• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ovü testlerinin yanında geliyo ya hediye, onlar var üç tane normal iki tane erken gebelik (paramın hesabını bu kadar net bilmem😂) yarına zaten büyük ihtimal adet olarak uyanırım gerek de kalmaz yapmiyim o zaman 😂 hayatımda hiçbir konuda bu kadar gelgitli olmadım ben yaa
Evde o kadar test varken iyi dayanmışsın tebrik ediyorum ben dayanamazdım😂 ben bu ay gecen aydan kalan ovü testlerini kullandıgım için içinde gelen hcg testlerinin hepsini gecen ay yaptım düşün artık😂

Kızlar. Sat 29 Nisan'dı.
Yumurtlamam uygulamaya göre bugün. Bu ay ovu yapmayacaktım ama bundan 4-5 gün önce yoğun akıntı ve kasık ağrısı hissettiğim için acaba uygulamada yazandan daha mı erken yumurtladim diye düşünüp ovulasyon testi yaptım ve negatif çıktı. Herhalde daha yükselecek diye düşündüm bu kez. 5 gündür yapıyorum ve git gide siliklesti. Sanırım hemen adet sonrası yumurtladim? Öyle olabiliyor mu?
Ve o günleri değerlendirmiştik🧐 ne düşünüyorsunuz?

C
Kızlar. Sat 29 Nisan'dı.
Yumurtlamam uygulamaya göre bugün. Bu ay ovu yapmayacaktım ama bundan 4-5 gün önce yoğun akıntı ve kasık ağrısı hissettiğim için acaba uygulamada yazandan daha mı erken yumurtladim diye düşünüp ovulasyon testi yaptım ve negatif çıktı. Herhalde daha yükselecek diye düşündüm bu kez. 5 gündür yapıyorum ve git gide siliklesti. Sanırım hemen adet sonrası yumurtladim? Öyle olabiliyor mu?
canım testlere devam et, benim de adetten sonra ikisi de eşit olmasa da baya koyulaştı sonra da girgide silikleşti herhalde benimki bu kadar koyulaşıyor dedim. Bayaaa bir silikleşti ve 16. Gün bir anda kopkoyu çıktı ertesi gün yine silikleşti. Yani ben yerinde olsam devam ederdim.

Günaydın kızlar benim takvime göre bat yarın, ama yumurtlamam 2 gün geç oldu, yumurtlamadan 11 gun geçti, gogus hassasiyetim devam ediyor, bir hafta once adet ağrılarım başladı arada devam ediyor, umarım hüsran olmaz sonu

Kızlar. Sat 29 Nisan'dı.
Canım tabi ki olabilir, 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum hiç o uygulamanın dedigi gün yumurtlamam olmadı. Kimse her ay aynı gün yumurtlamaz ki erken de olabilir geç de olabilir.

Back