- Konu Sahibi yellowaseline
Amin haklsıın bekle ozama. CanımAdeti beklicem çünkü gerçekten inanmıyorum küskünlük değil yani öyle bi duygu silsilesi inşallah bu ay herkes kavuşur bebişine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin haklsıın bekle ozama. CanımAdeti beklicem çünkü gerçekten inanmıyorum küskünlük değil yani öyle bi duygu silsilesi inşallah bu ay herkes kavuşur bebişine
8. gün bugün, bel ağrımdan anlıyorum adet olacağım yineYumurtlamanın kacıncı günğ
Adetle aynı belirtiler oluyormuş sabret canım8. gün bugün, bel ağrımdan anlıyorum adet olacağım yine
Ya bazen adet belirsi hamıleöık belırtısı oluyo bel aynı zamanda gamıörlık belırtusu8. gün bugün, bel ağrımdan anlıyorum adet olacağım yine
HamılelıkYa bazen adet belirsi hamıleöık belırtısı oluyo bel aynı zamanda gamıörlık belırtusu
Keske oyle olsa ama adet agrisi gibi karin agrilarim da var....Ya bazen adet belirsi hamıleöık belırtısı oluyo bel aynı zamanda gamıörlık belırtusu
Hıc bellı olmazKeske oyle olsa ama adet agrisi gibi karin agrilarim da var....
Hıc belırtı varmı nezaman baslıyo bu belırtılerBen de varım kızlar. Yumurtlama 2 mayıs ta oldu bat tarihim 18 mayıs tabi insallah gelmeyecek regli tarihim
Benimde öyle olduBenimde çok agrım oldu ya neden acaba
Ahhh su bekleyişler ahhh inşallah su mübarek aylarda herkes kavuşur bebeğine ovulasyonu yapıp bekleyenlerden in bendeAdeti beklicem çünkü gerçekten inanmıyorum küskünlük değil yani öyle bi duygu silsilesi inşallah bu ay herkes kavuşur bebişine
Yumurta çatlaması yumurtalık tan salınması yüzünden diye biliyorum. Spermlerle buluşma içindoğru yola çıkış noktası .sakıncalı Bi durum olduğunu sanmıyorum.Benimde çok agrım oldu ya neden acaba
Bende aynı durumdayım gece sol kasigim fena agriyordu, bugünde test yaptım siliklesmeye başlamış t cizgisi. biz dün 2 kez değerlendirdik, bugünde akşam degerlendiricez bakalım işimizi şansa bırakmayalım, tabi önce Allah'a kalmış inşallah bize o mutlu haberi bu ay verir rabbim amin
En yakın hala benim sanırım salı bat günüm 12 mayısŞimdi en yakın test tarihi kimde kızlar Benim bugün yumurtlamanın 4. Günü
Şimdi en yakın test tarihi kimde kızlar Benim bugün yumurtlamanın 4. Günü
Aboo daha da varmışBenim bat 24 ü daha nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Benim baya dokununca adet olacakmışım gibi acıyor ve şiş daha önce de böyle olduğundan sonra ki adette testlerde prolaktin 60 çıkmıştı.dostinrks kullandım bu durum yok olmuştu tekrar nüksetti işte.hayıt suyu falan mı içsem diyorum ama karar veremiyorum.
Aboo daha da varmış