Yüreğim daralıyor :(

Kıyamam ben ona Allahtan acil şifalar diliyorum arkadaşım ınsallah en iyi doktoru bulursunuz ınsallah bebegin sağlığına kavuşur ınsallah bebegin bi an once iyileşir Allahım şafi isminin hürmetine şifalar nasip etsin inşallah çok çok geçmiş olsun
Amin amin amin insallah Allah razi olsun

Oglum 4 yasinda hasta makati kapali dogdu, gergin omurilik ve spina bifidasi var. 4 kere ameliyat oldu ilerde yine olacakmis kac tane olacagi belli degil. Kakasini tutamiyor gün aşırı lavman yapiyoruz ama yine de kaciriyor. Nörojen mesane rahatsizligi nedeniyle idrarini bosaltamadigi icin pipisinden tak(sonda ile 3 saatte bir idrar bosaltma) yapmamizi istedi dr. Ama izin vermiyor cani yaniyor iki kisi zaptedemiyoruz. Yapmasak bobreklerini kaybeder diyor dr. Baska tedavisi yok ömür boyu boyle surecekmis. Annem memlekette kardesim hasta gelemiyor. Babam vefat etti. Kaynana kayinpederden fayda yok. Koca adam degil. İkinci donem okul baslayacak bakici nasil yapacak. İzin alsam en fazla bir ay. Sonrasi nolacak. Kadrolu ogretmenim işi biraksam parasiz olmuyor tedaviler parayla yuruyor, ben bu adama guvenip nasil istifa edeyim. Yarin obur gun okula baslayinca nolacak. Ben oglum iyilesecekte bu adamdan kurtulacagim derken oglumun hastaliklari her gecen gun artiyor tabi benim korkularimda. Yazmak istedim belki bir akil veren olur, bi cozum bulurum diye. Yuregim darlaniyor. Nefes alamiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/es-olacak-zatin-tehditleri.1027908/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-turlu-yoluna-koyamadigim-evliligim.947360/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-hakaretleri.957667/
Rabbim şifa versin

Hangi şehirdesiniz?
Spina bifida Derneği var ve aktif çalışıyorlar.
Güzel bilgilendirme toplantıları ve aile destek toplantıları yapılıyor.
Hem orada size yol gösteren birileri, aynı şeyleri yaşamış birileri ile tanışmış oluyorsunuz;
Hem de çocuğunuzu ileride neler bekliyor, sosyal hayata katılımı nasıl oluyor, kendi kendine bakımı ne zaman öğrenebiliyor gibi sorularınıza cevaplar bulursunuz.
Doktorlar yardımcı oluyor elbet ama yaşayanlardan bilgilenmek cok daha başka.
Eger hala iletişime geçmediyseniz dernekle iletişime geçmenizi tavsiye ediyorum.

Doğum yapar yapmaz üniversite hastanesine sevk etmişler. Bütün tetkikler yapılmış. İlk anda fark etmiş doktorlar. Şüphelenilmiş başka sendromdan ama çıkmamış.
Allah ablamın da sizin de yardımcınız olsun inş.
Bizimde oyleydi bisey yok baska dediler ama bu cocuklarin buyuk cogunlugun ek bir rahatsizlik cikiyormus genelde omurilik ile ilgili bizim 1.5 sene sonra rutin bir emarda fark ettiler yanlis anlamayin beni insallah yoktur allah korusun ama gec kalmasinlar bizim gibi kuyruk kemigi kisa olunca uyarmak istedim sadece amin olsun dualariniza desteginize Rabbim cumlemizin evladina sofa versin korusun insallah

Doktor degisikligi yaptiniz mi
Coook gitmedigimiz profosor kalmamistir tum dr lari prof hepsine 400-500 tl muayene ucreti veriyorum devlet hastanelerinde de gidiyoruz kac il dolastik haftaya ankaraya goturecegim bi hocamiz tavsiye etti yine prof elimden geleni yapiyorum ama caresi yok Allah tan baska

Dr muz herkes kendi derdini en buyuk sanar sizden daha kotuleri de var dedi cok agladigimi gorunce. Ben de oyle goruyorum bazilarininkine diyorum Allah im bunlar dertse benim ki ne? Bizden kotulerini gorunce bizim bunlarin yaninda ne ki diyorum. Terazi gibi hayat karşı tarafa ne koyarsaniz o kadar iyi ya da kotu yasiyoruz demektir. Sevgiler
Elbette daha kotuleri var. Allahim senin evladinla birlikte butun cocuklara saglik sihat versin en buyuk dilegim. Cocuklar aci cekmesin, yinede vardir elbet bildigi. Sen minigin icin dua et.

