- 3 Ağustos 2017
- 1.421
- 983
Pik olan testinin resmi var mıKızlar merhaba bende ilk kez ovülasyon testi ile takip yaptım 30 günde bir adet oluyorum sat 28 Mart . Testte 11 martta pik yaptı 12 sinde çatlama oldu bugün dayanamayıp test yaptım ve sonuç negatiff( sizce hala umut var mı (
Resmi yok ama T çizgisi C çizgisine göre çok daha koyuyduPik olan testinin resmi var mı
Ben çok denedim kaybettiğim bebekteyken değerim 1670lerdeyken ovulasyon da gözüktü daha önce gebe olduğumu bile le bile meraktan yaptım ama ovulasyon siliktiBu ovulasyon testleriyle gebelik öğrenen çok fazla insan var, hep gösteriyor muymuş kızlar, bilginiz var mı? Kac gun sonra gösteriyor acaba?
Pardon bişey sorucam pik gördüğün tarihe mart yazmışsın eğer martsa imkan yok ama nisan sa testi iki gün sonra yap varsa mutlaka çıkar bence 11 martta değil 11 nisan da pik görmüşsünüzdürPik olan testinin resmi var mı
Ha evet pardon 11 nisan yanlış yazmışımPardon bişey sorucam pik gördüğün tarihe mart yazmışsın eğer martsa imkan yok ama nisan sa testi iki gün sonra yap varsa mutlaka çıkar bence 11 martta değil 11 nisan da pik görmüşsünüzdür
Ozaman daha umut var tabi 12den 17ye kadar umut varHa evet pardon 11 nisan yanlış yazmışım
Bugün biri ovulasyon pik çıkınca gebelik testi yapmıştı pozitif gördü yarın ilk idrarla tekrar gebelik testi yap istersenResmini çektim şimdi canım sormuştunya Eki Görüntüle 2623412 Eki Görüntüle 2623412
Yine çıkamayacak diye korkuyorum kasıklarım çok ağrıyor adet tarihime kadar bekleyeyim diyorum tabi dayanabilirsemBugün biri ovulasyon pik çıkınca gebelik testi yapmıştı pozitif gördü yarın ilk idrarla tekrar gebelik testi yap istersen
İnşallahOzaman daha umut var tabi 12den 17ye kadar umut var
2 gün sonra erken gebelik testi yap canımResmini çektim şimdi canım sormuştunya Eki Görüntüle 2623412 Eki Görüntüle 2623412
Pregnancy test calculator - When to take a test - Countdown to pregnancy
Calculate when to take a pregnancy test based on your cycle dates. A full description of each day past ovulation.www.countdowntopregnancy.com
15-16-17-18inde hamilelik testi yapabıleğini gösteriyorBunu anlamamadjm bı bakabilirmisiniz
Bu fotoya göre kırmızı çarpı olan günlerde hcg testi yaparsanız büyük ihtimal negatif görürsünüz diyor ama sarı üçgen kısımlarda test yapılırsa pozitif görülme ihtimali düşük ama o günlerde pozitif görenlerrde olmus diyor. Asıl test günlerini yeşil olarak göstene günlerde yaparsanız gercekten gebe olup olmadığınızı daha net anlarsınız diypr.Bunu anlamamadjm bı bakabilirmisiniz
2 gün daha bekle erken gebelik testiyle bak derimBenim 19 nisan pikti bugun hem sabah hemde biraz once test yaptim tek cizgierken mi davrandim yine
Ovulasyon testinde t cizgisinin koyu oldugu gün oluyor yani yumurtlama gününPik günü ne oluyor