- 31 Ağustos 2018
- 80
- 12
- 36
Tabiki canım veririmAyyy inşallah bazıları hiç bişey hissetmiyormuş ama hamile oluyormuş haber ver bizlerede
Sonuç canım güzel haberler inşallah16. gunu kirmizi gormeyince yaptim☺ epey gec oldu umutsuz olunca
Ne durum da sin canımYıllardır olmadi bukadar gecikme özellikle son 4 yada 5 senedir
Ne durum da sin canım
[/QUOTE ] ben dün sabah idrar testi yaptım ama negatif cıktı adet olmadım hala dün çok az bir lekelenme tarzında kirmizilik oldu ama hemen geçti yattım kalktım şuanda hiç birşey yok. Geç döllenme olabilirmi acaba diye dusunuyirum işte
Tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağınizan almayi nasib etsinpozitif
amin canim ins darisi isteyen herkrseTebrik ederim Rabbim sağ salim kucağınizan almayi nasib etsin
Aynı şeyi bende düşünmüyor değilim biraz diken gibi batmaya başladı
İnşallahhh canım seninde İnşallahhh ilki düşük oldu bu ikinci olucak olursaInsallah hamilesindir hayirlisya cocugun varmi yoksa olursa ilkmi olacak ?
ne durum da sin canım aynımıTabiki canım veririm
Ne oldu canım durumun aynı durumdan muzdaribim o yüzden sordumCevabın için teşekkür ederim Canm ama ben o sayfayada takip ediyorum 4 ay yumurtlama gördüm hep ayni günlerde değerlendirdik olmadı bu ayda dediğimiz gibi yüz üstü denedim muhtemelen tutmadı belirdim yok bu günü saymasak 5 gün var adete
Nasil yumurtlama mi olmuyor yoksa rahim tersliği mi varNe oldu canım durumun aynı durumdan muzdaribim o yüzden sordum
Canım gebe misin şu an belirtiler bende de de varNasil yumurtlama mi olmuyor yoksa rahim tersliği mi var