Hangi şehirdesiniz?
Spina bifida Derneği var ve aktif çalışıyorlar.
Güzel bilgilendirme toplantıları ve aile destek toplantıları yapılıyor.
Hem orada size yol gösteren birileri, aynı şeyleri yaşamış birileri ile tanışmış oluyorsunuz;
Hem de çocuğunuzu ileride neler bekliyor, sosyal hayata katılımı nasıl oluyor, kendi kendine bakımı ne zaman öğrenebiliyor gibi sorularınıza cevaplar bulursunuz.
Doktorlar yardımcı oluyor elbet ama yaşayanlardan bilgilenmek cok daha başka.
Eger hala iletişime geçmediyseniz dernekle iletişime geçmenizi tavsiye ediyorum.
Bilgimiz var makat kapalilugi ile ilgili dernege de uyeyiz

Malesef kardesim hasta okulu var univ sinavina gircek bu sene esimin kavgalarindan dolayi gelmekte istemiyorlar ilk iki sene geldi ameliyatlarda yanimdaydi bıktı huzursuzluklardan
Allah yardımcınız olsun. Belki yakında birini ücret karşılığı 3 saatte bir gelmesini ayarlayabilirsiniz apt görevlisi falan varsa mesela bir düşünün. İnşallah iyileşir yavrunuz.

Oglum 4 yasinda hasta makati kapali dogdu, gergin omurilik ve spina bifidasi var. 4 kere ameliyat oldu ilerde yine olacakmis kac tane olacagi belli degil. Kakasini tutamiyor gün aşırı lavman yapiyoruz ama yine de kaciriyor. Nörojen mesane rahatsizligi nedeniyle idrarini bosaltamadigi icin pipisinden tak(sonda ile 3 saatte bir idrar bosaltma) yapmamizi istedi dr. Ama izin vermiyor cani yaniyor iki kisi zaptedemiyoruz. Yapmasak bobreklerini kaybeder diyor dr. Baska tedavisi yok ömür boyu boyle surecekmis. Annem memlekette kardesim hasta gelemiyor. Babam vefat etti. Kaynana kayinpederden fayda yok. Koca adam degil. İkinci donem okul baslayacak bakici nasil yapacak. İzin alsam en fazla bir ay. Sonrasi nolacak. Kadrolu ogretmenim işi biraksam parasiz olmuyor tedaviler parayla yuruyor, ben bu adama guvenip nasil istifa edeyim. Yarin obur gun okula baslayinca nolacak. Ben oglum iyilesecekte bu adamdan kurtulacagim derken oglumun hastaliklari her gecen gun artiyor tabi benim korkularimda. Yazmak istedim belki bir akil veren olur, bi cozum bulurum diye. Yuregim darlaniyor. Nefes alamiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/es-olacak-zatin-tehditleri.1027908/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-turlu-yoluna-koyamadigim-evliligim.947360/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-hakaretleri.957667/
Diğer konularınızı da okudum çok çok üzüldüm.bu nasıl bir gaddar insandır koca diye aldığınız.hayatı size zindan etmiş ciddi anlamda öyle bir sıkışıp kalmışsınız ki bu ağlama krizleri çözümlerin gelmeyişi size yalvarması ardından çocuk için özür diledim diyerek psikolojik şiddet yapması.. Bu kadar kırılmışsınız boşanınca daha kötüsünün olacağını sanmıyorum. Dünyaya çile çekmek için mi geldiniz? Çocuğunuza allah şifa versin o adam size zaten yardım dahi etmiyormuş bu baskıdan şiddetten kurtulup yolunuzu kendi başınıza neden çizmiyorsunuz?

Diğer konularınızı da okudum çok çok üzüldüm.bu nasıl bir gaddar insandır koca diye aldığınız.hayatı size zindan etmiş ciddi anlamda öyle bir sıkışıp kalmışsınız ki bu ağlama krizleri çözümlerin gelmeyişi size yalvarması ardından çocuk için özür diledim diyerek psikolojik şiddet yapması.. Bu kadar kırılmışsınız boşanınca daha kötüsünün olacağını sanmıyorum. Dünyaya çile çekmek için mi geldiniz? Çocuğunuza allah şifa versin o adam size zaten yardım dahi etmiyormuş bu baskıdan şiddetten kurtulup yolunuzu kendi başınıza neden çizmiyorsunuz?
Oglum hastaliklarina tek basima mucadele edecek gucum yok oglum buyusun iyilessin diye bekliyordum hep buyudukce hastaligi ilerledi guvenim umudum tukendi tek basima lavman yapmak sonda yapmak zor zaptedmiyorum oglumu destek olacak kimsem yok ikimizin bile gucu yetmiyor sakince yatmasi lazim cani aciyor kalkmak istiyor oyle zor ki anlatamam size

Rabbim sana güç kuvvet evladına da şifa versin kardeşim. Dilerim bu zor günlerin bir mükafatı olur yavrun sağlığına kavuşur. Allah yardımcın olsun.

Cok uzuldum. Ne diyecegimi nasil yardim edecegimi bilemedim. Hergun sonda canini yakar. Baska bir cozum olmali. Es ile ilgili yapilacak sey bosanmak ama su an onu kaldirabilir misiniz bilemedim. Allah yardimciniz olsun. Oglunuza tum kalbimle acil sifalar dilerim.

X