Yüreğim daralıyor :(

allah sifa versin arkadasim . bence dr aramaya devam edin , el elden üstündür ve daha iyisini ve tedavi edeni bulursunuz inşallah .
ayrica bol bol ya safi cekin tesbihle. derdi veren allah , dermaninida verir.

Çok geçmiş olsun..refakatçı raporu alsanız 3 ay 3 ay toplam 6 altı ay daha çocuğunuzun yanındakalabilirsiniz..sadece çocuğunuzun durumu dolayısıyla heyet raporu çıkıyor sizde durumu kurumumuza bildiriyorsunuz.
4 ay kullandim memuriyet sureci boyunca bu izin daha sonra daha zorda kalirsam diye kullanamiyorum

Allah yardimciniz olsun ve acil sifalar versin yavrunuza.Bence isinizi birakmayin hastalik maddiyatsiz daha kotu olur tek basina bakici yetemiyor mu iki kisi mi olmasi gerekiyor anlamadim.
İki kisi (ben ve babasi) bile yapamiyoruz 3 kişi lazim. Hareketsiz yatmasi lazim bakici tek hic yapamaz

Bakicimiz var ama tek nasil yapacak okula baslayinca nolacak

Çok geçmiş olsun, ara ara aklıma geliyorsun merak ediyordum... Okula başlayınca gölge öğretmenin gibi gölge ablası olur belki oğlunuzun da. Böyle özel çocuklarda okullar yardımcı kişi kalmasına izin veriyor. Umarım oğlun toparlar da rahatlarsın sen de. Allah'ım bol bol şifa versin inşallah.

allah sifa versin arkadasim . bence dr aramaya devam edin , el elden üstündür ve daha iyisini ve tedavi edeni bulursunuz inşallah .
ayrica bol bol ya safi cekin tesbihle. derdi veren allah , dermaninida verir.
Goturmedigim dr kalmadi prof lar doktorlari 400-500 tl muayene parasi veriyorum her birine caresi yok sadece daha kotuye gitmesin diye sonda ve lavman yapmamiz lazim sagolun dualariniza

Gerçekten zor bir durum olmalı anlıyorum.. Sizin psikolojik açıdan güçlü kalmaya çalışmanız çok önemli. Bu tip durumlarda maddi konular ön plana çıkıyor. Odak noktanız sağlığı için en iyi şartları oluşturmak olsun. Yani işinizin olması bu noktada çok önemli, bırakmayın. Çünkü eşinize güvenemiyorsunuz belli ki. Bakıcının tek başına yapıp yapamayacağını zaman gösterecek, eğer sorun çıkarsa belki daha yetkin bir bakıcı araştırırsınız. Sizin gibi annelerin oluşturduğu sosyal medya gruplarını da takip edin. Karşılıklı destek ve fikir alışverişi size iyi gelecektir.

Her sey herzaman böyle kötü gitmez emin olun bi noktada düzelecektir. Kendinizi olumsuz düşüncelerle boğmayın, su akar yolunu bulur. Sevgiler..
Amin insallah dediginiz gibi yoluna girer sagolun

Çok geçmiş olsun, ara ara aklıma geliyorsun merak ediyordum... Okula başlayınca gölge öğretmenin gibi gölge ablası olur belki oğlunuzun da. Böyle özel çocuklarda okullar yardımcı kişi kalmasına izin veriyor. Umarım oğlun toparlar da rahatlarsın sen de. Allah'ım bol bol şifa versin inşallah.
Amin amin amin insallah sagolun

Oğlunuza bakmakla yükümlü olduğunuZa dair rapor ile bir tayin ve tam zamanlı izin hakkı kullanamıyor musunuz? Ya da Ders programınızı ona göre düzenleyebilirlee diye düşünüyorum. Geçmiş olsun, çok üzüldüm.

Oğlunuza bakmakla yükümlü olduğunuZa dair rapor ile bir tayin ve tam zamanlı izin hakkı kullanamıyor musunuz? Ya da Ders programınızı ona göre düzenleyebilirlee diye düşünüyorum. Geçmiş olsun, çok üzüldüm.
çocuğuyla aynı ilçede ise özür grubu atamasına başvuramaz. Ama ders programı düzenlenebilir.

Ufacik cocugun cektiklerine bak bide bizim bi halya yaramaz dertlerimize.!
Allahim acil sifalar versin, en guzel gunler o cocugun olsun.
Dr muz herkes kendi derdini en buyuk sanar sizden daha kotuleri de var dedi cok agladigimi gorunce. Ben de oyle goruyorum bazilarininkine diyorum Allah im bunlar dertse benim ki ne? Bizden kotulerini gorunce bizim bunlarin yaninda ne ki diyorum. Terazi gibi hayat karşı tarafa ne koyarsaniz o kadar iyi ya da kotu yasiyoruz demektir. Sevgiler

X