Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ovulasyon testleriyle gebelik öğrenen çok fazla insan var, hep gösteriyor muymuş kızlar, bilginiz var mı? Kac gun sonra gösteriyor acaba?

Bu ovulasyon testleriyle gebelik öğrenen çok fazla insan var, hep gösteriyor muymuş kızlar, bilginiz var mı? Kac gun sonra gösteriyor acaba?
Ben çok denedim kaybettiğim bebekteyken değerim 1670lerdeyken ovulasyon da gözüktü daha önce gebe olduğumu bile le bile meraktan yaptım ama ovulasyon silikti

Bunu anlamamadjm bı bakabilirmisiniz
Bu fotoya göre kırmızı çarpı olan günlerde hcg testi yaparsanız büyük ihtimal negatif görürsünüz diyor ama sarı üçgen kısımlarda test yapılırsa pozitif görülme ihtimali düşük ama o günlerde pozitif görenlerrde olmus diyor. Asıl test günlerini yeşil olarak göstene günlerde yaparsanız gercekten gebe olup olmadığınızı daha net anlarsınız diypr.

Benim 19 nisan pikti bugun hem sabah hemde biraz once test yaptim tek cizgi erken mi davrandim yine

Evet benim ilk denememde oldu bu ay kullandım sadece adetime 4 gün kala dayanamadım gittim pozitif çikti
Adetime 5gun kala yaptım dayanamadım sadece bel ağrım var arada sırada kasıklara sizinti şeklinde bir ağrı sizce durum çokmu olumsuz gören cevap atabilirim sadece 3 damla damlattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…