Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya öyle canım insan başına gelince öğreniyor malesef. Belli olmaz, iyi değerlendirdiyseniz bat sürprizlerle gelebilir

Hiçbir fikrim yok 3 gündür gecmeyen bir basagrim vardı zaten. Bugunde kasıklarım çok ağrıyor sağ bacağım ve belime doğru kopacak gibi ağrıyor ((
Aa ben konu açmıştım sen söyleyince aklıma geldi bakiyim adet tarihimi hatırlamıyorum orda yazmış olmam lazım bende olcam gibi karnım ağrımaya başladı

Merhaba canım senin bir ara kanaman vardı hatta aşılman iptal olmuştu ne oldu Sonuç aklıma geldi bir yazayım dedim sana

Ewet butun testleri yaptrdk esimde bende esmde bi sorun cikmadi rahim filmi kan testi hormon testi ne gerekyosa yaptrdm doktormla ona gore tedavi surecne girdik bkalm noluck
Inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız canım benim de eltim 5 senedir çabalıyordu düşük yaptı 3 kez sonra genetikte kan pıhtılaşması varmış ilaç kullandı şimdi sağlıklı bi hamileliği var o yüzden söyledim biran önce hepimize Rabbim versin inşallah

Aminn insallah isteyen herkese nasip etsn Rabbim

Kızlar son iki gündeki testlerim

Eklentiler

• IMG_20200529_182149.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20200529_171000.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200528_153738.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…