• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birşey soracağım yumurtlama zamanlarımda benim de göğüslerim çok ağrıyor. Doktor prolaktin bakmadı ama bağlantılı mı acaba ?
Zamansız göğüs hassasiyetiniz varsa baktırın bence. Bazılarından sütte geliyormuş. Siz prolaktini araştırın eğer benzer belirtilerini varsa fikir edinebilirsiniz. Adetken yapılabilen Bi tahlil. Ben reglken gidip hormon testi yaptır ak istediğimi söyledim öyle yaptı. Yoksa benim doktor da kendiliğinden hiçbişey yapmıyor 🤷‍♀️😕

Zamansız göğüs hassasiyetiniz varsa baktırın bence. Bazılarından sütte geliyormuş. Siz prolaktini araştırın eğer benzer belirtilerini varsa fikir edinebilirsiniz. Adetken yapılabilen Bi tahlil. Ben reglken gidip hormon testi yaptır ak istediğimi söyledim öyle yaptı. Yoksa benim doktor da kendiliğinden hiçbişey yapmıyor 🤷‍♀️😕

Anladım teşekkürl ederim. Ona da bi baktırayım

Bu ay inat ettim günüm geçmeden yapmıycam test adet olurum ya da olmam napayım.. ama bi taraftan da burda harıl harıl belirti okumuyor da değilim🤪
O içimizdeki umut bizi öldürüyo ya zaten 😂 iki gündür deli bi ağız kuruluğu yaşıyorum minnacık bi yanım bak belirtiymiş diyo geri kalan %99um hee belirti hee her ay sonu gördük o belirtileri diye küfür ediyo 😂

O içimizdeki umut bizi öldürüyo ya zaten 😂 iki gündür deli bi ağız kuruluğu yaşıyorum minnacık bi yanım bak belirtiymiş diyo geri kalan %99um hee belirti hee her ay sonu gördük o belirtileri diye küfür ediyo 😂
Aha yemin ederim bende öyleyim ay heyecanlandım😁 sürahilerce su içsem 5 dk sonra agzım kup kuru. Bir de ani sıcak basmaları var ki sorm cehennem ateşlerinde yanıyorum sankii

Ben de ayın 7 sinde pik gördüm belki tekrar görürüm diye devam ediyorum bir gebenin günlüğünde kadın söyledi adete yakın azımsanmayacak sayıda kadın tekrar yurtlar dedi YouTube videosunda sizinde aklınızda bulunsun benim sanki koyulasmaya başladı tekrar ikinci çizgi hatta bir ara ikinci pik oldu sandım ama bilmiyorum ilk pikten sonra iyice silinmişti bakalım ikinci kez pik olacak mı

Sakın ateş basmaları bende de var demee bak daha çok heyecanladımm
Adet öncesi genelde oluyo bende ateş basması ya o yüzden önemsemedim ben onu birden ateş basıyo birden üşüme geliyo ama ağız kuruluğu aşırı susama ilk defa oldu yediklerimdendir diyorum ona da hiç inanasım yok inan ki

Adet öncesi genelde oluyo bende ateş basması ya o yüzden önemsemedim ben onu birden ateş basıyo birden üşüme geliyo ama ağız kuruluğu aşırı susama ilk defa oldu yediklerimdendir diyorum ona da hiç inanasım yok inan ki
aynı şekildeyim ayaklarım aniden demir gibi oluyor sonra aniden altlarından ateş çıkıyor.. işte ben adet öncesi ve adet süresince üşür ısınamazdım tam tersine böyle bi durum ilk kez oluyor.. hatta gebelik belirtisiymiş bilmiyordum bile dedim bu işte bi iş olmasın araştırınca öğrendim.. inşallah hamileliktendir ya bekleyelim günümüz az kaldı neyse kii🙏🏻

Hıc belırtı varmı nezaman baslıyo bu belırtıler
E epilesnos
Yok canım belirtim şuan, zaten bu ay artık hiç bir belirti aramama kararı aldım diğer aylar hep psikolojik olarak belirti yaşadım çünkü. Regli sancım da 2 yada 1 gün öncesinde başlar genelde. Senin bat ne zaman
[/QUOTE]
4 gun var ama yumurtam dort gun once catladı zaten ınsallah olmam :),

Back