- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
-
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Bakicimiz var ama tek nasil yapacak okula baslayinca nolacakAh canım çok üzüldüm ya işini bırakma sakın belki iyi bir bakıcı bulursun
Korkar kucuk daha hastanelerden akli gidiyor bıktı kres vs. Bunun sorumlulugunu almaz enfeksiyon riski varÇok üzüldüm gerçekten, Allahım tez vakitte en güzel çözümü versin size inşallah.
Böyle çocuklar için bakım merkezleri yokmu en azından siz işteyken bıraksanız gözünüz arkada kalmaz.
İnsallah ama tutamiyor bizim sonda takiyorlar mi çişi icin bizim bu da cikti bir hafta olacakAllah'tan acil şifalar diliyorum.
Yeğenim 4 yaşında ama hala bezli maalesef. Yalnız onun daha farklı. Makat olması gereken yerden daha yukarıda doğdu. Ora kapatılıp arka taraftan makat açıldı.
Zaman zaman klozette yapıyor tuvaletini. Ama çoğu zaman az az beze yapıyor. Evde lavman yapıyor ablam çıkamadığı zamanlarda.
%50 %50 demiş oradaki doktorlar tamamen düzelme şansı olarak. Ablam Hollanda da bu arada.
Eniştemin yeğeninin de tamamen kapalı doğdu.
O şuan 16 yaşında ama hiçbir sorunu kalması.
Dilerim sizin de öyle olsun.
Bu hastalik zorken bu hastaliga eş deger üc tane daha hastaligı ciktiAllah'tan acil şifalar diliyorum.
Yeğenim 4 yaşında ama hala bezli maalesef. Yalnız onun daha farklı. Makat olması gereken yerden daha yukarıda doğdu. Ora kapatılıp arka taraftan makat açıldı.
Zaman zaman klozette yapıyor tuvaletini. Ama çoğu zaman az az beze yapıyor. Evde lavman yapıyor ablam çıkamadığı zamanlarda.
%50 %50 demiş oradaki doktorlar tamamen düzelme şansı olarak. Ablam Hollanda da bu arada.
Eniştemin yeğeninin de tamamen kapalı doğdu.
O şuan 16 yaşında ama hiçbir sorunu kalmadı.
Dilerim sizin de öyle olur.
İnsallah ama tutamiyor bizim sonda takiyorlar mi çişi icin bizim bu da cikti bir hafta olacak
Yok takılmıyor. Çişinde sorun yok bildiğim kadarıyla.Bu hastalik zorken bu hastaliga eş deger üc tane daha hastaligı cikti
Evet ama kabizliktan o yuzden lavman yapiyoruz kabiz olmamasi gerekiyor yoksa bagirsaklari zarar gorurYok takılmıyor. Çişinde sorun yok bildiğim kadarıyla.
Ama kakasını beze yaparken istemli mi istemsiz mi yaptığı henüz netlik kazanmadı.
Geçen ay bizim evde kaldılar 1 hafta. Zaman zaman ıkınarak yapıyordu beze. Bu iyi bir şeymiş.
Yanı doktorlar ıkınarak yapmasının o bölgedeki kaslarının çalıştığı anlamına geldiğini söylemiş.
Sizin oğlunuz ıkınıyor mu?
Korkar kucuk daha hastanelerden akli gidiyor bıktı kres vs. Bunun sorumlulugunu almaz enfeksiyon riski var
Ablama mesaj atayım hemen sorayim.Evet ama kabizliktan o yuzden lavman yapiyoruz kabiz olmamasi gerekiyor yoksa bagirsaklari zarar gorur
Yüksek tip bizim sizin akrabalariniz nasil yuksek tip ileri derece alcak tip hafif duzey demek sorar misiniz benim icin