- 5 Mayıs 2020
- 13.237
- 1
- 40.839
- 548
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Bende de gelen giden yok olacakmış gibi bi hava da yokkBilerek geç uyandım hep sabahın köründe adet oluyorum diye öğlen kalkınca metabolizma şok tabişu an bi gelişme yok dün akşam bildiğin adet sancısı yokladı durdu ama ortam sessiz şimdilik sen nasılsın
Ayy hadi inşallah yaaa yumurtlama takip etmiş miydin geçti mi üzerinden 14 gün falanBende de gelen giden yok olacakmış gibi bi hava da yokkhiç şaşmazdı benim adetim 4 haftada bir salı günü kesin olurdum
Evett yaptım 14 günü geçti bile hatta.. zaten ben hiç tam 14 gün sonra adet olmadım yumurtlama da pik gördükten hep 16 17 18 gün sonra falan adet oldum.. şuan genel geçer hamilelik belirtilerim yok ama adet dönemin de yaşadıgım belirtilerin hep tam tersi yönde belirtilerim var.. Ya ben çok hamile hissediyorum positive hatta seni de hamile hissediyorum korkuyorum böyle hissetmeye ama napimAyy hadi inşallah yaaa yumurtlama takip etmiş miydin geçti mi üzerinden 14 gün falan
Ne zaman test yapacaksın canım merak ettim ben de şimdiEvett yaptım 14 günü geçti bile hatta.. zaten ben hiç tam 14 gün sonra adet olmadım yumurtlama da pik gördükten hep 16 17 18 gün sonra falan adet oldum.. şuan genel geçer hamilelik belirtilerim yok ama adet dönemin de yaşadıgım belirtilerin hep tam tersi yönde belirtilerim var.. Ya ben çok hamile hissediyorum positive hatta seni de hamile hissediyorum korkuyorum böyle hissetmeye ama napim
Yarın sabah yapıcam canım yani bugün adet olmazsamNe zaman test yapacaksın canım merak ettim ben de şimdi
Ağzın bal yesin bestecim yaaEvett yaptım 14 günü geçti bile hatta.. zaten ben hiç tam 14 gün sonra adet olmadım yumurtlama da pik gördükten hep 16 17 18 gün sonra falan adet oldum.. şuan genel geçer hamilelik belirtilerim yok ama adet dönemin de yaşadıgım belirtilerin hep tam tersi yönde belirtilerim var.. Ya ben çok hamile hissediyorum positive hatta seni de hamile hissediyorum korkuyorum böyle hissetmeye ama napim
E hadi yapsana bi tane test bakma benim elimde olmadıgı için durdum bu kadar olsaydı dayanamaz yüz kere yapardımAğzın bal yesin bestecim yaaben de seni hamile hissediyorum ama kendimi fos adet sancıları yoklamaya başladı yine sinirim de tepeme geldi yerleşti ooh miss
Peki 1-2-3-4 Mayıs herhangi bir gün yumurtlama günümse ve tuttuysa sence en erken hangi gün çıkar testteCanım tabi ki olabilir, 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum hiç o uygulamanın dedigi gün yumurtlamam olmadı. Kimse her ay aynı gün yumurtlamaz ki erken de olabilir geç de olabilir.
Akıntıya karışık açık kahve geldi yine. Adet başlıyo yaa bile bile yapamam test daha travmatik olur. Birkaç saate başlıyo adetim kesinE hadi yapsana bi tane test bakma benim elimde olmadıgı için durdum bu kadar olsaydı dayanamaz yüz kere yapardımo adet sancıları dedigin hamilelikle alakalı da olabilir çook okudum öyle olanları
Ayyy demeeAkıntıya karışık açık kahve geldi yine. Adet başlıyo yaa bile bile yapamam test daha travmatik olur. Birkaç saate başlıyo adetim kesin
Ayyy demeeAkıntıya karışık açık kahve geldi yine. Adet başlıyo yaa bile bile yapamam test daha travmatik olur. Birkaç saate başlıyo adetim kesin
En az 15 gün sonra test yapmamı öneriyor benim kullandıgım ovulasyon testiPeki 1-2-3-4 Mayıs herhangi bir gün yumurtlama günümse ve tuttuysa sence en erken hangi gün çıkar testte
Ümidim de yoktu ama yine de yıkıldımAyyy demee
Bunu ben mi yaptım yoksa sanaÜmidim de yoktu ama yine de yıkıldım
Hayır canım senle ilgisi yok olur mu her ay olan ruh halim bu artık neyse beni boşver artık sana odaklanalımBunu ben mi yaptım yoksa sana
Yumurtlamayı değerlendirdim pcos um . Kahverengi akıntım var karnımda sanki su dolu bişey var yemek yiyip de eğilip kalkarken midemdekiler ağzıma geliyor sanki .Merhabalar, yumurtlamayı görüp gün sayanlar varsa beraber bekleyebilirizBen 2 gün önce ovülasyonda koyu iki çizgiyi gördüm, o günü ve dünü değerlendirdim. Artık beklemeye geçtim
Peki sen gitmiş miydin hiç doktora sebep ne gösteriliyor.. benim ki sebepsiz doktorlar herşey normal diyor mesela..kesin dedim yumurtlamaları kacırıyorum 4 aydır test kullanmaya basladım gene yok 1 yıl böyle geçti.. senin durumun neHayır canım senle ilgisi yok olur mu her ay olan ruh halim bu artık neyse beni boşver artık sana odaklanalım
Bir yıl önce başka sebepten gittiğimde kistin yok herşey normal demişlerdi ama hormon testi falan yaptırmadım adetlerim de düzenli olunca gerek görmedim ama artık gitmem lazım sanırımPeki sen gitmiş miydin hiç doktora sebep ne gösteriliyor.. benim ki sebepsiz doktorlar herşey normal diyor mesela..kesin dedim yumurtlamaları kacırıyorum 4 aydır test kullanmaya basladım gene yok 1 yıl böyle geçti.. senin durumun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?