• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de varım kızlar. Yumurtlama 2 mayıs ta oldu bat tarihim 18 mayıs tabi insallah gelmeyecek regli tarihim 🤗

Hıc belırtı varmı nezaman baslıyo bu belırtıler
[/QUOTE]
E epilesnos
Yok canım belirtim şuan, zaten bu ay artık hiç bir belirti aramama kararı aldım diğer aylar hep psikolojik olarak belirti yaşadım çünkü. Regli sancım da 2 yada 1 gün öncesinde başlar genelde. Senin bat ne zaman

Adeti beklicem çünkü gerçekten inanmıyorum küskünlük değil yani öyle bi duygu silsilesi 😢 inşallah bu ay herkes kavuşur bebişine 🙏🏻
Ahhh su bekleyişler ahhh inşallah su mübarek aylarda herkes kavuşur bebeğine ovulasyonu yapıp bekleyenlerden in bende

Bende aynı durumdayım gece sol kasigim fena agriyordu, bugünde test yaptım siliklesmeye başlamış t cizgisi. biz dün 2 kez değerlendirdik, bugünde akşam degerlendiricez bakalım işimizi şansa bırakmayalım, tabi önce Allah'a kalmış inşallah bize o mutlu haberi bu ay verir rabbim amin 🤲

Bence yarını da değerlendirin

Kızlar bir arkadaşım bu gecenin kadir gecesi olabileceğini söyledi bi yazı yolladı bana
Biz hep ramazanın son 10 gününde tekli günlerde diye bilirdik ama kesin bi bilgi değil o da biz yinede bu gece bol dua edelim ve bundan sonraki geceleri de boş geçmeyelim
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin 🤲 mübarek günlerdeyiz

Benim baya dokununca adet olacakmışım gibi acıyor ve şiş daha önce de böyle olduğundan sonra ki adette testlerde prolaktin 60 çıkmıştı.dostinrks kullandım bu durum yok olmuştu tekrar nüksetti işte.hayıt suyu falan mı içsem diyorum ama karar veremiyorum.

Birşey soracağım yumurtlama zamanlarımda benim de göğüslerim çok ağrıyor. Doktor prolaktin bakmadı ama bağlantılı mı acaba ?

Back