• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bende yumurtlama döneminden sonra hafif kasık ağrısı göğüste hassasiyet ve midem de ara ara olan bi yanma var.. Eylül de 2. yıl dönümümüz olacak.. İlk denememizdi. Aslında ben ay çocuk mu asla istemem hayatım biter modundaydım. Bir den bi sabah çocuk istiyorum diye uyandım. Çok garipti. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. 15 Haziran regl olmam gerekiyor. Regli günüm asla şaşmaz 25 gün de bi olurum asla gecikmez. Ama yumurtalıklarımda kistte var. Ay fazla umutlanmayayım diyorum ama kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum da... Normal de hemen gelen regl dönemi bi gelmek bilmedi. Zaman geçmiyor sanki...

Evet ordan aldım 😊 valla eşimin iliğini kuruttum yeter diyor :KK48: dün ara vermiştim bugün baktım çatlamış, devam değerlendirmeye 🥳
O kadın bi çok anne adayına çok uğurlu gelmiş öyle diyolar inşallah sıra bizdedir 😊😊 ooh nihayet desene çok sevindim 🌺 benimde iki gün sürdü bana o bile uzun geldi inşallah çatlar hemen demiştim ama hiç görmemektense bi kaç gün fazla olsun nolcak ki 🥰

Kizlar adet tarihim yarın 4 gündür ovilasyon testi yapıyorum bu şekilde çıkıyor.. 22mayista piki görmüştüm ve o günleri degerlendirmistim. Şimdi 4 gündür böyle cikiyo. Pko da var bende. Sizce tekrar mi yumurtluyorum. Gebelik testi yapmadım. Negatif çıkınca çok moralim bozuluyo... Adet olmazsam biraz daha bekliyecegim.

Eklentiler

• IMG_20200605_170449.jpg
    IMG_20200605_170449.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 64
Kizlar adet tarihim yarın 4 gündür ovilasyon testi yapıyorum bu şekilde çıkıyor.. 22mayista piki görmüştüm ve o günleri degerlendirmistim. Şimdi 4 gündür böyle cikiyo. Pko da var bende. Sizce tekrar mi yumurtluyorum. Gebelik testi yapmadım. Negatif çıkınca çok moralim bozuluyo... Adet olmazsam biraz daha bekliyecegim.
Pko olanlarda hormonlardan dolayı bu şekilde cikabiliyormus testler öyle okumuştum

O kadın bi çok anne adayına çok uğurlu gelmiş öyle diyolar inşallah sıra bizdedir 😊😊 ooh nihayet desene çok sevindim 🌺 benimde iki gün sürdü bana o bile uzun geldi inşallah çatlar hemen demiştim ama hiç görmemektense bi kaç gün fazla olsun nolcak ki 🥰
İnşallah burda isteyen herkes anne olur 🤲🏻

Slm kızlar bugün bat günümdü yine beni şaşırtmadı tam gününde geldi😥oysa bu ay çok umutlanmıştım ovülasyon testiyle ama maalesef Bi daha ki ay bakıcaz artık salı günü randevu aldım gitçem bakalım hormon mormon ne varsa baktırcam😔

Slm kızlar bugün bat günümdü yine beni şaşırtmadı tam gününde geldi😥oysa bu ay çok umutlanmıştım ovülasyon testiyle ama maalesef Bi daha ki ay bakıcaz artık salı günü randevu aldım gitçem bakalım hormon mormon ne varsa baktırcam😔
İnşallah onumizdeki ay guzel sonuçlar alirsin canım belirtin var mıydı peki hiç

Kizlar çok mutluyum sanırım ovilasyon testimin pik yapmasının sebebi gebelik mis. Şimdi test yaptım ve ekliyorum . İnşallah kandada cikar.bat 6hazirandi
Wowww 🤗 hemde ne çift cizgi kopkoyu maşallah canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına sürekli pik miydi ovulasyon testi

Çarşamba gününden beri pik di cnm.. çok heyecanlıyım eşime bile söylemedim daha direk buraya yazdım. İ
Cok çok sevindim canim senin adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et 🤗

Back