabi benim korkularimda. Yazmak istedim belki bir akil veren olur, bi cozum bulurum diye. Yuregim darlaniyor. Nefes alamiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/es-olacak-zatin-tehditleri.1027908/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-turlu-yoluna-koyamadigim-evliligim.947360/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-hakaretleri.957667/
çok zor biliyorum böyle tanıdığımız bir bebek vardı.çok zor aşamalar sürekli tedavi ameliyat şuan 8 yaşına geldi korkutmak istemem ama hala zor bakımı.tabbim yardımcn olsun inş.

Sirtinda gamzesi vardi kontroller sirasinda emarda cikti ameliyatini oldu hocamiz prof bizim de genelde muayene etmek istemiyor diger dr lar ameliyatini yapan dr gidin diyorlar
canım tam neresindeydi gamzesi? benim bebeğimde de var gamze çok korkuyorum tam iki çatalın arasında kuyruk sokumunun orda, ultrason çektirdim ama birşey görünmedi. 1 yaşında emar çekilecekmiş. doğduğunda mı bakıldı yoksa daha sonra mı? emarı ne zaman çektirdiniz? bir de ameliyattan önce herhangi bir sıkıntısı var mıydı sadece gamze miydi belirtisi ayak hareketleri iyi miydi? benim bebeğimin bacakları kıpır kıpır maşallah.. lütfen cevap yaz canım çok endişeliyim.

canım tam neresindeydi gamzesi? benim bebeğimde de var gamze çok korkuyorum tam iki çatalın arasında kuyruk sokumunun orda, ultrason çektirdim ama birşey görünmedi. 1 yaşında emar çekilecekmiş. doğduğunda mı bakıldı yoksa daha sonra mı? emarı ne zaman çektirdiniz? bir de ameliyattan önce herhangi bir sıkıntısı var mıydı sadece gamze miydi belirtisi ayak hareketleri iyi miydi? benim bebeğimin bacakları kıpır kıpır maşallah.. lütfen cevap yaz canım çok endişeliyim.
Yeni gordum kusura bakmayin sirtinda gamzesi tesadufen kontrollerde ogrendik yurumesi duzgun cok sukur 1.5 yasinda ogrendik 2 yasinda ameliyat oldu aslinda dogar dogmaz ameliyat olanlar var bazi prof ameliyat olmali diyor bazilari da ameliyat olsa da olmasa da bisey olacaksa oluyor diyorlar o yuzden ameliyat onermiyorlar

Allah yardımcısı olsun bütün hasta çocukları olan kadınlarımızın çok zor o kadar zor ki dünyada hiç bi kelime evlat acısını anlatamaz benimde spina bifidalı bir bebeğim vardı ilk bebeğimdi erken teşhis koyulmasın rağmen hiç bişey yapılamadı çünkü tedavisi olmayan bi hastalık bir çok doktor gezdik herkesin aldır demesine aldırış etmeden doğurdum tam üç ameliyat geçirdi ama hayata sadece 4 ay tutunabildi yeni kaybettim ben yawrumu Allah tüm annelerimizin yardımcısı olsun... Burda bu yazılanları görünce bi anda sanki aynı şeyleri yaşıyormuş gibi oldum k.bakmayın öyle içimi dökmek istedim bi an..

X