• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilerek geç uyandım hep sabahın köründe adet oluyorum diye öğlen kalkınca metabolizma şok tabi 😂 şu an bi gelişme yok dün akşam bildiğin adet sancısı yokladı durdu ama ortam sessiz şimdilik 😁 sen nasılsın
Bende de gelen giden yok olacakmış gibi bi hava da yokk 😁 hiç şaşmazdı benim adetim 4 haftada bir salı günü kesin olurdum 🤭

Ayy hadi inşallah yaaa yumurtlama takip etmiş miydin geçti mi üzerinden 14 gün falan
Evett yaptım 14 günü geçti bile hatta.. zaten ben hiç tam 14 gün sonra adet olmadım yumurtlama da pik gördükten hep 16 17 18 gün sonra falan adet oldum.. şuan genel geçer hamilelik belirtilerim yok ama adet dönemin de yaşadıgım belirtilerin hep tam tersi yönde belirtilerim var.. Ya ben çok hamile hissediyorum positive hatta seni de hamile hissediyorum korkuyorum böyle hissetmeye ama napim😂🙏🏻

Evett yaptım 14 günü geçti bile hatta.. zaten ben hiç tam 14 gün sonra adet olmadım yumurtlama da pik gördükten hep 16 17 18 gün sonra falan adet oldum.. şuan genel geçer hamilelik belirtilerim yok ama adet dönemin de yaşadıgım belirtilerin hep tam tersi yönde belirtilerim var.. Ya ben çok hamile hissediyorum positive hatta seni de hamile hissediyorum korkuyorum böyle hissetmeye ama napim😂🙏🏻
Ne zaman test yapacaksın canım merak ettim ben de şimdi😅

Ağzın bal yesin bestecim yaa 😍 ben de seni hamile hissediyorum ama kendimi fos 😂 adet sancıları yoklamaya başladı yine sinirim de tepeme geldi yerleşti ooh miss

Ağzın bal yesin bestecim yaa 😍 ben de seni hamile hissediyorum ama kendimi fos 😂 adet sancıları yoklamaya başladı yine sinirim de tepeme geldi yerleşti ooh miss
E hadi yapsana bi tane test bakma benim elimde olmadıgı için durdum bu kadar olsaydı dayanamaz yüz kere yapardım😁 o adet sancıları dedigin hamilelikle alakalı da olabilir çook okudum öyle olanları

Canım tabi ki olabilir, 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum hiç o uygulamanın dedigi gün yumurtlamam olmadı. Kimse her ay aynı gün yumurtlamaz ki erken de olabilir geç de olabilir.
Peki 1-2-3-4 Mayıs herhangi bir gün yumurtlama günümse ve tuttuysa sence en erken hangi gün çıkar testte

E hadi yapsana bi tane test bakma benim elimde olmadıgı için durdum bu kadar olsaydı dayanamaz yüz kere yapardım😁 o adet sancıları dedigin hamilelikle alakalı da olabilir çook okudum öyle olanları
Akıntıya karışık açık kahve geldi yine. Adet başlıyo yaa bile bile yapamam test daha travmatik olur. Birkaç saate başlıyo adetim kesin 😞

Kizlarr Yumurtlama gunleri degerlendirip sonra iliskiye devam etsek yinede tutarmi yoksa sadece yumurtlama donemi iliskiye girsek yetermi....

Merhabalar, yumurtlamayı görüp gün sayanlar varsa beraber bekleyebiliriz :eğlence: Ben 2 gün önce ovülasyonda koyu iki çizgiyi gördüm, o günü ve dünü değerlendirdim. Artık beklemeye geçtim🤩
Yumurtlamayı değerlendirdim pcos um . Kahverengi akıntım var karnımda sanki su dolu bişey var yemek yiyip de eğilip kalkarken midemdekiler ağzıma geliyor sanki . 😣 bu arada doktorum bana adetin 16.günü 10 gün boyunca progestan fitil kullan dedi 7 gün olmuştu 😖😭

Hayır canım senle ilgisi yok olur mu her ay olan ruh halim bu artık neyse beni boşver artık sana odaklanalım
Peki sen gitmiş miydin hiç doktora sebep ne gösteriliyor.. benim ki sebepsiz doktorlar herşey normal diyor mesela..kesin dedim yumurtlamaları kacırıyorum 4 aydır test kullanmaya basladım gene yok 1 yıl böyle geçti.. senin durumun ne

Peki sen gitmiş miydin hiç doktora sebep ne gösteriliyor.. benim ki sebepsiz doktorlar herşey normal diyor mesela..kesin dedim yumurtlamaları kacırıyorum 4 aydır test kullanmaya basladım gene yok 1 yıl böyle geçti.. senin durumun ne
Bir yıl önce başka sebepten gittiğimde kistin yok herşey normal demişlerdi ama hormon testi falan yaptırmadım adetlerim de düzenli olunca gerek görmedim ama artık gitmem lazım sanırım

Benim de yumurtlamadan sonraki 5. Gün ama o kadar sabırsızlanıyorum ki nasıl geçecek gunler

Back