- 13 Nisan 2020
- 158
- 72
Eki Görüntüle 2640650 Eki Görüntüle 2640650
Adetime 5gun kala yaptım dayanamadım sadece bel ağrım var arada sırada kasıklara sizinti şeklinde bir ağrı sizce durum çokmu olumsuz gören cevap atabilirim sadece 3 damladamlattim
Haklısınız ilkini 3gün geçince yaptım 2 ay sonra düşük le sonuçlandıBence kesinlikle adetinizin geçmesini bekleyip test yapın biliyorum insan heyecanlanıyor merak ediyor ama adet geçmeden net sonuç alamıyoruz maalesef
Erken mi olur adetime 4 gün kalıyorBenimkiside 8 hazırana denk geliyor çok heycanlıyım test için
Varmı hiç belirti peki yani yasadigin bişey inşallahBenimkiside 8 hazırana denk geliyor çok heycanlıyım test için
En güzeli gününü beklemekte kasiklarinda batma kasılma varmı hiç benim ikinci olucagi için şuan kestiremiyorum aynı olmaya bilir ilkiyleErken mi olur adetime 4 gün kalıyor
Dün hafif agrı vardı kasıklarda bide gece midem bulandı sigaradan tiksindim ilk defa ama bilmiyorum ki nedenEn güzeli gününü beklemekte kasiklarinda batma kasılma varmı hiç benim ikinci olucagi için şuan kestiremiyorum aynı olmaya bilir ilkiyle
Ya inşallah Rabbim veriri istediğinizi.. Bende bekliyorum aslında baya geçti 6 gun geçti konu açtım dün okumak isterseniz erken test yapmaktan çekiniyorumDün hafif agrı vardı kasıklarda bide gece midem bulandı sigaradan tiksindim ilk defa ama bilmiyorum ki neden
Hafif kasıkta agrı oldu bide gece midem bulandı sigaradan tiksindim ama insan bilemiyor kiVarmı hiç belirti peki yani yasadigin bişey inşallah
Sigara dan tiskindiyseniz bu güzel bişey inşallah tahminim tutar mutlaka yaz banaHafif kasıkta agrı oldu bide gece midem bulandı sigaradan tiksindim ama insan bilemiyor ki
İnşallahhh ben de ondan şüphelendim sigarayı seven biri olarak ama kendimi umutlandırmak istemiyorumSigara dan tiskindiyseniz bu güzel bişey inşallah tahminim tutar mutlaka yaz bana
Bende de ne ağrı ne bişey vallaha şaştım kaldım 1gün kaldı ya nasip inşallahİnşallahhh ben de ondan şüphelendim sigarayı seven biri olarak ama kendimi umutlandırmak istemiyorum
Ayyy inşallah bazıları hiç bişey hissetmiyormuş ama hamile oluyormuş haber ver bizleredeBende de ne ağrı ne bişey vallaha şaştım kaldım 1gün kaldı ya nasip inşallah
Ozaman test al bak normalde gecikme oluyor mu Rabbim kucaklarimizu boş bırakmasın insallahYa inşallah Rabbim veriri istediğinizi.. Bende bekliyorum aslında baya geçti 6 gun geçti konu açtım dün okumak isterseniz erken test yapmaktan çekiniyorum
Kafam cok karisik hamilelikmi degilmi?
Selam kardeslerim sizi sIkmadan cok kisa tutmaya calisacagim. 31 yasindayim bende pko var ama duzenli adet görenlerdenim elhamdulillah hatta yasadigim bazi sorunlardan dolayi yada baska nedenler de olabilir bayada durmayan kanamalarim oldu son 3 sene ama bu son sene yavas yavas duzelmeye...www.kadinlarkulubu.com
Yıllardır olmadi bukadar gecikme özellikle son 4 yada 5 senedirOzaman test al bak normalde gecikme oluyor mu Rabbim kucaklarimizu boş bırakmasın insallah
Ay hadi inşallah canımAyyy inşallah bazıları hiç bişey hissetmiyormuş ama hamile oluyormuş haber ver bizlerede
Yaptın mı canimYıllardır olmadi bukadar gecikme özellikle son 4 yada 5 senedir