Yüreğim daralıyor :(

3 aylık refakat izni alabilirsiniz bittiğinde tekrar bir 3 ay alabilirsiniz. Sanırım bu izin hakkının 4 ayını kullandınız di mi
Evet ameliyatlarda kullandim memuriyet sureci boyunca toplam alti ay daha zor gunlere sakliyorum

Insallah en kisa zamanda cozum bulursunuz duzelme olasiligi yok mu peki?Maddi durumu kotu olan ucuz ucretli bakabilecek birisini daha bulsaniz iyi olur sizin icin.Iki kisi olur o zaman.
Malesef bakici ucretleri cok yuksek ama mecbur bulacagim galiba en kotu sagolun fikir icin iyilesmesi Rabbimin iznine bagli tedavisi yok

Bazı hastalıklarda hastanelerin donanımları da önemli oluyor. Yani x hastanede olan bir tedavi şeklini şart göstererek raporlandırırsa, o hastanenin olduğu şehre gidebilir mantığıyla.
Kontroller icin yakin bir ile gidiyoruz hastanede tedavi egitimi verildi evde yapmamiz istendi 3 saatte bir hastaneye goturmek mahveder oglumu

Bence evinizi hemen isyerinizin yanina tasiyin. 3 saate bir demissiniz galiba o3 er saatte bir gidip geri donebilin.
Oglumun boyle dogaacagini bilseydim anasinifi secmezdim hatta hic evlenmezdim anne olmak istemezdim ama bilemiyor insan cekecegi cileye aşık oluyor tabiri caizse

Malesef bakici ucretleri cok yuksek ama mecbur bulacagim galiba en kotu sagolun fikir icin iyilesmesi Rabbimin iznine bagli tedavisi yok

Anladigim kadariyla bilgisi tecrubesi olan bakicilarin ucreti yuksek diyorsunuz degil mi?Benim kast ettigim ikinci kisi olarak yardim edebilecek muhtac durumda olan az ucrete calisabilecek biriydi.Cok muhtac durumda olan birisinin yuksek ucret isteyecegini zannetmiyorum.Esas bakicinin yaninda yardimci gibi biri iyi olur gibisinden.

Allah yardimciniz olsun sabir versin Allah ne mucizeler yaratiyor oglunuz da onlardan birini yasar umarim.

Anladigim kadariyla bilgisi tecrubesi olan bakicilarin ucreti yuksek diyorsunuz degil mi?Benim kast ettigim ikinci kisi olarak yardim edebilecek muhtac durumda olan az ucrete calisabilecek biriydi.Cok muhtac durumda olan birisinin yuksek ucret isteyecegini zannetmiyorum.Esas bakicinin yaninda yardimci gibi biri iyi olur gibisinden.

Allah yardimciniz olsun sabir versin Allah ne mucizeler yaratiyor oglunuz da onlardan birini yasar umarim.
İnsallah sagolun fark etmiyor ki hepsi pahali inanin pipisine sonda yapmak zor steril olmak lazim yanlis bisey yapar dikkat etmezse enfeksiyon kapar zor uygulamalar cocugu zaptetmek zor bunlari yapmak isteyece bakici bulmak zor nolacak bilmiyorum

Oglumun boyle dogaacagini bilseydim anasinifi secmezdim hatta hic evlenmezdim anne olmak istemezdim ama bilemiyor insan cekecegi cileye aşık oluyor tabiri caizse

Meslek sahibi olmaniz sonrasinda evlenmeniz bunlari istemeniz ve yasamaniz cok normal ve dogal seyler.Kimse basina gelecegi bilemez iyi seyler yasayanlar da bilmiyor ki sadece secim yapiyorlar ve sonucu iyi oluyor.Sonunda ne olacagini kimse bilemez hayat bu sonucta kendinize yuklenmeyin.

Oglum 4 yasinda hasta makati kapali dogdu, gergin omurilik ve spina bifidasi var. 4 kere ameliyat oldu ilerde yine olacakmis kac tane olacagi belli degil. Kakasini tutamiyor gün aşırı lavman yapiyoruz ama yine de kaciriyor. Nörojen mesane rahatsizligi nedeniyle idrarini bosaltamadigi icin pipisinden tak(sonda ile 3 saatte bir idrar bosaltma) yapmamizi istedi dr. Ama izin vermiyor cani yaniyor iki kisi zaptedemiyoruz. Yapmasak bobreklerini kaybeder diyor dr. Baska tedavisi yok ömür boyu boyle surecekmis. Annem memlekette kardesim hasta gelemiyor. Babam vefat etti. Kaynana kayinpederden fayda yok. Koca adam degil. İkinci donem okul baslayacak bakici nasil yapacak. İzin alsam en fazla bir ay. Sonrasi nolacak. Kadrolu ogretmenim işi biraksam parasiz olmuyor tedaviler parayla yuruyor, ben bu adama guvenip nasil istifa edeyim. Yarin obur gun okula baslayinca nolacak. Ben oglum iyilesecekte bu adamdan kurtulacagim derken oglumun hastaliklari her gecen gun artiyor tabi benim korkularimda. Yazmak istedim belki bir akil veren olur, bi cozum bulurum diye. Yuregim darlaniyor. Nefes alamiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/es-olacak-zatin-tehditleri.1027908/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-turlu-yoluna-koyamadigim-evliligim.947360/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-hakaretleri.957667/
Bir kere yine konunuzu okumuştum.Allah yardımcınız olsun.

Meslek sahibi olmaniz sonrasinda evlenmeniz bunlari istemeniz ve yasamaniz cok normal ve dogal seyler.Kimse basina gelecegi bilemez iyi seyler yasayanlar da bilmiyor ki sadece secim yapiyorlar ve sonucu iyi oluyor.Sonunda ne olacagini kimse bilemez hayat bu sonucta kendinize yuklenmeyin.
Haklisiniz ama ister istemez sorguluyor insan ben anne olmak istemeseydim bu kadar aci yasamazdi daha 4 yasinda yaşlanana kadar neler yasayacak. Bi gun bana keske beni dogurmasaydin derse ne derim ona

Senin konularıni okuyunca için parçalanıyor.İnsan ya evladından,ya ailesinden,ya eşinden imtihan edilirken sen hepsini bir yaşıyorsun.Allah dayanma gücü,sabır versin. Mükafatı büyük olacak Allah in izniyle.
Amin amin amin insallah sagolun bu dunyada yukumuz agir hesabi ahirete kaldi mukafati gunahlarimiza kefaret olsa yeter de artar bile Allah rahman, Allah rahim.

X