• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynı şekildeyim ayaklarım aniden demir gibi oluyor sonra aniden altlarından ateş çıkıyor.. işte ben adet öncesi ve adet süresince üşür ısınamazdım tam tersine böyle bi durum ilk kez oluyor.. hatta gebelik belirtisiymiş bilmiyordum bile dedim bu işte bi iş olmasın araştırınca öğrendim.. inşallah hamileliktendir ya bekleyelim günümüz az kaldı neyse kii🙏🏻
Hadi bu sefer şaşıralım bi ya bu sefer şaşırtsın şu bebeler bizi 🐥

@epilesnos
Yok canım belirtim şuan, zaten bu ay artık hiç bir belirti aramama kararı aldım diğer aylar hep psikolojik olarak belirti yaşadım çünkü. Regli sancım da 2 yada 1 gün öncesinde başlar genelde. Senin bat ne zaman
4 gun var ama yumurtam dort gun once catladı zaten ınsallah olmam :),
[/QUOTE]
Geç çatlamış senin gec döllenme yaşıcaksın olursa ondan acele etmemeye çalış test yapmakta, insallah hamileyim haberini verirsin🤗

Kızlar bende beklemedeyim yumurtlama gunu ve 3gun sonrasini degerlendrdik. Yumurtlama günü bel ve kasık agri bide vajinal batma oldu. Ama seffaf akintim cook az oldu.boyle yasayan var mi

Ben de ayın 7 sinde pik gördüm belki tekrar görürüm diye devam ediyorum bir gebenin günlüğünde kadın söyledi adete yakın azımsanmayacak sayıda kadın tekrar yurtlar dedi YouTube videosunda sizinde aklınızda bulunsun benim sanki koyulasmaya başladı tekrar ikinci çizgi hatta bir ara ikinci pik oldu sandım ama bilmiyorum ilk pikten sonra iyice silinmişti bakalım ikinci kez pik olacak mı
Dün test yaptım bende sanki tekrar koyulaşmış gibi geldi.

Eklentiler

• 741D4BE4-D542-4429-B05F-6442E75E462E.jpeg
    741D4BE4-D542-4429-B05F-6442E75E462E.jpeg
    116,4 KB · Görüntüleme: 179
Kızlar bende beklemedeyim yumurtlama gunu ve 3gun sonrasini degerlendrdik. Yumurtlama günü bel ve kasık agri bide vajinal batma oldu. Ama seffaf akintim cook az oldu.boyle yasayan var mi
Yumurtlama gününde bende de bu tarz şeyler oldu ama yumurtlamadan sonra geçti, bugün yumurtlamadan sonraki 5. Gün ve hiç belirti gibi bir şey yok ağrı sızı yok.. sanırım bu ay da olmadı

Yumurtlama gününde bende de bu tarz şeyler oldu ama yumurtlamadan sonra geçti, bugün yumurtlamadan sonraki 5. Gün ve hiç belirti gibi bir şey yok ağrı sızı yok.. sanırım bu ay da olmadı
Benimde yumurtlamadan sonraki 4.günüm.hamilelik belirtisi için çok erken rahime yerlesme 7 -10 gün arasi sürüyor yerlestikten sonra belirliler baslar muhtemelen yani sabırla 1 hafta beklemeliz.

Yumurtlamadan 5 gun sonra belirti aranir mi hic. Dollenmis olsa bile daha yerlesmedi. Gun sayarak kendinizi niye stresse sokuyorsunuz. Cogu belirti 5.6. haftadan sonra basliylr oda herkezde farkli oluyor

Bugün nasılsın 😊 ben az önce tuvalette akıntıyla hafif ip gibi kan gibi bişe vardı sanırım yarın bayrağı çekiyorum 🤷🏼‍♀️
Yaa hadi ya belki şu yerleşme dedikleri şeydir he 🤔 Ben dün nasılsam öyle ne gögsüm acıyor ne bir kasıgım ağrıyor, şu ani ısı değişimlerim olmasa ne hamileye benziyorum ne de adet olacak gibiyim🧐

Yaa hadi ya belki şu yerleşme dedikleri şeydir he 🤔 Ben dün nasılsam öyle ne gögsüm acıyor ne bir kasıgım ağrıyor, şu ani ısı değişimlerim olmasa ne hamileye benziyorum ne de adet olacak gibiyim🧐
14 gün göçebe yaşayıp 15. Gün yerleşesi mi gelmiştir 😂 benim çocuuuumsa mümkün aslında bilemedim 😁 patlatsak mı ya bi test çok aradayım adet öncesi lekelenme de hiç olmaz bende ama insan hali tabi 🤷🏼‍♀️

14 gün göçebe yaşayıp 15. Gün yerleşesi mi gelmiştir 😂 benim çocuuuumsa mümkün aslında bilemedim 😁 patlatsak mı ya bi test çok aradayım adet öncesi lekelenme de hiç olmaz bende ama insan hali tabi 🤷🏼‍♀️
Varsa testin yap ben yapmiyim diye almadım almiyim diye de herhangi bir eczanenin önünden bile geçmedim😁 ama sabah yap barii

Varsa testin yap ben yapmiyim diye almadım almiyim diye de herhangi bir eczanenin önünden bile geçmedim😁 ama sabah yap barii

Ya ovü testlerinin yanında geliyo ya hediye, onlar var üç tane normal iki tane erken gebelik (paramın hesabını bu kadar net bilmem😂) yarına zaten büyük ihtimal adet olarak uyanırım gerek de kalmaz yapmiyim o zaman 😂 hayatımda hiçbir konuda bu kadar gelgitli olmadım ben yaa

Back