Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gün kaldı adetine canım yani bizlere bu soru saçma oluyor gerçi yumurtlamanın kaçıncı günüdesin kuşum

Bi sökülürse artık inşallah.... yarın gideyim ben dur sen, çok şımardı artık bu bebe
Hadi sen de test al yarın sabaha hazırlık olsun
Aldım canımm alır almaz da yaramazlık düştü aklıma yapiyim mi yapmiyim mii etrafında gezinip duruyorum testin ama yook sabaha kadar beklicem bu sefer totem yaptımm

Merhaba hanımlar bu benim ilk mesajım
Ovulasyon günüm 5-6 mayıstı, değerlendirdik. Bat 20si. İnşallah bu sefer bebiş gelir mutlu haber alırım. 4 senedir istiyoruz çikolata kistim var olmuyor
İnşallah canımm ne zor bişeymiş buu halbuki hemen evlenince hamile kalıcam sanıyordum ben ne bileyim dört bi yanım hamileler ile çevrili.. insanlar ne kolay hamile kalıyor yahu.. sen de ben de hepimiz inşallah bebişlerimize kavusuruzz

Çok alsaydın bi tane bi denemelik akşam yapardık çıkmazsa da bozuk bu yaa der yarını beklerdik
Bak yaaaa nasıl da tam duymak istediklerimi söylüyor aşırı korkuyorum ya bi yanım negatif göreceğimden nerdeyse emin bi yanımda bu belirtiler ne diye kurup duruyor

Bak yaaaa nasıl da tam duymak istediklerimi söylüyor aşırı korkuyorum ya bi yanım negatif göreceğimden nerdeyse emin bi yanımda bu belirtiler ne diye kurup duruyor
Haklısın valla da mesela ben bi daha ağzım kurursa ona inanmıycam ders aldım yine bi tane en tazesinden Şurda kalmış 12 saat yaaa yarın yap boşver

Ya ben ilk evlendiğimde 6 ay korundum kist yoktu hemen de istemiyorduk. Sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdim doktora bi gittim çift taraflı çikolata kisti. Doktor “hamile kalman İmkansız” dedi o günden beri korunmuyoruz gelen giden yok ama ben ümitle bekliyorum bakalım. Hemen kalırım sanıyordum ben de. Tüm arkadaşlarım doğurdu ya da hamile Allah inşallah şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder, isteyen herkese bebek verir

Haklısın valla da mesela ben bi daha ağzım kurursa ona inanmıycam ders aldım yine bi tane en tazesinden Şurda kalmış 12 saat yaaa yarın yap boşver
Ayy aylardır ne belirtiler aramadım kii ben burda ne belirtiler ne belirtilerr bu ay hamileysem cok gena ters köşe olucamm

Daha dün çikolata kistiyle hamile kalanı okudum burda olmayacak diye bişey yok benim de sebepsiz mesela bi sebebi olsa çaresine bakardım diyorum kendi kendime böylesi de zor İnşallah olur isteyen herkesin

Yok kullanmadım ama bi kaç gündür burda karşıma cıkıyor ne işe yarıyor ki faydasını gören var mı
Sayfasını incelesene. Sebepsiz infertilitede hamile kalan çok oluyor. Benim kistlerimi biraz küçülttü, ağrılarım gitti ve yumurtlamam düzeldi. Çikolata kistinde hamilelik biraz daha zor oluyor. Bu ay hamile kalmışımdır inş. Hamile değilsem reglimde gidip tahlil yaptırıp hormonlarıma bakıcam, normalde fsh ve prolaktin de yüksek Mutlaka dene macunu, inş şifasını bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…