- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Ay kahkaha attım yorumuna14 gün göçebe yaşayıp 15. Gün yerleşesi mi gelmiştirbenim çocuuuumsa mümkün aslında bilemedim patlatsak mı ya bi test çok aradayım adet öncesi lekelenme de hiç olmaz bende ama insan hali tabi
Evde o kadar test varken iyi dayanmışsın tebrik ediyorum ben dayanamazdımYa ovü testlerinin yanında geliyo ya hediye, onlar var üç tane normal iki tane erken gebelik (paramın hesabını bu kadar net bilmem) yarına zaten büyük ihtimal adet olarak uyanırım gerek de kalmaz yapmiyim o zaman hayatımda hiçbir konuda bu kadar gelgitli olmadım ben yaa
Psikolojim aşırı sağlam anlatmaya gerek yok görüyorsunuzAy kahkaha attım yorumunabelki öyle yerleşmek istemiştir
Valla gelenler geldi hepsini idrar dolu sürahiye atasım varEvde o kadar test varken iyi dayanmışsın tebrik ediyorum ben dayanamazdımben bu ay gecen aydan kalan ovü testlerini kullandıgım için içinde gelen hcg testlerinin hepsini gecen ay yaptım düşün artık
Ay yapsan mı bi erken gebelik beeValla gelenler geldi hepsini idrar dolu sürahiye atasım var
BesteeeeAy yapsan mı bi erken gebelik bee
Ay öyle bestee diye okuyunca aha dedim hamileee sonunu okumadanBesteeeeaklımla oynuyosun etmeeee
Valla sana denk gelmesem gram ümidim yoktu hamile değilsem de iki gün mutlu oldum sayendeAy öyle bestee diye okuyunca aha dedim hamileee sonunu okumadanyok yok sabah yap artık bu kadar bekledin mademm
Eee bizimde hakkımız mutlu olmak ya hamileymiş gibi yapıveririz nolcak kii benim psikoloji herşeyi kaldırıyo artıkValla sana denk gelmesem gram ümidim yoktu hamile değilsem de iki gün mutlu oldum sayende
Normalden büyük ve hassas olduğunu hissediyorsan göğüslerinin yaptırmalısın onun için regliyi beklemen gerekmiyor sabah aç karnına yaptırman lazımBirşey soracağım yumurtlama zamanlarımda benim de göğüslerim çok ağrıyor. Doktor prolaktin bakmadı ama bağlantılı mı acaba ?
Canıııımmmmm hoşgeldin seni de aramızda görmek istiyoruz ne alemde ovülasyon testleriAaaaaaaaaa Y yellowaseline konu açar da ben gelmez miyim hiç?hayırlı olsun kuşum. Hadi inşallah bu ay son olur bekleyişin ☺
canım testlere devam et, benim de adetten sonra ikisi de eşit olmasa da baya koyulaştı sonra da girgide silikleşti herhalde benimki bu kadar koyulaşıyor dedim. Bayaaa bir silikleşti ve 16. Gün bir anda kopkoyu çıktı ertesi gün yine silikleşti. Yani ben yerinde olsam devam ederdim.Kızlar. Sat 29 Nisan'dı.
Yumurtlamam uygulamaya göre bugün. Bu ay ovu yapmayacaktım ama bundan 4-5 gün önce yoğun akıntı ve kasık ağrısı hissettiğim için acaba uygulamada yazandan daha mı erken yumurtladim diye düşünüp ovulasyon testi yaptım ve negatif çıktı. Herhalde daha yükselecek diye düşündüm bu kez. 5 gündür yapıyorum ve git gide siliklesti. Sanırım hemen adet sonrası yumurtladim? Öyle olabiliyor mu?
Ve o günleri değerlendirmiştikne düşünüyorsunuz?
Pişşt nasılsınn var mı gelen gidenValla sana denk gelmesem gram ümidim yoktu hamile değilsem de iki gün mutlu oldum sayende
Canım tabi ki olabilir, 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum hiç o uygulamanın dedigi gün yumurtlamam olmadı. Kimse her ay aynı gün yumurtlamaz ki erken de olabilir geç de olabilir.Kızlar. Sat 29 Nisan'dı.
Yumurtlamam uygulamaya göre bugün. Bu ay ovu yapmayacaktım ama bundan 4-5 gün önce yoğun akıntı ve kasık ağrısı hissettiğim için acaba uygulamada yazandan daha mı erken yumurtladim diye düşünüp ovulasyon testi yaptım ve negatif çıktı. Herhalde daha yükselecek diye düşündüm bu kez. 5 gündür yapıyorum ve git gide siliklesti. Sanırım hemen adet sonrası yumurtladim? Öyle olabiliyor mu?
Ve o günleri değerlendirmiştikne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederimCanım tabi ki olabilir, 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum hiç o uygulamanın dedigi gün yumurtlamam olmadı. Kimse her ay aynı gün yumurtlamaz ki erken de olabilir geç de olabilir.
Bilerek geç uyandım hep sabahın köründe adet oluyorum diye öğlen kalkınca metabolizma şok tabiPişşt nasılsınn var mı gelen giden ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?